nota de protest protest cenzura
Postat 21 March 2011 - 08:43 AM
Postat 21 March 2011 - 09:35 AM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 21 March 2011 - 09:55 AM
Postat 21 March 2011 - 02:41 PM
vlad1, la 21 March 2011 - 08:43 AM, a spus:
E o practica obisnuita, nu stiu ce te mira.Culmea este ca linkul catre forumul respectiv a fost postat de un moderator.
Postat 21 March 2011 - 06:16 PM
Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 21 March 2011 - 06:25 PM
stiganas, la 21 March 2011 - 06:16 PM, a spus:
Stefan
Da, e corect, scuza-ma, era un link catre google, iar primul rezultat al cautarii te ducea pe forumul respectiv.
Postat 21 March 2011 - 09:01 PM
momete, la 21 March 2011 - 06:25 PM, a spus:
Ar trebui cenzurat google. Sa nu cumva... :mellow:
Postat 21 March 2011 - 10:47 PM
momete, la 21 March 2011 - 06:25 PM, a spus:
Pe forumul cu pricina exista linkuri catre google ,cu primul rezultat de cautare forumul rhc?
Postat 21 March 2011 - 11:09 PM
Recent au avut loc schimbari in algoritmii de cautare, cu scopul, citez:
"Finding more high-quality sites in search
2/24/2011 06:50:00 PM
Our goal is simple: to give people the most relevant answers to their queries as quickly as possible"
http://googleblog.bl...y-sites-in.html
Postat 21 March 2011 - 11:36 PM
*********** e tabu. Luica e tabu ? Am ajuns paranoic. Acu cativa ani m-am inscris pe toate forumurile posibile. Nu cumva asta da rau acum ? Norocul meu ca pe alte forumuri nu am postat asa ca am o circumstante atenuante.
Daca se intampla sa fac o vizita la Luica si pun poze e OK ? Pe rcgroups/helifreak/runryder si alte forumuri de modelism poti sa dai linkuri catre alte forumuri, catre alte situri si in general nu exista cenzura.
Am dat de anuntul cu Rapa Rosie 2011 pe celalt forum din intamplare, ma uitam la ce posta cineva. Nu m-am uitat sa vad daca pe celalat forum sunt sau nu linkuri la rhc.
Daca nu sunt o sa zici - vezi, si ei fac la fel.
Daca sunt o sa zici - e treaba lor ce fac, noi avem regulile noastre.
Am scris de am obosit. Se numeste:
RHC- forumul modelistilor (powered by autorc) - sa ridice mana sus modelistii/membrii forumului care sunt fericiti cu cenzura/vor sa fie pastrata.
Am scris de am obosit. Tot continutul acestui forum e scris de modelisti ca tine, ca mine ca vlad ca pilo ca renatoa. Daca de maine nu mai scrie nimeni RHC o sa fie mort. O frumoasa arhiva pe internet.
Adevarata intrebare e: de ce nu a aparut anuntul cu Rapa Rosie si aici. Pana acum aparea.
Ca sa nu mai spun ca asta e topicul/protestul lui vlad, el nu a pus nici un link. Si postul lui a fost sters.
Postat 22 March 2011 - 08:29 AM
Nu numai ca nu poti scrie numele forumului rhc dar si anumiti membri sunt banati din start. Ma refer la persoane care nu au scris niciodata pe respectivul forum dar totusi au bann, nu isi pot crea conturi.
Asta da cenzura, sa nu iti poti face cont pentru ca marele patron de forum are boala pe tine. Cum suna asta?
Deci, Mr. stiganas, eu sunt cel care nu accept niciun mesaj cu legatura la acel forum sau la acel teren si nu Silviu.
Postat 22 March 2011 - 08:33 AM
Buggy-man, la 22 March 2011 - 08:29 AM, a spus:
Deci, Mr. stiganas, eu sunt cel care nu accept niciun mesaj cu legatura la acel forum sau la acel teren si nu Silviu...........
Hallellujah brother! A-min! :yahoo:
Postat 22 March 2011 - 08:48 AM
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 22 March 2011 - 08:49 AM
Postat 22 March 2011 - 09:13 AM
- eu sau alt membru al acestui forum nu stim cine cum este, cine este OK si putem posta, cine e intr-o dunga si trebuie evitat.
- cei intr-o dunga trebuie lasati in pace, daca respectivul face astfel de trasnai sa fie sanatos.
- daca este asa (si nu am nici un motiv sa cred altceva) forumul lui o sa se desumfle ca un balon de sapun, cu atat mai repede cu cat cei care din diverse motive posteaza acolo vor vedea ca aici este altfel.
De pilda acum ma intreb la modul cel mai serios daca BIG (pe care nu il cunosc) cel care organizeaza de atatia ani Rapa Rosie fun fly e OK de pomenit pe acest forum. Daca evenimentul in sine este OK sa fie discutat pe acest forum. Asta deoarece a fost pus cu mare tam-tam pe celalt forum. Eu vreau sa merg anul acesta la RR, am fost prima oara anul trecut si am fost topit de placere.
Inca odata zic ca este un bun moment sa renuntam la cenzura. Inafara de iritare si pierdere de timp nu aduce nimic. In mod paradoxal subiectele de spanac cenzurate capata o insemnatate pe care nu o merita.
Daca ar fi sa cenzuram toate aberatiile si tampeniile pe care le scriem si noi pe forumul asta multe posturi ar disparea. Asta e farmecul modelismului/forumului - e un loc in care ne adunam oameni complet diferiti cu o pasiune comuna.
Cu simpatie, Stefan
Buggy-man, la 22 March 2011 - 08:29 AM, a spus:
Nu numai ca nu poti scrie numele forumului rhc dar si anumiti membri sunt banati din start. Ma refer la persoane care nu au scris niciodata pe respectivul forum dar totusi au bann, nu isi pot crea conturi.
Asta da cenzura, sa nu iti poti face cont pentru ca marele patron de forum are boala pe tine. Cum suna asta?
Deci, Mr. stiganas, eu sunt cel care nu accept niciun mesaj cu legatura la acel forum sau la acel teren si nu Silviu.
Postat 22 March 2011 - 09:19 AM
Acum, privind lucrurile la rece, se pare ca avem o atitudine de tip tatuca. Conceptul 'daca mie nu-mi place, voi nu aveti voie', s-a consacrat ca 'furer princzip'. V-a trebui sa ne impacam cu asta.
Postat 22 March 2011 - 02:07 PM
rog un admin sa imi stearga contul!
Postat 22 March 2011 - 03:10 PM
Organizatorul BIG,care ani de zile a postat doar aici anunturile de intalnire la RR ,anul acesta nu a dorit sa faca acest lucru in mod express.
Unul din principalele motive pentru care a zis ca nu mai posteaza aici a fost faptul ca a fost scos de mine de la moderare anul trecut in momentul schimbarii proprietarului.
Atunci am trimis mi-uri catre toti moderatorii ,daca vor sa ramana sau nu ,sau daca se afla in stare de incompatibilitate cu functia.Primus a fost primul care a zis frumos ca face si afaceri din modelism,si ca nu prea mai are timp :rezultatul Stiganas moderator la heli.
Big,dupa ce fiind moderator si pe celalat forum si-a anuntat acolo starea de incompatibilitate (am magazin on-line-nu mai vreau/pot sa fiu moderator),aici mi-a cerut cateva zile sa se gandeasca.
Dupa un timp de gandire de 45 de zile,fara sa primesc raspuns ,l-am scos de la moderare.
Intre timp sunt convins ca au mai aparut si alte motive care nu au legatura cu mine sau acest forum.
In concluzie,daca in mod expres omul nu vrea sa scrie aici,ii respectam dorinta de a scrie doar unde doreste dansul.
Postat 22 March 2011 - 03:39 PM
Postat 23 March 2011 - 10:25 AM
Citeaza
Stimate domn,
De unde ati tras aceasta concluzie? Faceti afirmatii nefondate. Niciodata nu au fost sterse mesaje in conditia in care nu a fost incalcat regulamentul forumului, iar cele care incalcau regulamentul au fost corectate.
In legatura cu profitul pe care il fac, in calitate de proprietar al forumului, va rog sa faceti dvs urmatorul calcul:
- cost initia achizitie servere = 15.000 euro
- cost lunar conexiune Gbite = 250 euro/luna
- cost chirie data center = 150 euro/luna
- salariu personal tehnic = 500 euro/luna
Dupa cum se vede, lunar scot din buzunar 900 euro pentru a intretine acest forum, fara sa iau in calcul nicio amortizare pentru costul serverelor.
Din publicitate se incaseaza maxim 300 euro/luna.
Rezulta o balanta negativa de 600 euro.
Am rugamintea ca pe viitor, inante sa mai lansati astfel de acuzatii sa meditati si sa va informatii.
Cu stima,
Postat 23 March 2011 - 10:37 AM
Buggy-man a spus:
Imi cer scuze la inceput, sa nu fie cu suparare, dar poti sa dai un exemplu despre un topic sau o persoana? Este cineva in forumul asta care fiind cu toate dungile acasa nu a fost lasat sa-si faca user sau sa posteze pe forumul secret? Nu mi se pare corect fata de noi persoanele care folosim acest forum sa fim dezinformati. Alfel raman doar cuvinete in vant, mai mult se numeste abuz de putere.
stiganas, la 22 March 2011 - 09:13 AM, a spus:
Inainte sa tragi concluzii ar trebui sa verifici mai multe surse. Tot nu inteleg de se ajunge la jigniri dintr-un lucru pe care-l facem din placere. Majoritatate dintre noi cei care folosesc acest forum si alte forumuri mai mult sau mai putin secrete avem alte slujbe si nu facem bani din modelism ci il folosim ca sa ne simtim bine.
Postat 23 March 2011 - 11:23 AM
Citeaza
Cu toate ca ii stiu nu pot sa dau eu nume, insa o pot face cei care au trecut prin furcile caudine.
Daca doresc sa faca acest lucru ii invit sa posteze aici.
Postat 23 March 2011 - 04:15 PM
matei_silviu, la 23 March 2011 - 10:37 AM, a spus:
Inainte sa tragi concluzii ar trebui sa verifici mai multe surse. Tot nu inteleg de se ajunge la jigniri dintr-un lucru pe care-l facem din placere. Majoritatate dintre noi cei care folosesc acest forum si alte forumuri mai mult sau mai putin secrete avem alte slujbe si nu facem bani din modelism ci il folosim ca sa ne simtim bine.
Cica de avocati si de popa sa nu ai nevoie......
Eu nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe un subiect care nu exista pe acest forum (RR 2011). Daca organizatorul nu a avut placerea de a face publica respectiva intalnire si aici pe RHC, care-i problema?
In legatura cu stersul acelor posturi care faceau trimitere la celalalt forum (######), ar trebui trecut in regulamentul RHC-ului o fraza de genul: "Este interzisa pomenirea forumului ###### sau a link-urilor care fac trimitere catre acesta." ,daca tot e subiect tabu, macar sa stim ca nu avem voie.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 23 March 2011 - 05:19 PM
Postat 23 March 2011 - 06:05 PM
Postat 23 March 2011 - 06:39 PM
20 - Este interzisa postarea in intereriorul semnaturii a mesajelor ce au ca scop vanzarea de articole de modelism sau de link-uri catre alte site-uri.
27 - Este interzisa includerea in mesaje, atit in cuprinsul lor cit si in semnatura, de link-uri catre alte site-uri. Mesajele vor fi editate iar in cazul in care userii respectivi "persevereaza" atunci ei vor primi interdictie de a accesa forumul."
Conform regulamentului nu avem voie sa dam linkuri catre nimic.
De pilda am luat un heli Outage - nu am voie sa pun link catre situl producatorului
Cineva imi cere un manual - nu am voie sa pun un link catre manual.
Conform regulamentului suntem intr-un vid. Nu punem nici un link catre lumea exterioara, catre nici un magazin, catre nici un produs sau marca, de alte forumuri nici nu poate fi vorba.
Din fericire regulamentul nu il aplica nimeni dar exista, e acolo. Si mie asta nu imi place.
Pentru ca asta inseamna ca, de cate ori postez ceva la heli despre un heli Align sau HobbyKing sau Mikado (cu linkuri) sunt in culpa. As fi foarte fericit ca regulamentul sa fie schimbat.
As vrea sa fie ca pe toate celelalte forumuri de modelism respectabile de afara. Nu vreau mai mult, nu vreau mai putin.
MLGore, la 23 March 2011 - 06:05 PM, a spus:
Postat 23 March 2011 - 07:02 PM
Postat 23 March 2011 - 07:20 PM
Acu vine partea interesanta: tata a intrebat (facandu-si niste calcule la cat il costa tratamentul altfel gratuit) si daca nu platesc ce se intampla ? I-au spus femeile: nu va dam hartia, e treaba dvs.
Tata a platit pana la urma si a luat hartia. Acum vine partea si mai interesanta - acum casa de asigurari trimite somatii si titluri executorii pentru ultimi 5 ani la toti care nu au platit si care credeau ca daca nu platesc nu primesc adeverinta si gata.
Regulamentul asta este. E scris, nu poti sa il iei decat intr-un singur fel: ad literam. Nu se aplica, nici casa nu cerea banii acum un an desii stiau exact de la cine trebuie sa ii ceara. Au preferat sa astepte. contributia e 5,5%, nu e mare branza, dupa 5 ani devine de peste 3 ori mai mare cu penalitati.
PS - recunosc ca e prima oara cand citesc cu atentie regulamentul, nu stiam pana acum ca nu ai voie sa pui absolut nici un fel de linkuri.
MLGore, la 23 March 2011 - 07:02 PM, a spus:
Postat 23 March 2011 - 07:56 PM
Iar cu referirea la alte forumuri sau magazine sunt astfel de reguli si pe alte forumuri, din pacate, deci nu RHC le-a inventat.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 23 March 2011 - 08:09 PM
Postat 24 March 2011 - 09:34 AM
- nu era nici un link catre nimic.
- nu era pomenit numele nici unui forum, al nici unui coleg/magazin/... nimic
- nu am comentat in nici un fel nimic din ce au scris colegii nicaieri
- am scris despre ripa la sectiunea ripa (sectiunea exista de ani buni)
- era pur si simplu o informare (de tip moderare), cum ca problema este deja rezolvata, dar nu aici.
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 24 March 2011 - 09:37 AM
Postat 24 March 2011 - 11:52 AM
stiganas, la 22 March 2011 - 09:13 AM, a spus:
Poti sa te explici? Ca nu e prea clar daca e vorba de patronul acestui forum, sau al celuilalt forum.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.