Modelism - RHC Forum: Constructie Blue baby - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Constructie Blue baby

#61 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 18 June 2014 - 03:09 PM

Vezi postareadanysoft32, la 16 June 2014 - 08:29 PM, a spus:

pana vine restul de electronica..., progresam incet dar progresam
Am fost anuntat ca-mi vor sosi si servourile maine sau poimaine..., poate pana vineri soseste ri regulatorul , si poate le voi monta impreuna cu Robert (
pccdtk)

Bravo si iti tin pumnii, daca te ajuta Robert tot el sa iti faca si maiden flight ca la primul zbor ai nevoie de cineva cu experienta. Dupa ne vedem la zbor la Cimpina, mai e o persoana in varsta care s-a oprit sa ma salute cand zburam weekend-ul acela si mi-a zis ca are si el 2 avioane, deci ne strangem 3 pe Muscel.
0

#62 Useril este offline   SID 

• Search Prettys Womans in your town for night
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 26-December 09
  • Interests:discussion

Postat 18 June 2014 - 08:40 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 18 June 2014 - 03:09 PM, a spus:

Bravo si iti tin pumnii, daca te ajuta Robert tot el sa iti faca si maiden flight ca la primul zbor ai nevoie de cineva cu experienta. Dupa ne vedem la zbor la Cimpina, mai e o persoana in varsta care s-a oprit sa ma salute cand zburam weekend-ul acela si mi-a zis ca are si el 2 avioane, deci ne strangem 3 pe Muscel.

Azi mi-au sosit servourile si elecele
Am pregatit si aripa maine ii fac diedrul si o lipesc, mai am nevoie de regulator ca cei unde am facut comanda nu-s seriosi ( ##### )
O sa pun maine niste poze le-am facut azi dar nu le pun acum ca am tel la incarcat...
la Robert o sa merg sambata daca e liber , chiar daca nu am regulatorul sa- mi arate ce si cum se face cu statia (reglaje setari,etc)

Ne auzim
Bafta!

P.C
I-ai luat numele sau nr de telefon omului din Campina?
0

#63 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2014 - 06:39 PM

Aripa continuare...

Daca nu-i bine nu radeti...
acum e gata si cu diedru http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_20140619_190613.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_191924.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_191908.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_184529.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_184451.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_184250.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_184217.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20140618_175520.jpg

0

#64 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2014 - 08:47 AM

Pt. Robert

manual Turnigy 9x (nu pot atasa fisierele ca sunt prea mari, va trebui sa le descarci tu)
http://www.sierra.ro..._TX-9X-M2_2.pdf

http://www.sierra.ro..._TX-9X-M2_1.pdf
0

#65 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 09:14 PM

Salve!
Am ajuns in weekend-ul acesta la Chitila si am probat in sfarsit statia mea Turnigy 9X impreuna cu Robert
Sunt multumit, statia merge, dar BB-ul meu trebuie retusat, aripa am "nimerit-o"ca sa spun asa , din ce mi-a spus Robert e ok. Ttotusi mai sunt ceva probleme:
Am verificat servourile, reductorul, motorul, si acumulatorul (primit cadou de la el)
Motorul are o bataie la ax, si Robert a spus ca trebuie neaparat sa pun un Propsaver sa scap de problema. Aici e oarecce problema ca nu am de unde-l achizitiona sau daca am de unde-l lua, sa-l comand numai pe el e cam mare deranjul datoruita costurilor de transport.
Alta recomandare era sa modific ceva la interiorul fuselajului sau chiar sa-l fac putin mai mare (eu avand varianta de 33"si recomandarea sa-l fac de 40")
Dupa ce am mai "aprofundat"ceva in ale aeromodelismului ( si sincer am invatat multe ),am plecat acasa .
Pe drum ma framanta un singur gand , sa modific fuselajul cum spune Robert si sa incerc sa fac un Propsaver "Home made"
Zis si facut am refacut fuselajul si arata asa :

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0137.JPG

Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 21 June 2014 - 09:14 PM

0

#66 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 09:16 PM

Am facut si un Propsaver si mai si merge (zic eu)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0148.JPG
  • Imagine atasata: DSC_0150.JPG

0

#67 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 09:22 PM

Maine o sa termin fuselajul (sper) si spre seara o sa montez si electronica (aripa fiind deja gata)
De zburat n-o sa-l zbor ca-l fac praf, am stat putin la Robert pe simulator si e grav. O sa-l zbor intai pe simulator si cand sunt gata o sa-l "dau la camp"
Si inca ceva sunt bucuros ca sunt posesorul unei "scandurici" o frumusete ce nu puteam sa nu o fotagrafiez ( e tot de la Robert)

P.S nu cred ca-i cazul sa mai spun cine-i Robert ( pccdtk )

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0147.JPG
  • Imagine atasata: DSC_0144.JPG
  • Imagine atasata: DSC_0141.JPG

0

#68 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 June 2014 - 09:41 PM

Vezi postareadanysoft32, la 21 June 2014 - 09:16 PM, a spus:

Am facut si un Propsaver si mai si merge (zic eu)

merge ...
http://youtu.be/Pxcq4w18h4A
0

#69 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 June 2014 - 04:11 PM

Vezi postareadanysoft32, la 18 June 2014 - 08:40 PM, a spus:

Azi mi-au sosit servourile si elecele
Am pregatit si aripa maine ii fac diedrul si o lipesc, mai am nevoie de regulator ca cei unde am facut comanda nu-s seriosi ( ##### )
O sa pun maine niste poze le-am facut azi dar nu le pun acum ca am tel la incarcat...
la Robert o sa merg sambata daca e liber , chiar daca nu am regulatorul sa- mi arate ce si cum se face cu statia (reglaje setari,etc)

Ne auzim
Bafta!

P.C
I-ai luat numele sau nr de telefon omului din Campina?

Cristi Chitu - 0721614403.
Spor la bricolat si astept sa il vad pe cer ;). Baga simulator la greu si o sa te obisnuiesti. Dupa blue baby treci la eleroane repede cu diedru 0 ca sa te obisnuiesti si gata. Ai avantajul ca esti in oras mic si ai terenul langa tine, poti sa zbori non stop ;). Cat mai mult exercitiu si o sa vezi cat de repede o sa progresezi.
Bafta,
0

#70 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2014 - 09:05 PM

In sfarsit BB-ul varianta de 40" este gata, dar nu am inca curajul sa-l zbor din doua motive:
1. Abilitatile mele de "pilot" de aeromodele sunt aproape de zero (ma chinui inca sa instalez telecomanda ca si simulator)
2.Acumulatorul este incarcat dar nu stiu cat mai are in el dupa cele trei teste facute la sol si nu am cu ce-l incarca...

Sper ca a iesit bine, iar daca nu astept sugestii

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_0154-updated.jpg
  • Imagine atasata: DSC_0153-updated.jpg

0

#71 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 28 June 2014 - 10:14 PM

Salut Dane. Bine ca l-ai terminat :). Din a doua poza, am marit-o, si imi pare ca profundorul si directia sunt putin strambe. Poate unghiul din care e facuta poza ma inseala si atunci, mea culpa. Sa nu zbori decat cu acumulatorul incarcat complet.
Si sfatul meu este sa il zbori prima data cu Robert sau cu cineva cu experienta. Eu am rupt vreo 3-4 BB-uri pana am reusit sa zbor cu adevarat. Din pacate nu am avut pe nimeni sa ma ajute.
Pentru statie ca simulator, poate te ajuta. http://hobbyking.com...ts.asp?TID=1428
Bafta si asteptam numai vesti bune.
Statie: Turnigy 9x
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
HELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107
AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
0

#72 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 June 2014 - 08:43 PM

Vezi postareacatamures, la 28 June 2014 - 10:14 PM, a spus:

Salut Dane. Bine ca l-ai terminat :). Din a doua poza, am marit-o, si imi pare ca profundorul si directia sunt putin strambe. Poate unghiul din care e facuta poza ma inseala si atunci, mea culpa. Sa nu zbori decat cu acumulatorul incarcat complet.
Si sfatul meu este sa il zbori prima data cu Robert sau cu cineva cu experienta. Eu am rupt vreo 3-4 BB-uri pana am reusit sa zbor cu adevarat. Din pacate nu am avut pe nimeni sa ma ajute.
Pentru statie ca simulator, poate te ajuta. http://hobbyking.com...ts.asp?TID=1428
Bafta si asteptam numai vesti bune.

Salutare Cata,
Merci de sfaturi, dar nu am cum sa-l zbor alaturi de Robert, asta ar insemna sa merg iar la Chitila (nu ca nu mi-ar placea) dar nu-i chiar la indemana sunt cca 200 km dus\intors
In ce priveste unghiul profundorului si cel al directiei cred ca ai dreptate si mie imi par putin inclinate spre stanga (in directia de zbor) mai ales la profundor si mai putin la carma. Asta e sper sa nu fie prea mare problema ca nu am cum sa le dezlipesc , pt ca as strica fuselajul.
Marea realizare de azi este ca am reusit sa instalez RC Turnigy 9x ca si simulator si am inceput sa exersez

Merci inca o data de sfaturi
Sa auzim de bine

Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 29 June 2014 - 08:43 PM

0

#73 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 June 2014 - 02:43 PM

Atunci joaca-te pe simulator pana te prinzi cum e cu comenzile. Apoi cauta un lan de grau sau un teren cu iarba mare si la zbor cu el.
Sa auzim de bine.
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
0

#74 Useril este offline   Travel Air 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1225
  • Inregistrat: 26-September 12
  • Interests:Zbor

Postat 30 June 2014 - 03:08 PM

Felicitari e un avion superb.
Abia cand o sa zboare drept(dupa ce-l trimezi) o sa vezi cum stau ampenajele.
Problema mea este alta: diedrul aripii pare foarte mic, ma tem ca va fi foarte greu de manevrat fara eleroane.
Astept video cu el in zbor.

Toate cele bune.
Aterizari line.
Bogdan

Aceasta postare a fost editata de Travel Air: 30 June 2014 - 03:09 PM

Bogdan Floria

bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983

"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
0

#75 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 30 June 2014 - 03:38 PM

Vezi postareadanysoft32, la 29 June 2014 - 08:43 PM, a spus:

Salutare Cata,
Merci de sfaturi, dar nu am cum sa-l zbor alaturi de Robert, asta ar insemna sa merg iar la Chitila (nu ca nu mi-ar placea) dar nu-i chiar la indemana sunt cca 200 km dus\intors

Pana la Ploiesti nu sunt chiar atat de multi Km. Din pacate anul acesta am aproape toate weekendurile ocupate si nu pot sa ajut decat in timpul saptamanii de la ora 17:00 (consider eu timp suficient). In schimb sunt cativa din Ploiesti cu experienta (au cativa ani avans) ce te pot ajuta (asta daca nu gasesti si mai aproape pe cineva).
0

#76 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2014 - 08:52 PM

Vezi postareaeellaa, la 30 June 2014 - 03:38 PM, a spus:

Pana la Ploiesti nu sunt chiar atat de multi Km. Din pacate anul acesta am aproape toate weekendurile ocupate si nu pot sa ajut decat in timpul saptamanii de la ora 17:00 (consider eu timp suficient). In schimb sunt cativa din Ploiesti cu experienta (au cativa ani avans) ce te pot ajuta (asta daca nu gasesti si mai aproape pe cineva).

Salutare
K pana la Ploiesti nu-s multi km , ba dinpotriva vin zilnic in Ploiesti (acolo lucrez)
daca ma poti ajuta si dupa 17:00 e k, cum putem lua legatura?

Bafta
Dan

0

#77 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2014 - 08:57 PM

Vezi postareaTravel Air, la 30 June 2014 - 03:08 PM, a spus:

Felicitari e un avion superb.
Abia cand o sa zboare drept(dupa ce-l trimezi) o sa vezi cum stau ampenajele.
Problema mea este alta: diedrul aripii pare foarte mic, ma tem ca va fi foarte greu de manevrat fara eleroane.
Astept video cu el in zbor.

Toate cele bune.
Aterizari line.
Bogdan

Merci de incurajare http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif
O sa mai stau putin pe simulator si o sa incerc sa-l zbor.
Cat despre diedrul aripii Robert mi-a recomandat sal zbor asa, el a zburat cu aceiasi aripa un BB si spune ca-i ok.
O sa vad ce iese, sper sa nu se intample nimic cu electronica in caz de crash...

Sa auzim de bine
Dan

P.S daca reusesc sa-l decolez si sa-l zbor, si daca va fi cineva sa "imortalizeze" situatia sigur o voi pune aici
0

#78 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2014 - 09:00 PM

Vezi postareacatamures, la 30 June 2014 - 02:43 PM, a spus:

Atunci joaca-te pe simulator pana te prinzi cum e cu comenzile. Apoi cauta un lan de grau sau un teren cu iarba mare si la zbor cu el.
Sa auzim de bine.

o sa caut cu camp cu iarba netaiata sau grau (daca nu m-o prinde proprietarul sa ma alerge si sa uit de avionhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif)
intre timp il zbor pe simulator
Merci de sfaturi

Dan
0

#79 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2014 - 08:28 PM

A venit si ziua marii incercari. De decolat a decolat , de zburat ..., a zburat ceva, iar in final crash http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/angry.gif = fuselaj rupt.
Totusi sunt multumit ca a decolat si a zburat macar pt cateva clipe
Ca si concluzii:
1 Motorul imi pare ca era prea inclinat spre in jos si spre dreapta (asta va trebui sa corectez
2.Vireaza foarte mult spre dreapta eu ma chinuiam tragand de stick cat de mult stanga si probabil de aceea a si picat, cu toate ca am incercat sa-i dau dreapta+ sus cand l-am vazut ca intra in picaj stanga...

oricum cred ca am mai invatat ceva si asta nu ma va descuraja din contra voi incerca sa fiu mult mai atent cand fac noul fuselaj si eventual o sa fac si o aripa cu diedru mai mare sau poate una cu eleroane http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif

Aici e minifilmul (va rog nu radeti,nici de zbor nici de filmarea facuta de sotie...)

https://www.youtube....h?v=ViJ9oD-DEQM
0

#80 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 July 2014 - 09:15 PM

Betmen, betmen. De ras nu este nimic dar critici vei primi.Pentru prima incercare este OK.
Mie imi pare in primul rand ca era foarte usor de bot. La primele zboruri e indicat sa fie mai greu de bot.
Apoi cu unghiurile motorului, cand te uiti din fata la avion motorul trebuie sa fie in stanga si in jos. Din poze nu prea imi dau seama dar dupa cum a luat-o in dreapta ceva nu a fost in regula.
Iarba MARE sau graul ar fi salvat avionul. :rolleyes:
Aripa nu are nimic, e buna, avionul s-a ridicat imediat, trebuie sa fi atent sa nu fie diferenta de curbura intre cele doua semiaripi si de acolo se poate sa vireze asa tare.
Sfatul meu este sa-l repari rapid, centreaza-l cum trebuie, incearca sa pui profundorul si directia bine si maine mai incerci o data.
Asteptam urmatorul film. Stima doamnei ca te sustine.
0

#81 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 02 July 2014 - 10:38 PM

Mi s-a parut usor de bot sau el a tras prea mult/brusc de profundor. Merg pe varianta nr 2 incat parca a decolat normal si ulterior a ridicat botu intr-un soi de hover/harrier si a picat pe aripa stanga. Cred ca mai trebuia jonglat putin cu CG si trimat, in rest cred ca era ok.

Stau rau cu timpu liber dar gasim 1h intr-o zi : Irinel 0727736342 .

Aceasta postare a fost editata de eellaa: 02 July 2014 - 10:39 PM

0

#82 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2014 - 07:28 AM

Vezi postareaeellaa, la 02 July 2014 - 10:38 PM, a spus:

Mi s-a parut usor de bot sau el a tras prea mult/brusc de profundor. Merg pe varianta nr 2 incat parca a decolat normal si ulterior a ridicat botu intr-un soi de hover/harrier si a picat pe aripa stanga. Cred ca mai trebuia jonglat putin cu CG si trimat, in rest cred ca era ok.

Stau rau cu timpu liber dar gasim 1h intr-o zi : Irinel 0727736342 .

Salutare
merci de sfaturi, o sa refac fuselajul iar cand va fii gata poate ne vedem sa-l zburam putin.
0

#83 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2014 - 11:18 AM

Vezi postareadanysoft32, la 03 July 2014 - 07:28 AM, a spus:

Salutare
merci de sfaturi, o sa refac fuselajul iar cand va fii gata poate ne vedem sa-l zburam putin.

Dan,
Bravo pentru curaj si capul sus ca o sa reusesti. Daca vrei avion cu eleroane comanda de la Dululutu Izicraft-ul acrobat, eu am unul facut de el si zboara absolut perfect si arata frumos rau, nu ai nimic de reprosat, e perfect pentru incepatori si aripa este cu profil plin taiata la milimetru. Daca te apuci sa refaci BB-ul in general cand construiesti, la inceput, pune pe foaie ce trebuie sa verifici ca sa te asiguri ca nu dai gres la zbor dupa, gen unghi motor, centru de greutate ( VITAL), fuselaj drept, aripa corect facuta, stabilizatorul vertical si orizontal, cursele la servo-uri cat trebuie sa fie, etc. si regula care trebuie tinuta minte la electrice invatata de la oamenii cu experienta, orice se intampla nasol - tai motorul ca daca vii cu viteza in pamant il faci praf, eu am facut doua pana acum :). Iar primul avion de regula e bine sa ai pe cineva cu experienta langa sa zboare dar daca nu, urmeaza cu atentie pasii necesari si o sa ai succes.
Bafta,
0

#84 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2014 - 11:25 AM

Vezi postareabogdan.motrici, la 03 July 2014 - 11:18 AM, a spus:

Dan,
Bravo pentru curaj si capul sus ca o sa reusesti. Daca vrei avion cu eleroane comanda de la Dululutu Izicraft-ul acrobat, eu am unul facut de el si zboara absolut perfect si arata frumos rau, nu ai nimic de reprosat, e perfect pentru incepatori si aripa este cu profil plin taiata la milimetru. Daca te apuci sa refaci BB-ul in general cand construiesti, la inceput, pune pe foaie ce trebuie sa verifici ca sa te asiguri ca nu dai gres la zbor dupa, gen unghi motor, centru de greutate ( VITAL), fuselaj drept, aripa corect facuta, stabilizatorul vertical si orizontal, cursele la servo-uri cat trebuie sa fie, etc. si regula care trebuie tinuta minte la electrice invatata de la oamenii cu experienta, orice se intampla nasol - tai motorul ca daca vii cu viteza in pamant il faci praf, eu am facut doua pana acum :). Iar primul avion de regula e bine sa ai pe cineva cu experienta langa sa zboare dar daca nu, urmeaza cu atentie pasii necesari si o sa ai succes.
Bafta,

Merci de incurajari Bogdane
Asa o sa fac, cat despre acrobat vezi ca am o "scandurica" de mai mare frumusetea de la Robert sunt pozele mai sus, trebuie doar sa-i mai pun motor esc si 2 servouri de 18 g
0

#85 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 July 2014 - 11:36 AM

Vezi postareadanysoft32, la 03 July 2014 - 11:25 AM, a spus:

Merci de incurajari Bogdane
Asa o sa fac, cat despre acrobat vezi ca am o "scandurica" de mai mare frumusetea de la Robert sunt pozele mai sus, trebuie doar sa-i mai pun motor esc si 2 servouri de 18 g

Acrobat-ul pe care il ai e de intermediari spre avansati - are aripa mijloc - nu iti sugerez sa te bagi din prima la asa ceva. Trainer-ul de care iti zic care face si acrobatii este cum s-ar zice pentru toate categoriile atat de placut zboara si mai ales pentru incepatori ca te iarta la orice greseala pe care o faci, e perfect sa inveti sa zbori si mai faci si acrobatii cu el.
Spor,
0

#86 Useril este offline   Travel Air 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1225
  • Inregistrat: 26-September 12
  • Interests:Zbor

Postat 03 July 2014 - 03:37 PM

In postul 70 se vede in poze ca directia e trasa spre stanga, sper ca nu l-ai zburat asa....

Dupa cum s-a ridicat e motorul prea slab, ridica botul dar nu castiga altitudine, tu l-ai tinut in full, asta e si cauza stall-ului. Lasa la jumate motorul, chiar daca nu se ridica, ia din profundor incet, nu din acceleratie. Eventual pune o elice mai mare.

Multa bafta si rabdare, eu am patit asta,(sau de astea) la primele 10 zboruri. :drinks:
Uite aici zborul cu nr.14

Toate cele bune.
Aterizari line.(pe lanul de grau)
Bogdan

Aceasta postare a fost editata de Travel Air: 03 July 2014 - 03:41 PM

Bogdan Floria

bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983

"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
0

#87 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2014 - 07:24 AM

Vezi postareaTravel Air, la 03 July 2014 - 03:37 PM, a spus:

In postul 70 se vede in poze ca directia e trasa spre stanga, sper ca nu l-ai zburat asa....

Dupa cum s-a ridicat e motorul prea slab, ridica botul dar nu castiga altitudine, tu l-ai tinut in full, asta e si cauza stall-ului. Lasa la jumate motorul, chiar daca nu se ridica, ia din profundor incet, nu din acceleratie. Eventual pune o elice mai mare.

Multa bafta si rabdare, eu am patit asta,(sau de astea) la primele 10 zboruri. :drinks:
Uite aici zborul cu nr.14

Toate cele bune.
Aterizari line.(pe lanul de grau)
Bogdan

Salut si merci de sfat
Dupa ce a decolat si a luat ceva altitudine am scazut acceleratia la jumatate, nu l-am mai tinut in full dar el tot avea tendinte de viraj stanga. Poate sa fie de la directie cum spui tu, dar se poate sa fie si ceva setari din statie ? (eu am luat statia de pe bursa si poate vechiul proprietar sa fi avut ceva setari pt modelul sau, cu toate ca nu am intrat in memorie unde salvase el setarile la M2 sau M3)
oricum refac fuselajul si mai fac unul de izicraft si nu stiu daca pot folosi aripa ce o am pt.BB la izicraft

Bafta
Dan
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro