RR 2011
Postat 26 April 2011 - 07:24 PM
EZ*, la 26 April 2011 - 12:01 PM, a spus:
EZ, ce vrei sa spui cu asta ? te gindesti ce se intimpla daca fac aia un filtru ? sau trec pe la noi sa ne miroasa care am pus mina pe carburant ? Nu ai vazut stiri despre artisti cu 'crocodilul' in porbagaj? Daca anunta careva autoritatile, suntem in pom.
Postat 26 April 2011 - 10:02 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 27 April 2011 - 09:01 AM
Postat 27 April 2011 - 09:14 AM
Regulament! Asta suna a revolutie la Rapa! Cu riscul sa piara efectul Woodstock ( si ar cam fi pacat) trebui impusa o regula.Modelele ca modelele,se mai ciocnesc,se mai jeneaza....capetele sparte si ochii scosi se repara mai greu!
Trebuie sa ajutam cu totii organizatorii sa tina publicul intr-o zona sigura.
Pe aerodromuri exista lista de prioritati la zbor ( in special la aterizari):
Prioritati:1. Modelele ramase fara tractiune(motoare oprite in aer),avertizare si facut loc la aterizare !!!!
2. Modelele in evolutie joasa 3D !( avioane sau elicoptre).Putem savura cu totii evolutiile fara a incurca.
3. Modelele medii( cu motor termic) pilotate de piloti cu experienta medie( vor fi multi si trebuie sa fie
ajutati in evolutie si mai ales la aterizare).Eu sunt unul dintre ei!!!!!
4. Evolutiile speciale ca tractari de planoare -se cere eliberarea pistei si atentionarea celor din aer.
5. Modelele tip motoplanor cu evolutii de obicei la 30-40 m inaltime( sunt usor de controlat si aterizat)
6. Modelele usoare : zbor liber,jucarii,zmee( aici e bine sa avem un loc de zbor separat).
Asta ar fi o propunere.La Rapa Rosie toti se inghesuie sa zboare.3-4 modele in aer ,unul la decolare si doi asteapta
sa aterizeze! Nu e rusine sa stai la coada la decolare( mai inveti ceva din ispravile altora).
Striga tare daca vii la aterizare!E sanatos sa avertizezi !
Respecta pe incepator ! Si tu ai fost odata ! Sus urmareste si evolutia altora ,pastreaza distanta
suficienta functie de manevrabilitatea modelului tau!
Roaga un avansat sa-ti zboare prima data modelul,sa-l trimeze in aer si sa te indrume cum sa-l zbori.
Daca ai probleme in aer( comenzi ce nu raspund,etc,ti-ai uitat ochelarii,te-a luat vantul) cheama un
"mai priceput" sa te ajute.Idem daca esti in aer si te panichezi ca trebui sa aterizezi( raspunderea
este a ta ajtorul fiind gratis- zdrobeste modelul macar n-ai facut-o tu!)
In rest: "Dumnezeu cu mila!"
Postat 27 April 2011 - 11:18 AM
Flypol recomanda : Bere fara alcool de la Cluj,apa minerala,cola,peppere,redbule.....si alte blande si energizante pana la ora 19.Dupa :- palinci neaose linga slanina prajita pe paine neagra cu ceapa iute;
-un jackdaniel (cate putin) racit violent sa se lipeasca mana de pahar linga o ce..futza de purcel
usor parjolita de niste carbuni care-si dau duhul pe la 8 seara:
-un cognetzel incalzit in pumn sub un poloc langa o fatuca zgribulita ( de uda sau de frig)cu sanvishul
mamicii intr-o mana si cu cealala cine stie unde..........
-un vin "rapciugos de roze" indulcit si fiert molcom la jarul unora care l-au onorat cu niste friptane
( cazul lui Flypol) sambata seara.
-o feteasca usor atinsa de un "derbedeu de sauvigon" ( de la tata din beci)langa o tocanitza de vitel
cu un petec de Kaizer afumat printre niste ultimi cartofi papricati de anul trecut.
Ma declar impotriva celebrei combinatii de "club" la moda: whisky + energizer.Daca nu tii la bautura meri la culcare !!!
Postat 27 April 2011 - 04:02 PM
incepatoru, la 25 April 2011 - 06:57 PM, a spus:
Sunca n-am da o slanina afumata si imbalsamata de sasii din Codlea poate gasesc pe undeva. macar o poza cu ea tot aduc...
Postat 27 April 2011 - 05:43 PM
Postat 27 April 2011 - 06:29 PM
Micii va plac? Daaaa!!! JD-ul va place? Daaaa!!! Tbg-uri vreo 20? Daaa!!!Ceva sucarie? Daaa!!!Lemne de foc? Aveeem! Un ceaun de-o tocana? Uraaaaaa!!!!!!
Dialoguri interzise: Sefu ,mergem acolo sa......sau sa mancam? Sa zburam oratanie!!!!!!Domu'Shoghi vine cu minunea de pe avion? Poate,ar fi dementa!
Postat 27 April 2011 - 06:37 PM
Fratilor ! Sa incepem un voodoo de oprit ploile;macar pana luni.Dupa aia ne intoarcem la agricultura ca e nevoie de apa sa creasca iarba, s-o manance caprele.
Postat 27 April 2011 - 06:48 PM
shogi, la 27 April 2011 - 03:51 PM, a spus:
Taci ma ca ma enervezi....eu decolez abia vineri dimineata la 4.30...asta ca sa fiu sigur ca nu il prind pe Gumman inca in pijamale cu rascaletele pe sus...
Hai bafta...ne vedem vineri dimineata.
Postat 27 April 2011 - 07:11 PM
Dl. flypol , pot aduce si minunea asta de pe avion dar doar in poze cum zicea cineva mai sus,va dau un link pe privat sa o priviti mai de aproape :yahoo:) . Scumpa domnisoara secretare isi face prezenta ?
Aceasta postare a fost editata de shogi: 27 April 2011 - 07:14 PM
Postat 27 April 2011 - 08:33 PM
worms, la 27 April 2011 - 08:23 PM, a spus:
Automodele sunt mereu si ele prezente...
Nu vad ce probleme ar putea aparea...singurele "radiocomandate" la care lumea e cam reticienta (pe buna dreptate) sunt chinezariie in 27Mhz alea de duzina....de merge o radiocomanda pt. toate...dar nu cred ca e cazul tau...deci asteptam sa iti vedem "juniorul"... :)
Bafta!
Postat 27 April 2011 - 09:48 PM
http://www.accuweath...s/forecast.aspx
Se pare domnilor ca suntem exact la limita pozitiva ....ca dupa duminica vine potopul .....hihiiihiii hiii
Aceasta postare a fost editata de marius11: 27 April 2011 - 09:49 PM
Postat 27 April 2011 - 09:57 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 27 April 2011 - 10:51 PM
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------