raoul_bvand, la 05 July 2012 - 11:12 PM, a spus:
Stima
Salutare. Cu parere de rau.... plansele care ti le-am trimis sunt complete. Atat a fost in revista, atat ti-am copiat. Nu este singura revista Plany modelarshie cu numarul 101 din 1981 pe care am vazut-o si care contine planurile lui Bogdan , si cu mana pe inima-ti spun ca toate contin acelasi numar de planse. Plansa pe care tu o consideri lipas face parte din revista Plany Modelarskie nr 3 din 1965 , revista care contine acelasi tip de plan ( mai complet recunosc ) al tipului de remorcher din clasa H-300 , revista pe care din pacate nu o mai detin prin bunavointa unui asa zis (bun prieten) caruia i-am oferit-o spre copiere si pe care bineinteles a uitat sa o mai returneze . nu fac nici o polemica si nici nu vreau sa-i rostec numele, dar fac un apel pe aceasta cala (stiu sigur ca urmareste acest topik)sa incerce totusi sa-mi restituie revista .
Scuze de of topik, dac in cazul in care in marenemia sa persoana in cauza face acest lucru (de a-mi restituii revista) am sa-ti fac o copie completa a acesteia si am sa ti-o trimit.
Inca o data scuze de offtopik si sper sa nu mi-o iei in nume de rau ca am voit intentionat sa-ti trimit un plan incomplet. departe de mine acest gand , dar .....pur si simplu atat era in revista si atata este in ori si care revista Plany cu nr 101 din 1981.
Stima si spor in continuare.