Modelism - RHC Forum: Modele facute de mine - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Modele facute de mine poze pas cu pas

#121 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 13 September 2012 - 08:24 PM

Aici,un vinci,cel din spatele navei,de aceasta data,motorizat.In locul esc-ului,voi folosi electronica dintrun servo.
In ultima imagine,apare si vestita punte de lemn(confectionata din betigase de cafea).
Stima tuturor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 5a.JPG
  • Imagine atasata: 5.JPG
  • Imagine atasata: 6.JPG
  • Imagine atasata: 7.JPG

Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#122 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 20 September 2012 - 08:49 PM

Am mai miscat cite ceva astazi.Am procurat o zi libera si....
Citeva imagini cu ceea ce mi-a mincat nervii,mai exact narile si locasul ancorelor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5374.JPG
  • Imagine atasata: 100_5375.JPG
  • Imagine atasata: 100_5377.JPG
  • Imagine atasata: 100_5379.JPG

0

#123 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 20 September 2012 - 08:52 PM

Am mai confectionat si puntea cu dusumeaua aferenta din cabina superioara pe care am fixat si mobilierul...Dusumeaua este facuta din renumitele betigase de cafea.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5390.JPG
  • Imagine atasata: 100_5391.JPG
  • Imagine atasata: 100_5393.JPG
  • Imagine atasata: 100_5394.JPG

0

#124 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 20 September 2012 - 08:58 PM

Am uitat sa mai spun ca am modificat balustrada cu una mai realista.
Sa vedem acum cind mai am iarasi timp.Pina atunci,toate cele bune.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5386.JPG
  • Imagine atasata: 100_5387.JPG

0

#125 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 828
  • Inregistrat: 01-July 10
  • Interests:modelismul

Postat 20 September 2012 - 10:13 PM

M-da........ nu stiu daca ar mai fi ceva de spus. Inteleg ca tragi tare sa ma intreci , totusi.... ai putea sa ne faci o prezentare a motorizarii la cre te-ai oprit ???? Cel putin eu sunt al naibii de curios cu privire directa la acest aspect..... deci..... nu te zgarcii in detalii ca v-or prinde ca painea calda . :pardon: B)
Imagine postata
......si poate totusi
0

#126 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 21 September 2012 - 12:56 PM

Ca motorizare voi folosi un periat seria 700,elice in 4 pale de 65mm (mai am una de 70mm dar sa vedem ce vor zice si testele)Accu Pb de 12v.Nu as vrea sa umblu cu lest de plumbi si asa mai departe de aceea ma gindesc la un accu mai greu sau la 2x6v.Asta este in principiu doar ca inca nu am ajuns la stagiul de motorizare.Am mai multe variante,toate pe periate.
Vreau sa vad si ce da bine la echilibrarea lui.
Toata stima.

PS:Ce bafta au cei ce dispun de cada in baie pt probe... :unsure: :good: :blush:
0

#127 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2012 - 08:13 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la 21 September 2012 - 12:56 PM, a spus:

Ca motorizare voi folosi un periat seria 700,elice in 4 pale de 65mm (mai am una de 70mm dar sa vedem ce vor zice si testele)Accu Pb de 12v.Nu as vrea sa umblu cu lest de plumbi si asa mai departe de aceea ma gindesc la un accu mai greu sau la 2x6v.Asta este in principiu doar ca inca nu am ajuns la stagiul de motorizare.Am mai multe variante,toate pe periate.
Vreau sa vad si ce da bine la echilibrarea lui.
Toata stima.

PS:Ce bafta au cei ce dispun de cada in baie pt probe... :blush: :blush: :blush:

Ca o parere strict personala as opta pentru un reductor de minim 3:1 , altfel o faci barca de viteza (cam asa mi-a iesit mie Halny... acu ma chinui sa modific toate acareturile de sub punte pentru doi reductori.
Si totusi........ mergi cu reductor intre motor si ax sau .... direct ???? :good: :good:

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 22 September 2012 - 08:17 AM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#128 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 22 September 2012 - 11:26 AM

Trebuie sa fac probe,fara probe nu stiu ce sa zic.Motorul ce il am este foarte puturos.Nu stiu exact de la ce provine dar este lent in turatii si destul de puternic.Trebuie sa fac probe,altfel nu ma pot pronunta inca.Daca va fi nevoie de reductor,nui bai ,ii punem si dela.
Toata stima.
0

#129 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 22 September 2012 - 06:14 PM

Buna seara tuturor.
Si pentru ca ma plictiseam acasa si ar fi fost pacat sa ramina doar de decor,am rezolvat si problema vinciului ancorelor in ceea ce priveste motorizarea lui.Ii mai trebuie doar partea electronica(esc-ul) si totul este finalizat.Axul tamburilor are 2,5mm si este pe bucsi de bronz iar ca motorizare am folosit ce am gasit prin cutia cu maimute.Nu mai retin de la ce provine acel mecanizm impreuna cu motorul.

Citeva foto:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5397.JPG
  • Imagine atasata: 100_5395.JPG
  • Imagine atasata: 100_5396.JPG
  • Imagine atasata: 100_5400.JPG

0

#130 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 23 September 2012 - 10:18 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la 22 September 2012 - 06:14 PM, a spus:

Buna seara tuturor.
Si pentru ca ma plictiseam acasa si ar fi fost pacat sa ramina doar de decor,am rezolvat si problema vinciului ancorelor in ceea ce priveste motorizarea lui.Ii mai trebuie doar partea electronica(esc-ul) si totul este finalizat.Axul tamburilor are 2,5mm si este pe bucsi de bronz iar ca motorizare am folosit ce am gasit prin cutia cu maimute.Nu mai retin de la ce provine acel mecanizm impreuna cu motorul.

Citeva foto:

Foloseste partea electronica de la un servo, lasandu-i potentiometrul pe pozitia de mijloc (in cazul ca ai loc acolo sa-l ascunzi si pe asta) sau pur si simplu inlocuind potentiometrul cu doua rezistente egale si de valoare de cca. 2,4 ko. Vei avea o variatie mai slaba a turatiei, in sensul ca nu o sa poti obtine viteze foarte mici, insa nu conteaza la un vinci. Daca ai prin casa un servo cu potentiometrul sau pinioanele duse, nu mai dai nici un ban. Daca nu, cumpara unul ieftin si sacrifica-l pe altarul creatiei. Vezi ca sa fie in concordanta cu motorul folosit, unul mini sau cel mult standard fiind de ajuns.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 23 September 2012 - 10:20 AM

0

#131 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 23 September 2012 - 01:16 PM

Vezi postareanavigator, la 23 September 2012 - 10:18 AM, a spus:

Foloseste partea electronica de la un servo, lasandu-i potentiometrul pe pozitia de mijloc (in cazul ca ai loc acolo sa-l ascunzi si pe asta) sau pur si simplu inlocuind potentiometrul cu doua rezistente egale si de valoare de cca. 2,4 ko. Vei avea o variatie mai slaba a turatiei, in sensul ca nu o sa poti obtine viteze foarte mici, insa nu conteaza la un vinci. Daca ai prin casa un servo cu potentiometrul sau pinioanele duse, nu mai dai nici un ban. Daca nu, cumpara unul ieftin si sacrifica-l pe altarul creatiei. Vezi ca sa fie in concordanta cu motorul folosit, unul mini sau cel mult standard fiind de ajuns.

Da.Exact la acea parte electronica ma refeream.Pentru motoare mici,folosesc electronica din servouri pe post de esc.

O intrebare celor cunoscatori.Stie cineva ordinea,culorile si insemnatatea luminilor de pe catarg?Am observat ca sunt 4 lampi dar nu le stiu culorilr si acum sint la acest stadiu.
Multa stima si o duminica placuta in continuare.
0

#132 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 27 September 2012 - 07:38 PM

Salutare.
Nu are nimeni nici o informatie legata de iluminatul catargului?
0

#133 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2012 - 05:45 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la 27 September 2012 - 07:38 PM, a spus:

Salutare.
Nu are nimeni nici o informatie legata de iluminatul catargului?

Sincer si eu ma scarpin inver in cap..... La Halny aceleasi probleme... v*o 20 de lumini pe catarg si nu stiu care cum sunt. Poate ne ajuta DJ BOBO cu ceva sfaturi, am vazut ca la treaba asta face parte din Staff. Cel putin ...la mine la Halny nici acu nu am reusit sa identific corect culorile luminilor si pozitia lor de pe catarg (parca 1 alba, 3 sau 4 rosii si 5 sau 4 galbene sau portocalii :rofl: :wacko: :wacko: :wacko: ) Un adevarat mister, iar cu tradusul din poloneza in romana....... mai bine ma apuc si invat sa scriu si sa vorbesc fluent vechiul limbaj maya ;) :rofl:
Imagine postata
......si poate totusi
0

#134 Useril este offline   Bobo shipyard 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Interests:Navomodele. A state of trance . Armada music .

Postat 02 October 2012 - 09:44 AM

Salutare si multe scuze pentru intirzirea raspunsului din motive de servici,pentru un remorcher felinare de pe catarg sunt pe virful catargului o lumina galbena care se numeste eclipsa cu un orizont de 360 grade si este aprinsa atunci cind se emite semnala sonore si are rolul de a intelege ce face nava atunci cind semnalul sonor din cauza conditililor meteo nu se receptioneaza si acesta lumina se poate folosi pentru a transmite semnale in alfabetul morse cu ajutorul unui manipulator din timonerie,mai jos gasim trei felinare albe suprapuse cu un orizont de 225 grade la o distanta de 1m intre ele care aprinse in ;1-o lumina alba la catarg ,lumini de pozitie rosu,verde si o lumina de pupa alba nava naviga separat.2-nava are doua lumini albe la catarg ,lumini de pozitie rosie si verde si o lumina galbena de pupa aprinsa nava naviga cu remorca,3-trei lumini albe aprinse la catarg nava naviga ca remorgher de intarire.Infunctie de natura marfii din compunerea remorcii se mai aprind deasupra celor albe lumina albasta material inflamabil,rosu materiale exlozibile sau chimice .Mai in detaliu despre toate aceste gasesti aici si pentru la mare recomand acest dictionar de aici
Toate cele bune si multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dj.bobo: 02 October 2012 - 09:45 AM

0

#135 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 02 October 2012 - 11:37 AM

Vezi postareadj.bobo, la 02 October 2012 - 09:44 AM, a spus:

Salutare si multe scuze pentru intirzirea raspunsului din motive de servici,pentru un remorcher felinare de pe catarg sunt pe virful catargului o lumina galbena care se numeste eclipsa cu un orizont de 360 grade si este aprinsa atunci cind se emite semnala sonore si are rolul de a intelege ce face nava atunci cind semnalul sonor din cauza conditililor meteo nu se receptioneaza si acesta lumina se poate folosi pentru a transmite semnale in alfabetul morse cu ajutorul unui manipulator din timonerie,mai jos gasim trei felinare albe suprapuse cu un orizont de 225 grade la o distanta de 1m intre ele care aprinse in ;1-o lumina alba la catarg ,lumini de pozitie rosu,verde si o lumina de pupa alba nava naviga separat.2-nava are doua lumini albe la catarg ,lumini de pozitie rosie si verde si o lumina galbena de pupa aprinsa nava naviga cu remorca,3-trei lumini albe aprinse la catarg nava naviga ca remorgher de intarire.Infunctie de natura marfii din compunerea remorcii se mai aprind deasupra celor albe lumina albasta material inflamabil,rosu materiale exlozibile sau chimice .Mai in detaliu despre toate aceste gasesti aici si pentru la mare recomand acest dictionar de aici

Mii de multumiri maestre.Toata stima.
PS:Stiam sigur ca de la tine va veni raspunsul.
0

#136 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2012 - 08:39 PM

Vezi postareadj.bobo, la 02 October 2012 - 09:44 AM, a spus:

Maistre..... RESPECTE PROFUNDE. Acu daca mor..... nu mor chiar prost, azi am mai invatat ceva. Treaba cu remorcherele am inteles-o da..... referitor la navele de salvare poti sa-mi zici cate ceva legat de instalatia din pomul de craciun :) :) ( de iluminatul catargului de la Halny, nu de alta , da mi-s Tufa de Venetia " vorba raposatului meu prof de fizica din generala")
P.S. Citit din scoarta in scoarta , da....... tot nu m-am lamurit cu luminile la navele de salvare. Crezi ca ma poti "lumina" si pe mine nitel daca-ti face placere si ai tipm pentru un prostanac ?????

Aceasta postare a fost editata de tom cat: 02 October 2012 - 08:44 PM

Imagine postata
......si poate totusi
0

#137 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 02 December 2012 - 03:29 PM

Salutare stimati colegi.Revin cu citeva imagini mai actuale .
Am mi miscat cite ceva pe la model.Nu mult dar ,incet incet si cu rabdre....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2012-11-25 11.16.45.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.17.24.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.18.12.jpg

0

#138 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 02 December 2012 - 03:36 PM

Suportul motorului si rulmentul ce se monteaza pe coplajul elastic pentru a inlatura vibratiile cauzate de acesta.
Cosul de fum a primit si el ,,hainuta,,noua.Catargul este aproape gata si cu iluminatul montat partial.Imi mai trebuiesc cele 3 lampi superioare.Tre sa mai caut aici ca nu ma leduri asa de mici(3mm).Balustrada este gata si acum coca ,asteapta vopseaua de final.Am mai facut si acele orificii ce banuiesc ca ajuta la ,,priponirea,,navei la tarm si nu numai.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2012-11-25 11.18.43.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.18.56.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.17.11.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.17.54.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.19.58.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 11.19.45.jpg
  • Imagine atasata: 2012-11-25 17.34.00.jpg

0

#139 Useril este offline   achristian 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 27-September 12
  • Interests:modelism

Postat 02 December 2012 - 04:01 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la 02 December 2012 - 03:36 PM, a spus:

Suportul motorului si rulmentul ce se monteaza pe coplajul elastic pentru a inlatura vibratiile cauzate de acesta.
Cosul de fum a primit si el ,,hainuta,,noua.Catargul este aproape gata si cu iluminatul montat partial.Imi mai trebuiesc cele 3 lampi superioare.Tre sa mai caut aici ca nu ma leduri asa de mici(3mm).Balustrada este gata si acum coca ,asteapta vopseaua de final.Am mai facut si acele orificii ce banuiesc ca ajuta la ,,priponirea,,navei la tarm si nu numai.

Buna ziua! Imi place cum lucrezi,cu atat mai mult ca si eu am in constructie acelas remorcher dar la scara mai mica .O intrebare,daca nu-i cu banat;cu ce ai imbracat cosul?sau este vopsea?
0

#140 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 02 December 2012 - 04:07 PM

Vezi postareaachristian, la 02 December 2012 - 04:01 PM, a spus:

Buna ziua! Imi place cum lucrezi,cu atat mai mult ca si eu am in constructie acelas remorcher dar la scara mai mica .O intrebare,daca nu-i cu banat;cu ce ai imbracat cosul?sau este vopsea?

Nu este vopsea.Este banda adeziva din aluminiu ce se foloseste la etanseizarea racordurilor si tuburilor la instalatiile de ventilat.
Este destul de grosuta.Punctele ce ar trebui sa imite ,,niturile,,desi sint ,,ingropate,, sint facute cu un pinion dintrun servo.
Numai bine si succes la mesterit.
0

#141 Useril este offline   achristian 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 27-September 12
  • Interests:modelism

Postat 02 December 2012 - 04:12 PM

:good:

Vezi postarearaoul_bvand, la 02 December 2012 - 04:07 PM, a spus:

Nu este vopsea.Este banda adeziva din aluminiu ce se foloseste la etanseizarea racordurilor si tuburilor la instalatiile de ventilat.
Este destul de grosuta.Punctele ce ar trebui sa imite ,,niturile,,desi sint ,,ingropate,, sint facute cu un pinion dintrun servo.
Numai bine si succes la mesterit.

:good: multumesc,Spor si tie!
0

#142 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 06 December 2012 - 10:32 PM

Buna seara colegi.
Mai adaug citeva imagini cu diverse etape ale constructiei.Cele in care apare catargul iluminat sunt mai vechi,azi am dat de ele.
Pentru lumini am apelat la vesnicele leduri.

Astazi fiind acasa am mai facut diverse pisulici si componente.De exemplu:am montat proiectorul de pe cosul de fum(complect functional cu o lampa smd),tamburul pentru rulat cablul,suportii platformei de lemn (puntii),plafoniera din cabina superioara si felinarul de pe biroul din interior(toate functionale),am montat balamale usilor de lemn (la usi am folosit bete de cafea de la Mec)...

Urmeaza :geamurile,minere usi ,legaturi electrice ce imi cam dau bataie de cap deoarece sunt multe cabluri si mare parte vin independente(nu le vreau aprinse pe toate deodata ca la un pom de iarna),stergatorul de parbriz,montarea clopotului...s.a.m.d.

Cam astea fiind spuse.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5463.JPG
  • Imagine atasata: 100_5462.JPG
  • Imagine atasata: 100_5436.JPG
  • Imagine atasata: 100_5433.JPG
  • Imagine atasata: 100_5432.JPG

0

#143 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 06 December 2012 - 10:34 PM

....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5439.JPG
  • Imagine atasata: 100_5441.JPG
  • Imagine atasata: 100_5440.JPG

0

#144 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 06 December 2012 - 10:35 PM

.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5467.JPG
  • Imagine atasata: 100_5466.JPG
  • Imagine atasata: 100_5461.JPG

0

#145 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 06 December 2012 - 10:40 PM

Etapele construirii felinarului si ceea ce a iesit la final...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.JPG
  • Imagine atasata: 3.JPG
  • Imagine atasata: 2.JPG

0

#146 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 06 December 2012 - 10:41 PM

Inca 3....

PS:Stie cineva cum pot pune toate pozele intrun singur post?
Multumesc

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 6.JPG
  • Imagine atasata: 4.JPG
  • Imagine atasata: 5.JPG

0

#147 Useril este offline   kno3 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1081
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Motoare cu aburi, vapoare etc

Postat 07 December 2012 - 11:41 AM

Frumos, imi place ce faci. Luminile de pe catarg chiar sunt albastre sau e o problema cu poza?
0

#148 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 07 December 2012 - 06:43 PM

Vezi postareakno3, la 07 December 2012 - 11:41 AM, a spus:

Frumos, imi place ce faci. Luminile de pe catarg chiar sunt albastre sau e o problema cu poza?

Multumesc

Nu.Nu sint albastre.Camera nu era setata.Sint albe.Cele 3 sint albe ,la fel si cele ale proiectoarelor,lampasului si plafonierei
0

#149 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 10 December 2012 - 11:05 PM

Buna seara,stimati colegi.
Revenim cu imagini din capitolul ,,BIBILEALA,, cu ceva scripeti si modul in care i-am realizat.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5477.JPG
  • Imagine atasata: 100_5478.JPG
  • Imagine atasata: 100_5479.JPG
  • Imagine atasata: 100_5481.JPG
  • Imagine atasata: 100_5482.JPG
  • Imagine atasata: 100_5483.JPG
  • Imagine atasata: 100_5487.JPG
  • Imagine atasata: 100_5485.JPG

Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 10 December 2012 - 11:05 PM

0

#150 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 10 December 2012 - 11:07 PM

Micul monstrulet care timp de 4 ore mio mincat nervii...

Aici astept parerea voastra.Il vopsesc sau il las asa.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_5490.JPG
  • Imagine atasata: 100_5492.JPG
  • Imagine atasata: 100_5493.JPG
  • Imagine atasata: 100_5494.JPG

0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro