Pagina 1 din 1
Motor in 4 timpi Sectiune ....
Postat 28 January 2003 - 11:37 PM
Una din cele trei piese defecte . Motivul pentru care am fost nevoit sä demontez motorul in urma unei präbusiri. Din päcate este o pagubä capitalä din punct de vedere economic. Piesele de schimb costä cam 75 % din pretul nou al motorului. Motorul are ca. 15 ore de zbor, dupä pärerea mea si dupä cum a mers motorul, nu-l consider uzat ci doare bine rodat pinä acum.
Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 28 January 2003 - 11:53 PM
Mesterica, pe ce pune mina strica.
Postat 03 February 2003 - 03:26 PM
...si aici bunicul motoarelor de modelism in 4 timpi. Poza este a a batranului meu OS din prima serie produsa de japi! Documentatia este strict pentru japonezi...!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 04 February 2003 - 01:30 PM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 19 February 2003 - 12:02 AM
Salut S62,
Motorul din fotografii este cel vechi, nereparat. I-l folosesc numai pentru montaj ca formä. La adaptarea capotei si alte lucräri se produce span de fibrä de sticlä, lemn s.a.m.d., murdärie care ajunge si un carburator. Motorul nou ar trebui demaontat dupä orice mäsurätoare inainte de continuarea prelucrarii. Motorul busit nu-l mai repar. Diferenta intre reparatie si unul nou este prea micä.
Motorul din fotografii este cel vechi, nereparat. I-l folosesc numai pentru montaj ca formä. La adaptarea capotei si alte lucräri se produce span de fibrä de sticlä, lemn s.a.m.d., murdärie care ajunge si un carburator. Motorul nou ar trebui demaontat dupä orice mäsurätoare inainte de continuarea prelucrarii. Motorul busit nu-l mai repar. Diferenta intre reparatie si unul nou este prea micä.
Mesterica, pe ce pune mina strica.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1