Modelism - RHC Forum: Evanghelia - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Evanghelia Exista macheta dupa respectiva nava?

#1 Useril este offline   Sherky 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 28-January 11

Postat 17 January 2013 - 11:29 PM

Salutare,
Intrebarea mea catre voi este daca stie cineva de existenta vreunei machete a navei Evanghelia, sau daca este vreun kit? Sau poate cineva sa construiasca asa ceva? Intreb asta in numele unui prieten de-al meu interesat de o astfel de macheta. Aici: http://bluestarline.org/saxon2.html - sunt cateva detalii despre nava. Multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   florentin 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 31-March 13

Postat 01 April 2013 - 01:53 PM

Am fost fascinat de mic copil de epava si mi-am dorit sa fac o macheta inca de pe atunci. Deabia acum am inceput sa fac investigatii pentru a obtine o schita(a desena o schita) a navei din care provine epava. M-ar ajuta enorm un plan al tipului de nava Cargo C2 construit prin anii 40 de englezi sau C2 - Liberty de americani.
Macheta va fi la scara 1:120 si va avea 113cm lungime, iar materialul de baza va fi hartia si cartonul. Vreau sa surprind in macheta epava cum arata pana acum un an, inainte sa se surpe puntea de comanda.
0

#3 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 828
  • Inregistrat: 01-July 10
  • Interests:modelismul

Postat 01 April 2013 - 02:24 PM

Vezi postareaflorentin, la 01 April 2013 - 01:53 PM, a spus:

Am fost fascinat de mic copil de epava si mi-am dorit sa fac o macheta inca de pe atunci. Deabia acum am inceput sa fac investigatii pentru a obtine o schita(a desena o schita) a navei din care provine epava. M-ar ajuta enorm un plan al tipului de nava Cargo C2 construit prin anii 40 de englezi sau C2 - Liberty de americani.
Macheta va fi la scara 1:120 si va avea 113cm lungime, iar materialul de baza va fi hartia si cartonul. Vreau sa surprind in macheta epava cum arata pana acum un an, inainte sa se surpe puntea de comanda.

Detin planurile unei machete din carton din clasa LIBERTY, asa ca daca te intereseaza... detalii via-PM
Imagine postata
......si poate totusi
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro