Teren de zbor Campulung Muscel ?!
Postat 06 October 2011 - 10:43 AM
locatii posibile:
- la partia de schi pentru zbor la panta
- in spatele fostei uzine Melana
- in Grui
- la mausoleul Mateiasi / spre Dragoslavele
Ceva pasionati de aeromodelism prin zona ?
Stima !
Postat 12 October 2011 - 09:47 PM
Mihai Oprescu, la 06 October 2011 - 10:43 AM, a spus:
locatii posibile:
- la partia de schi pentru zbor la panta
- in spatele fostei uzine Melana
- in Grui
- la mausoleul Mateiasi / spre Dragoslavele
Ceva pasionati de aeromodelism prin zona ?
Stima !
Salut,
Prin anii '70 zburam pe Grui. Platoul era mult mai mare pentru ca nu se construise "melana".
Era loc suficient pentru concursuri de zbor liber. Prin vara am trecut in recunoastere si cred ca se poate zbura RC, fara probleme, in zona mai apropiata de Bughea. Era loc suficient inclusiv pentru modele mari, motorizate.
Nu stiu la ce te referi cand spui "partia de schi". Daca e vorba de Dealul Sasului, stiu o panta superba dar nu prea e loc de aterizare.
La Mateiasi, se poate zbura la panta undeva mai jos de mausoleu, dar sa nu bata vantul din nord. Ai deschidere 2700.
Daca bate din nord, dinspre Mateias, e un cazan din care nu prea scapi. Asa am faultat eu Discusul. Locatia exacta ti-o poate spune Romeo S.
Spre Dragoslavele nu stiu nici o zona in care sa poti ateriza in siguranta un planor de panta, sau scale.
Pentru planoare mici, (spuma), se mai putea zbura la "Trei Brazi", daca vantul bate dinspre est.
Din pacate ajung destul de rar pe la Campulung si sa am si planor cu mine.
Adrian
Postat 12 October 2011 - 10:11 PM
Da, intr-adevar spre Bughea - platoul din lateralul combinatului "Melana" este bun pentru zbor. Legat de partia de schi - e vorba de zbor la panta pe cel mai inalt deal din tara "Mat(z)au" ...
Sper sa conving (cel putin) pasionatii din Pitesti sa guste un pateu + prajituri de la "Iepulashul" ... (scuze nu-i pot zice pe nume pentru ca e cunoscut in zona pentru cat de avar este) :wacko: si sa zburam pasarile.
Sa auzim de bine !
Mihai
Postat 06 November 2011 - 11:17 AM
andu, la 12 October 2011 - 05:34 PM, a spus:
Stima,
Am gasit zona de care vorbiti Dumneavoastra, e superba ! Voi da o tura cu Easy Star-ul si voi pune ceva poze !
Toata stima !
Aceasta postare a fost editata de Mihai Oprescu: 06 November 2011 - 11:18 AM
Postat 18 December 2011 - 04:39 PM
si link pe google maps...
http://maps.google.c....012035,0.01929
Postat 18 December 2011 - 04:45 PM
Postat 13 July 2012 - 02:58 PM
Mihai Oprescu, la 13 July 2012 - 02:22 PM, a spus:
Stimă !!
Eu sunt din Bucuresti. In seara asta plec spre Campulung si stau pana duminica pana pe la 12. Sunt incepator si singur nu ma incumet sa zbor. Are rost sa inghesui avionul prin masina? Nu stiu unde este Inu, daca e in Campulung, cu placere!