Modelism - RHC Forum: problema compatibilitate senzori+swingere iluminate - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

problema compatibilitate senzori+swingere iluminate

#1 Useril este offline   zaky 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 11-February 10

Postat 16 April 2011 - 09:36 PM

am 4 senzori de pescuit si 4 swingere iluminated,senzori sunt 2 de un fel si 2 de altfel si la 2 senzori in momentul trasaturi swingerele se aprind si ramin aprinse atita rimp cit ramine si ledul acela care se aprinde la senzor cind trage pestele aprox 10 secunde, dupa care se stinge si becul de la senzor cit si ledul de la swinger pina aici totul normal,la ceilanti 2 senzori swingerele se aprind cind trage pestelesi ramin aprinse doar 1secunda dupa care se sting ,mai concret se aprind si ramin aprinse doar pe trasatura ni ramin aprinse ca la ceilanti 2 atita timp cit sta aprins ledul de la senzor.Ce pot face ca sa fac sa functioneze si cei 2 senzori ca si primi care pastreaza swingerele mai mult aprinse? multumesc anticipat
0

#2 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 21 April 2011 - 11:09 PM

Vezi postareazaky, la 16 April 2011 - 09:36 PM, a spus:

am 4 senzori de pescuit si 4 swingere iluminated,senzori sunt 2 de un fel si 2 de altfel si la 2 senzori in momentul trasaturi swingerele se aprind si ramin aprinse atita rimp cit ramine si ledul acela care se aprinde la senzor cind trage pestele aprox 10 secunde, dupa care se stinge si becul de la senzor cit si ledul de la swinger pina aici totul normal,la ceilanti 2 senzori swingerele se aprind cind trage pestelesi ramin aprinse doar 1secunda dupa care se sting ,mai concret se aprind si ramin aprinse doar pe trasatura ni ramin aprinse ca la ceilanti 2 atita timp cit sta aprins ledul de la senzor.Ce pot face ca sa fac sa functioneze si cei 2 senzori ca si primi care pastreaza swingerele mai mult aprinse? multumesc anticipat

salut... treci pe la MarianDMD... si te ajuta cred.
da-i un telefon inainte.
posibil sa-i schimbe un condensator.
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#3 Useril este offline   zaky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2011 - 08:31 AM

Vezi postareaAdistul, la 21 April 2011 - 11:09 PM, a spus:

salut... treci pe la MarianDMD... si te ajuta cred.
da-i un telefon inainte.
posibil sa-i schimbe un condensator.

din cite am citit pe aici condensatorul e un fel de baterie,si ma intrebam nu sar putea pune un condensator pe firul de la swingere?
0

#4 Useril este offline   zaky 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2011 - 12:39 PM

asa functioneaza acum dar as vrea ca ledul de swinger sa ramina mai mult timp aprins cam 8-10 secunde
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro