Deoarece este un weekend mai linistit, uite ca am avut timp sa analizam si mai cu atentie, punctual, modalitatea regretabila de a construi demersul de “nationalizare” a clasei unudoiopt...
Asadar, s-o luam incet...
“Avand in vedere cresterea numarului de posesori de automodele Miniz clasa 1/28 , am solicitat Federatiei Romane de Modelism sa se includa aceasta clasa in Campionatul National .”
-precizare: in ultimele luni, NOI am fost prezenti la unudoiopt intr-o proportie covirsitoare, majoritara statistic vorbind, si NU credem ca am putut remarca o crestere atit de impetuoasa a numarului de piloti implicati in unudoiopt, asa cum se face vorbire in paragraful de mai sus...nedumerire suplimentara: -de pe CE pozitie RE-PRE-ZEN-TA-TI-VA, in numele CUI anume ati solicitat frmd-ului includerea acestei clase???...
“Pentru a prezenta aceste automodele celor care nu le cunosc se va organiza in Localitatea Pucioasa , in data de 15 Octombrie un concurs NATIONAL de automodelism clasa 1/28 .”
-booon...de unde pina unde ati stabilit ca tocmai Pucioasa , TEHNIC si STATISTIC vorbind, ar fi locatia ideala de a incepe “nationalizarea” unudoioptului autohton?...ca zau, acilea nu ne-am dumirit deloc-deloc, nici macar ipotetic...!???
“Concursul se organizeaza in colaborare si cu sprijinul Clubului de Modelism Pucioasa si cu indrumarile Membrilor Federatiei Romane de Modelism.”
-...he-he! ...acilea, chiar ca frizati culmea impertinentei sau ne luati de prosti: cum, adicatelea, “...cu indrumarile..”...????.... cam ce fel de "indrumari" credem ca ar putea primi, cei care fac azi unudoiopt, de la frmd?...aaaa, probabil va referiti la nerespectari de regulamente organizatorice, tehnice, competitionale?...ce sa invatam de la frmd?...”inexactitati” bine plasate in arbitraje sau alte grave abateri de la normele elementare de siguranta rc?...sa invatam ce?...sa nu respectam orele de start sau de final ale zilelor de concurs?...sa “invatam” din bogata experienta federala de a a eluda cu desantare cele mai elementare limite de bun simt si fair-play in competitiile de profil?...
“Circuitul va fi unul de viteza, speram sa executam replica unui Circuit real.”
...acilea venim cu o intrebare punctuala, tehnica, iar pe cale de consecinta logica, cu o rugaminte respectuoasa: care este entitatea pe care ati angrenat-o in organizarea/desenarea circuitului respectiv, in ideea de a fi o entitate cu experienta in cursele/raliurile 1:1, sau cu experienta in amenajarea mai multor locatii rc de p-acilea?...ca p-ala care a muncit SI la “nasterea”, cindva , a primului circuit rc cu caracter permanent(am numit aici DR-ul...), SI la amenajarea primei piste de 1/28 de la Palatul Copiilor(la sfirsitul anului 2007), SI la amenajarea celei mai mari piste de off-road/rally rc din zona, il cunoastem personal, si nu credem ca l-ati intrebat...???
Deci, cum stau, de fapt, lucrurile?...asteptam cu deosebit interes, pentru ca nu ne este indiferenta(inca) clasa unudoiopt, un raspuns sau PRECIZARI(de bun simt, desigur...)!
Bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 18 September 2011 - 01:35 PM