Postat 04 September 2011 - 08:30 AM
pai a fost frumos, in ansamblu.
se reconfirma insa ca in Bucuresti nu s-a consacrat deocamdata nici o locatie cu vint ok pentru veliere.
ierarhia podiumului la fel cu cea de la Constanta.
nu numai vintul a fost cel care a jucat renghiuri, lui Razvan i-a stricat ziua si un servo de directie.
eu unul incep sa ma acomodez din ce in ce mai mult cu barca de anul acesta, derivorul ala e un sprijin deosebit pentru situatiile in care vintul e asa de nehotarit cum a fost ieri.
au fost 10 barci in concurs.
ne-a facut placere sa ne revedem cu Valterasu, chiar ne-a lipsit prea mult omul asta.
am avut onoarea sa ne viziteze un vechi prieten, Serban, care la fiecare aparitie a sa pur si simplu iti da adevarate chei catre ingeniozitate si simplitate tehnica.
o nota deosebita echipei de la Medgidia, bravo lor, atunci cind apar se vede frumos materializat conceptul de "team".
per ansamblu, se clarifica multe lucruri si incepem sa intelegem si sa vedem, cred eu, cum trebuie duse lucrurile inainte, iar o comunicare directa ramine una din importantele cai de rezolvare a multor aspecte.
deasemenea, afirm si aici opinia ca mai toti avem nevoie, pentru calendarul competitional in curs, de etapa de rezerva, asadar sper sa mai facem doua concursuri MM anul asta.
ca de fiecare data, Andrei : alles klar!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.