Modelism - RHC Forum: Concurs National de 1/28 in Pucioasa - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Concurs National de 1/28 in Pucioasa Concurs Miniz in Pucioasa

#1 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 16 September 2011 - 08:28 AM

Avand in vedere cresterea numarului de posesori de automodele Miniz clasa 1/28 , am solicitat Federatiei Romane de Modelism sa se includa aceasta clasa in Campionatul National .
Ca raspuns la solicitatea noastra , membri Federatiei Romane de Modelism au propus pentru inceput includerea clasei in Cupa Romaniei de anul viitor, cu mai multe etape.
Pentru a prezenta aceste automodele celor care nu le cunosc se va organiza in Localitatea Pucioasa , in data de 15 Octombrie un concurs NATIONAL de automodelism clasa 1/28 .
Sunt asteptati toti pilotii din Romania sa incerce modelele MINIz - organizatorii vor pune la dispozitie cateva modele de proba.
Concursul se organizeaza in colaborare si cu sprijinul Clubului de Modelism Pucioasa si cu indrumarile Membrilor Federatiei Romane de Modelism.
Castigatorii vor fi premiati cu Cupe si produse de modelism .

Programul va fi aproximativ acesta (se modifica in functie de numarul de inscrisi):

Ora 8 - se deschide sala - Cu cafeaua de dimineata
Ora 10.50 - Prezentarea regulilor - sedinta tehnica
Ora 11 - start calificari
Ora 13 - Masa in aer liber cu gratar dn partea organizatorilor
Ora 14.30 - Start Finale
Ora 17 Premierea

Detalii privind modul de organizare vor fi prezentate detaliat in perioada urmatoare si va reprezenta baza organizarii concursurilor de anul viitor .

Acesta etapa va fi punctata anul acesta in Campionatul Speed and Fun.

Circuitul va fi unul de viteza, speram sa executam replica unui Circuit real.

Organizatori:

Clubul Copiilor Puciosasa
Palatul National al Copiilor Bucuresti
Echipa Speed and Fun Bucuresti

Colaboratori :

SpeedRC.ro
ModelsportKyosho.ro
AUTORC.ro

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 16 September 2011 - 08:40 AM

0

#2 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2011 - 08:55 AM

Pe perioada concursului vor vi prezentate automodele si piese de schimb si tuning la preturi promotionale pentru aceste automodele.
0

#3 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 16 September 2011 - 01:00 PM

pacat.
mare pacat.
nu trebuia, sub nici un motiv, poluat spiritul campionatului Speed and Fun cu dezgustatorul iz federal...
am sperat ca la unudoiopt nu vom fi afectati de absurditatea obligativitatii "legitimarii"..
am facut eforturi deosebite pentru a SUSTINE si mentine, macar la unudoiopt, un "ceva" ALTFEL, care sa nu fie contaminat cu mizeria federala(mizerie evidentiata de atitea ori, nu mai este nevoie s-o demonstram aici...)
in alta ordine de idei, includerea asa zisei etape federale de la Pucioasa in campionatul de 1/28 in desfasurare ni se pare cel putin nefericita, daca nu chiar o grava nerespectare a entitatilor PRIVATE angrenate deja in acest campionat...
pacat...
se impunea, credem, macar o consultare prealabila, macar a celor care au facut ca la 1/28 sa se mai "intimple" cit de cit ceva...
sau, ne inselam?...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#4 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2011 - 02:36 PM

Nu te inteleg de ce este " poluat " .
Este un concurs ca si toate celelalte , de distractie , de prezentare .
Daca nu se vrea putem sa nu o includem ca etapa in campionatul Speed and Fun , dar eu cred ca merita avand in vedere ca pe suprafata aceea mare din sala circuitul se va aerisi si va fi foarte atractiv .
Avand in vedere ca tu esti o persoana care ai activat frecvent pe circuitul Speed and Fun , voi tine cont de parerea ta, si nu voi include aceast concurs in etapele Speed and Fun.
0

#5 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 September 2011 - 03:18 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 16 September 2011 - 02:36 PM, a spus:

Nu te inteleg de ce este " poluat " .
Este un concurs ca si toate celelalte , de distractie , de prezentare .
Daca nu se vrea putem sa nu o includem ca etapa in campionatul Speed and Fun , dar eu cred ca merita avand in vedere ca pe suprafata aceea mare din sala circuitul se va aerisi si va fi foarte atractiv .
Avand in vedere ca tu esti o persoana care ai activat frecvent pe circuitul Speed and Fun , voi tine cont de parerea ta, si nu voi include aceast concurs in etapele Speed and Fun.

treaba cu a nu "intelege" ce este sau nu poluat in izul federal au mai patit-o multi...apoi s-au dumirit...
cit priveste includerea in campionatul speed and fun, ar insemna inducerea unei inechitati flagrante vis-a-vis de cei nelegitimati, care in mod "celebru" nu au acces in circurile federale...
nu in ultimul rind, reiteram ca era de bun simt consultarea celor INAINTEA includerii sau nu a acestei clase in circul federal; nu e un secret pentru nimeni ca daca ne-am implicat la unudoiopt, a fost in primul rind pentru faptul ca am crezut ca e o initiativa EXCLUSIV PRIVATA, fara NICI O TANGENTA cu circul federal...ne-am inselat, sa ne fie de bine...
nu vrem sa sustinem sub nici un motiv aceasta regretabila si MAI ALES ANACRONICA forma de organizare si abordare a rc-ului, de aceea am cautat mereu sa sustinem entitati rc (locatii, evenimente, etc.) atita timp cit NU AVEAU NICI O LEGATURA cu circul frmd...!!!
pacat de eforturile depuse, consideram ca apropierea unudoioptului de frmd nu va aduce nimic bun, dimpotriva, va polua si va distruge si bruma de "bine", "corect", "exact", pe care credem noi ca reusisem s-o promovam ...
este regretabil ca nu se intelege odata ca rc-ul de p-acilea nu are nevoie de actuala forma "oficiala" de abordare organizatorica si competitionala, este mult prea mult de scris intr-o simpla postare cita raminere in urma si cit de anacronic este contextul rc actual cu ceea ce ar trebui sa fie de fapt...
inca o data, pacat ca nu vrem sa intelegem ca nu avem nevoie de circul federal pentru a face rc CORECT, BINE, cu FAIR_PLAY si PERFORMANTA.
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#6 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2011 - 01:31 PM

Deoarece este un weekend mai linistit, uite ca am avut timp sa analizam si mai cu atentie, punctual, modalitatea regretabila de a construi demersul de “nationalizare” a clasei unudoiopt...
Asadar, s-o luam incet...

“Avand in vedere cresterea numarului de posesori de automodele Miniz clasa 1/28 , am solicitat Federatiei Romane de Modelism sa se includa aceasta clasa in Campionatul National .”

-precizare: in ultimele luni, NOI am fost prezenti la unudoiopt intr-o proportie covirsitoare, majoritara statistic vorbind, si NU credem ca am putut remarca o crestere atit de impetuoasa a numarului de piloti implicati in unudoiopt, asa cum se face vorbire in paragraful de mai sus...nedumerire suplimentara: -de pe CE pozitie RE-PRE-ZEN-TA-TI-VA, in numele CUI anume ati solicitat frmd-ului includerea acestei clase???...

“Pentru a prezenta aceste automodele celor care nu le cunosc se va organiza in Localitatea Pucioasa , in data de 15 Octombrie un concurs NATIONAL de automodelism clasa 1/28 .”

-booon...de unde pina unde ati stabilit ca tocmai Pucioasa , TEHNIC si STATISTIC vorbind, ar fi locatia ideala de a incepe “nationalizarea” unudoioptului autohton?...ca zau, acilea nu ne-am dumirit deloc-deloc, nici macar ipotetic...!???

“Concursul se organizeaza in colaborare si cu sprijinul Clubului de Modelism Pucioasa si cu indrumarile Membrilor Federatiei Romane de Modelism.”

-...he-he! ...acilea, chiar ca frizati culmea impertinentei sau ne luati de prosti: cum, adicatelea, “...cu indrumarile..”...????.... cam ce fel de "indrumari" credem ca ar putea primi, cei care fac azi unudoiopt, de la frmd?...aaaa, probabil va referiti la nerespectari de regulamente organizatorice, tehnice, competitionale?...ce sa invatam de la frmd?...”inexactitati” bine plasate in arbitraje sau alte grave abateri de la normele elementare de siguranta rc?...sa invatam ce?...sa nu respectam orele de start sau de final ale zilelor de concurs?...sa “invatam” din bogata experienta federala de a a eluda cu desantare cele mai elementare limite de bun simt si fair-play in competitiile de profil?...

“Circuitul va fi unul de viteza, speram sa executam replica unui Circuit real.”

...acilea venim cu o intrebare punctuala, tehnica, iar pe cale de consecinta logica, cu o rugaminte respectuoasa: care este entitatea pe care ati angrenat-o in organizarea/desenarea circuitului respectiv, in ideea de a fi o entitate cu experienta in cursele/raliurile 1:1, sau cu experienta in amenajarea mai multor locatii rc de p-acilea?...ca p-ala care a muncit SI la “nasterea”, cindva , a primului circuit rc cu caracter permanent(am numit aici DR-ul...), SI la amenajarea primei piste de 1/28 de la Palatul Copiilor(la sfirsitul anului 2007), SI la amenajarea celei mai mari piste de off-road/rally rc din zona, il cunoastem personal, si nu credem ca l-ati intrebat...???

Deci, cum stau, de fapt, lucrurile?...asteptam cu deosebit interes, pentru ca nu ne este indiferenta(inca) clasa unudoiopt, un raspuns sau PRECIZARI(de bun simt, desigur...)!

Bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 18 September 2011 - 01:35 PM

0

#7 Useril este offline   neataticu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1428
  • Inregistrat: 25-October 07
  • Interests:Aero - auto - moto - velo - sport
    Multi roto !

Postat 19 September 2011 - 09:46 AM

Prezent + 1 junior

Ce clase o sa fie ? Stock si modified ?
Avem voie cu caroserii pancar sau sunt obligatorii cele scale ?
12CM Records

Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
0

#8 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 11:26 AM

Vezi postareaneataticu, la 19 September 2011 - 09:46 AM, a spus:

Prezent + 1 junior

Ce clase o sa fie ? Stock si modified ?
Avem voie cu caroserii pancar sau sunt obligatorii cele scale ?

O sa fie o singura clasa :

1/28 - No limit

Nu este nici o limita , atata timp cat nu afecteaza integritatea circuitului.
Sigurul lucru ce trebuie avut in vedere este faptul ca pe unele modele 1/28 nu se pot monta transponderele Ic Tag .
Cine stie ca are un model care nu permite montarea transponderului cu suruburi , trebuie sa ma contacteze pt a gasi o solutie.
Daca exista destui juniori , o sa facem clasa separata pt ei . Cine doreste sa concureze cu seniorii , o poate face.

Inscrieri :

1. Radu Petrus - Kyosho Miniz Mr-03
2. Placinta Mares - Kyosho Miniz Mr-03

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 19 September 2011 - 11:27 AM

0

#9 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 19 September 2011 - 01:22 PM