va salut,
de ceva vreme ma tot gandesc daca se poate face asa ceva si daca da, cum pot face?
-ma intereseaza daca se pot pune doua motoare brushless fara senzori pe un regulator. Regulatorul este de 150A si functioneaza de la 2s la 6s, motoarele functioneaza cu 2 sau 3s, sunt identice, consuma maxim 40A. Daca se poate face asa.ceva trebuie sa instalez ceva inainte de a le monta?
-cum sa montez 2 esc-uri la o receptie, trebuie montat ceva sau le pun in Y, regulatoarele trebuie sa fie identice sau sa aiba aceleasi specificatii? Fiecare regulator va avea packul lui.
Merci mult.
Pagina 1 din 1
2 motoare pe un esc Sau 2 esc-uri pe un receptor
Postat 21 May 2011 - 09:16 PM
De regula se pun regulatoare separate la brushless,si apoi(daca au bec ambele)se scoate firul rosu de la unul din ele,si apoi se leaga prin cablu Y ordinar.Ar fi mai bine sa suga din acelasi pack,deoarece unul consuma(poate)mai mult datorita receptiei.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 21 May 2011 - 09:22 PM
Of,a disparut edit
Uite un filmulet
Uite un filmulet
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 24 May 2011 - 12:20 PM
Multumesc pt raspunsuri, pe mine ma interesa sa pun un esc de 150A la 2 motoare de 13T, ma intereseaza pt un e-maxx.
Am gasit si eu un video care ne arata ca se pot pune 2 motoare la un esc, nu stiu in rest care o sa fie consecintele
mai e varianta sa pun 2 esc-uri si 2 motoare fiecare esc sa traga din packul sau.
Am gasit si eu un video care ne arata ca se pot pune 2 motoare la un esc, nu stiu in rest care o sa fie consecintele
mai e varianta sa pun 2 esc-uri si 2 motoare fiecare esc sa traga din packul sau.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
Postat 24 May 2011 - 05:20 PM
Zen, la 24 May 2011 - 04:54 PM, a spus:
Totusi de ce sa nu pui un singur motor mai mare care va fi mai eficient...
Vreau sa fac din ce am, nu sa schimb toata electronica, un motor mai mare nu e neaparat mai bun decat doua mai mici, ma gandesc ca daca sunt doua, se mai ajuta unul pe altul, pe cand motoarele seria 540 au shaft de 3,17 si un motor mai mare inseamna un shaft mai gros (e mai k sa fie mai gros)dar trebuie sa faci si rost de un pinion de 5mm la pasul care iti trebuie. Inca ma gandesc daca pun doua esc-uri sau unul mai puternic,oricum vreau sa montez doua motoare brushless
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1