Pagina 1 din 1
Gjoa Cutter of Amundsen
Postat 20 March 2011 - 08:30 PM
In asteptarea primelor 20 de numere ale galionului "Sf. Ioan Botezatorul", am decis sa ma antrenez cu un cutter primit de la un coleg.
Este vorba despre un kit de la Constructo fabricat prin 1970.Calitatea componentelor este satisfacatoare mai putin coastele si puntea care au fost pretaiate dar nu definitiv.Placajul fiind in trei straturi,pe alocuri s-a mai exfoliat, mai ales la componentele mici.
Este vorba despre un kit de la Constructo fabricat prin 1970.Calitatea componentelor este satisfacatoare mai putin coastele si puntea care au fost pretaiate dar nu definitiv.Placajul fiind in trei straturi,pe alocuri s-a mai exfoliat, mai ales la componentele mici.
Catalin
0722634840
0722634840
Postat 06 April 2011 - 08:13 PM
frumos lucrat pina acum.nu stiu cum ai tu in plan vinciul,dar eu i-as fi dat niste gauri de preferat patrate).asa cum ii acum pare incomplect.poate gresesc si gaurile sint date,dar nu se vad din unghiul din care ii pozat modelul.spor la munca mai departe.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1