randul 5 din postul meu:
stiganas, la 22 March 2011 - 09:13 AM, a spus:
Eu nu stiu care e atmosfera pe alte forumuri din RO caci nu fac decat sa browseresc din cand in cand si anume cand caut un link catre un magazin din RO (alt forum are o lista) ca am uitat cum ii zice (niciodata nu tin minte cum se numesc magazinele lui zozo si big) sau caut un topic anume sau ce a postat cineva (de regula venit dinspre google)
Stiu insa sigur ca pe forumul nostru (asta) nu am auzit niciodata despre o astfel de restrictie. Avand in vedere ca pe acest forum sunt destul de activ cred ca daca era o asemenea nemultumire ajungea la urechile mele. E drept ca partea pe care eu sunt cel mai interesat nu exista decat pe rhc. Celelalte forumuri din RO nu aduna pe heli mai mult de 3 posturi.
Imi place RHC ? DA
Vreau mai mult ? DA
Ce vreau ?
As vrea sa fie ca pe toate celelalte forumuri de modelism respectabile de afara. Nu vreau mai mult, nu vreau mai putin.
Am un drept special sa vreau asta ? am buricul rosu ? NU
Sunt singurul care vrea asta ? Voi ce credeti ?
De fapt subiectul este forumul nostru (asa a si inceput topicul). Ce trasnai fac altii aici sau aiurea nu conteaza, nu sunt repere. Reperele le stie toata lumea:
rcgroups, rcuniverse, helifreak, runryder. Sigur sunt si exemple le fel de onorabile bune de luat ca referinta de alte limbi (ma gandesc in primul rand la nemti) dar pe alea nu le stiu eu.
Cand am aflat (ca toata lumea) ca o sa fie un nou patron la rhc am dat fuga sa ma uit la profilul lui. Ce am vazut ?
E membru din 2002 si are 1700 posturi. Asta inseamna ca e valabil, e pasionat. Cati din cei activi in 2002 mai posteaza azi ?
BogdanStancu, la 24 March 2011 - 11:52 AM, a spus: