Modelism - RHC Forum: probleme robitronic speedstar 2 12t - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

probleme robitronic speedstar 2 12t

#1 Useril este offline   Fanutu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:aaeromodelism automodelism ciclism electronica mecanica

Postat 01 April 2011 - 09:42 PM

am achizitionat un lrp motor 13+3 si un lipo (turnighy 5000 40c ),inainte sa testez cu lipo am testeat 3 pakuri un 7.2 nimh 3300 un nicd si un 7cell 8.4 4500 esc a mers perfect abia sa incalzit (mentionez ca avea si un ventiator montat de mine) apoi am testat lipo care era descarcat fiind nou a mers pefect la fel abia sa incalzit si l-am fortat 2 minute de la incalzit motoru 2 minute,apoi am incarcat acumulatorul lipo si l-am conectat si sau ars instantaneu mosfeti cand am apasat full revers apoi in fata (care ar putea fi cauza ?teoretic trebuia sa suporta pana la 12t nu a avut nici o sarcina mare ,motoru ,deoarece era pe gresie doar cea de plecare
bun mosfeti care sau ars se cheama l2203ns m-am interesat si cineva mi-a zis ca ii pot inlocuii cu http://www.adelaida....oducts_id=11478 as putea pune cumva uni mai puternici sa-mi suporte motorul care il detin pe lipo sau folosirea lui necesita schimbarea esc ?o sa pun si poze cu esc astept raspunsuri multumesc

Aceasta postare a fost editata de Fanutu: 01 April 2011 - 09:44 PM

0

#2 Useril este offline   Fanutu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2011 - 09:48 PM

http://rc.michaelwut...urn-touring.php acestea sunt specificatiile esc
0

#3 Useril este offline   Fanutu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2011 - 08:13 PM

:rofl: Am conectat din greseala la alt esc lrp F1 Bullet Digital bornele invers si cred ca sa dus dioda sau cel putin asta cred ca era,care era pusa intre cablurile + - pe placa
care era rolul ei ?
si am inlocuit-o cu o dioda p6ke de pe un nosram magnum stie cineva care a mai desfacut acest tip de esc daca e aceeasi ?merge bine nu pare sa aibe probleme stima
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro