Endeavour by Adrico
Postat 17 June 2011 - 10:56 PM
foarte frumos ai lucrat pina acum.cam 60 % din aspectul unei nave,este dat de arborada si velatura.de aceea cu cit dai mai multa atentie acestor parti ai sa faci o nava frumoasa.dupa ce ai sa treci de aceste parti,ai sa vezi ca defapt nu este asa de greu cum pare.
spor la munca mai departe.
spor la munca mai departe.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
Postat 30 June 2011 - 09:05 PM
acum ca am aflat ce sint acel piese pot sa spun urmatoarele:le poti face dintr-o bagheta rotunda,din care tai fisii la grosimea dorita.inainte de taiere prinde bagheta intr-o masina de gaurit si le faci santurile de pe cant.cele trei gauri le poti da prinzind trei cuie unul de altul si in felul acesta poti trasa toate cele trei gauri.
dupa cite cunosc eu ,aceste piese numesc capete de berbec.piesele numite ochi de mort sint piesele care au acelasi rol,dar au o singura gaura mare.am sa atasez un desen ceea ce stiu eu ca este ochiul de mort.
dupa cite cunosc eu ,aceste piese numesc capete de berbec.piesele numite ochi de mort sint piesele care au acelasi rol,dar au o singura gaura mare.am sa atasez un desen ceea ce stiu eu ca este ochiul de mort.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
Postat 30 June 2011 - 10:59 PM
o alta metoda de facut aceste piese gasesti pe topicul meu http://www.rhcforum....gga-hanseatica/ de la postarea 20.singura diferenta este ca sablonul meu este triunghiular,iar tu il vei face rotund.mai sint si alte metode,dar ai nevoie de ceva scule in dotare.
Postat 28 May 2012 - 07:50 PM
..." nu te teme ca mergi prea incet, teme-te sa nu te opresti"... sun tze, arta razboiului. P.S. scump la vedere,,conasule!
Postat 30 April 2013 - 08:33 PM
Salut,primul meu proiect in navomodelism pot spune ca este gata, ar mai fi mici detalii dar in mare parte e gata.Poate daca as avea mai mult timp liber durata de executie ar fi mult mai scurta.Puteti vedea aici evolutia si finalul unui proiect placut.
Adrico
Postat 02 May 2013 - 03:25 PM
ma bucur nespus sa vad ca ai dus acest proiect la bun sfarsit. stim cu totii cand l-ai inceput...! felicitari pentru realizare .