''Cupa WHS-Iulius Mall Drift&Crawling RC'' - 4-5 Un eveniment organizat in colaborare cu HPI Racing.ro!
Postat 16 May 2011 - 01:23 AM
Cupa WHS Timisoara ia startul cu prima sa editie: Cupa WHS -Iulius Mall Drift&Crawling RC, un eveniment organizat in colaborare cu HPI-RACING.RO, care se va desfasura in perioada 4-5 iunie 2011 la Iulius Mall Timisoara, dotat cu premii consistente si mult-ravnitele Cupe!
Evenimentul se va desfasura dupa cum urmeaza:
RC DRIFT : Sambata 4 iunie - antrenamente, demonstratii si mansele de calificare
Duminica 5 iunie - antrenamente, demonstratii, Finala, Premierea
RC CRAWLING : Sambata 4 iunie - antrenamente, demonstratii
Duminica 5 iunie - mansele de calificare, Finala, Premierea
In cazul traseului de RC Crawling, acesta va fi modificat in ziua competitiei propriu-zise!
Pentru detalii gen cazare, voi reveni in cazul in care apar doritori, la preturi foarte bune, la o locatie dotata cu pista outdoor, pentru automodele off-road, buggy, truggy, monster-truck, 2wd truck, 4wd truck, short-course 1/10, si bineanteles traseu pentru crawler!
Inscrieri: office@westhobbystore.ro, taxa de inscriere : 30 lei/categorie, sau 50 lei ambele categorii
In speranta ca v-am trezit interesul, astept inscrieri si pareri! :rolleyes:
WHS
Postat 17 May 2011 - 08:26 AM
WHS, la 16 May 2011 - 01:23 AM, a spus:
Cupa WHS Timisoara ia startul cu prima sa editie: Cupa WHS -Iulius Mall Drift&Crawling RC, un eveniment organizat in colaborare cu HPI-RACING.RO, care se va desfasura in perioada 4-5 iunie 2011 la Iulius Mall Timisoara, dotat cu premii consistente si mult-ravnitele Cupe!
Evenimentul se va desfasura dupa cum urmeaza:
RC DRIFT : Sambata 4 iunie - antrenamente, demonstratii si mansele de calificare
Duminica 5 iunie - antrenamente, demonstratii, Finala, Premierea
RC CRAWLING : Sambata 4 iunie - antrenamente, demonstratii
Duminica 5 iunie - mansele de calificare, Finala, Premierea
In cazul traseului de RC Crawling, acesta va fi modificat in ziua competitiei propriu-zise!
Pentru detalii gen cazare, voi reveni in cazul in care apar doritori, la preturi foarte bune, la o locatie dotata cu pista outdoor, pentru automodele off-road, buggy, truggy, monster-truck, 2wd truck, 4wd truck, short-course 1/10, si bineanteles traseu pentru crawler!
Inscrieri: office@westhobbystore.ro, taxa de inscriere : 30 lei/categorie, sau 50 lei ambele categorii
In speranta ca v-am trezit interesul, astept inscrieri si pareri! :drinks:
WHS
Ca sa inteleg si eu, exista cazare care are si pista outdoor pentru buggy truggy etc etc etc???? sau te-a luat entuziasmul pe dinainte si nu ai mai nimerit tastele????
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 17 May 2011 - 08:46 AM
revenind la pista, este gandita si potrivita pentru 1/10, cu latimea maxima de 2,5-3m si minim de 1,8 in sicane, dar inca nu e gata si poate o largesc si pentru 1/8. De sambata o sa putem sa tragem niste ture pe acolo, ca vine si schela de pilotat (inaltime 2m!) :yahoo: abia astept!
o sa revin cu poze negresit!
Postat 18 May 2011 - 08:25 PM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 20 May 2011 - 01:35 PM
In legatura cu pista, maine sper sa fie ''aproape''gata, inca sunt la nivelat si vopsit podiumul ... mai e ceva de lucru, dar la finele saptamanii viitoare, va fi gata cu tot cu jump-uri, trambuline, etc Plus traseul de crawling, si ala va fi gata tot saptamana viitoare. Pun poze!
Paulica - e prima editie, cu siguranta vor urma si altele, in Timisoara sunt multi pasionati de rc, plus ca la finele verii va urma etapa urmatoare: off-road 1/10 truck, buggy, short-course si bineanteles crawling - toate in aer liber!
Postat 22 May 2011 - 03:09 PM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
HPI BAJA 5T
Postat 22 May 2011 - 07:39 PM
fasconal, la 22 May 2011 - 06:13 PM, a spus:
Ne vedem la Timisoara, cu siguranta...mai ales ca e vorba de mici si bere... :rolleyes:
...ultimele cuvinte ma infioara....
Oricum un eveniment cu DJ ,fun la maxim si multa , multa prietenie.
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
Postat 22 May 2011 - 10:15 PM
Nelutu35, la 22 May 2011 - 07:39 PM, a spus:
Oricum un eveniment cu DJ ,fun la maxim si multa , multa prietenie.
nu aveti un loc in plus in masina, dau o bere (sau mai multe) :)?
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
Postat 01 June 2011 - 11:42 AM
Revin cu detalii legate de orele de incepere a evenimentului:
Sâmbata
¦10:00 – 11:00 Înscrieri, prezentare concurenti,verificari tehnice
¦11:00 – 14:00 Antrenamente RC Drift & RC Crawling
¦14:30 – 20:00 Calificari RC Drift
¦20:00 – 22:00 Demonstratii automodele
Duminica
¦10:00 – 11:00 Verificari tehnice,Antrenamente
¦11:30 – 13:30 Piramida RC Drift
¦12:00 - 14:00 Calificari RC Crawling
¦14:30 - 15:30 Finala RC Crawling
In legatura cu cazarea, mai sunt camere pentru 2 persoane la 110 lei si la 140 de lei (difera patul si baia, cred)si apartamente pentru 4 persoane la 180 de lei.
Revin!
Postat 02 June 2011 - 10:39 AM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
HPI BAJA 5T
Postat 02 June 2011 - 02:02 PM
Am stat duminica acolo , a fost foarte bine, este destul de ieftin , si are si restaurant .
de preferat este sa stati langa circuit , este padure
felicitari pentru circuitul de offroad , este foarte bun, l-am vizitat luni .
spor la treaba
Postat 05 June 2011 - 09:42 PM
Asteptam foto. Partea de video, atat cat s-a filmat, va mai dura un pic, caci am cateva chestiuni pe care trebuie sa le rezolv inainte, si in limita timpului disponibil, voi prelucra si filmarile.
Inca o data felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !
Postat 06 June 2011 - 07:29 AM
Felicitari tuturor, organizatorilor, co-organizatorilor si participantilor.
A fost un weekend reusit.
Drift: SHOW TOTAL, pe un circuit generos, bine trasat. Felicitari Isti! U 'r the best!
Crawling: un circuit cu 17 porti, bine facut, destul de solicitant. Felicitari Catalin - Crawler Maniac!
Am vizitat si pista de off-road si zic decat atat: BESTIALA !
Am testat-o cu un SC micut (Blitz 1/10) si un SC un pic mai MARE...Baja 1/5 :)
Fun la maxim !
Postat 06 June 2011 - 10:39 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 06 June 2011 - 01:32 PM
fasconal, la 06 June 2011 - 07:29 AM, a spus:
Felicitari tuturor, organizatorilor, co-organizatorilor si participantilor.
A fost un weekend reusit.
Drift: SHOW TOTAL, pe un circuit generos, bine trasat. Felicitari Isti! U 'r the best!
Crawling: un circuit cu 17 porti, bine facut, destul de solicitant. Felicitari Catalin - Crawler Maniac!
Am vizitat si pista de off-road si zic decat atat: BESTIALA !
Am testat-o cu un SC micut (Blitz 1/10) si un SC un pic mai MARE...Baja 1/5 :unsure:
Fun la maxim !
Bine zis felicitari oragnizatorilor. A fost super!
La drift demential!!!! Luci...cum am putut merge cu tine inca niciodata cu nimeni si tu ai evoluat foarte mult, sper ca la urmatoarele concursuri sa fie si mai strans si sa facem un show si mai mare!
Postat 06 June 2011 - 06:56 PM
In primul rand multumesc tuturor celor care au venit si au pus umarul ca acest eveniment sa iasa atat de bine! Din punctul meu de vedere a iesit extraordinar, si cei de la Mall au fost impresionati si toata lumea care a trecut pe acolo. A fost prima editie, poate cel mai greu de organizat, fiind prima, multe necunoscute si o gramada de emotii. Dar sa trecem la subiectul postului :
Drift:
1. Gyurka Istvan
2. Deusan Tiberiu-Cristian
3. Suciu Andrei
Crawling:
1. Catalinoiu Catalin (Axial XR10)
2. Murariu Lucian (Venom Creeper)
3. Catalinoiu Catalin (Axial Scorpion)
Poze cand ajung acasa, ca nu am apucat sa le dau jos de pe aparat... o sa postez un link catre pagina de Facebook a West Hobby Store, deoarece acolo vor fi puse toate pozele si filmarile de la concurs.
Inca o data va multumesc pentru participare si pentru efortul depus!