Modelism - RHC Forum: pinioane din rasina - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

pinioane din rasina

#31 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 10 March 2011 - 10:18 PM

Vezi postareaalin 105, la 10 March 2011 - 01:37 PM, a spus:

Multumesc de raspunsuri, chiar am primit niste ideei care merita testate.O sa raspund punctual.
CYCLER. Din cate stiue eu zamakul se poate doar injecta, turnat intr-o matrita vor ramane goluri de aer.In plus, chair daca ar iesi turnarea (sa zicem sub vid-complicat rau, dar posibil) ar fi cu suprafata aspra, deci cu frecare mare in angrenaje)
ctotth. E o idee buna pulberea de grafit, merita testata.Pulbere de caolin insa habar n-am despre ce e vorba si nici de unde o pot procura.
MLGore.Acrilat?Poti sa-mi dai niste detalii?Nu stiu despre ce material e vorba si nici ce proprietati are.Se toarna, se topeste?
dan_mitea.Le-as cumpara bucuros daca as gasi exact modelul de care am nevoie, insa sunt de o forma speciala.Ar fi solutia de modificat angrenajul dupa pinioane disponibile.Posibil tehnic dar foarte complicat.

Acrilatul de lucrari dentare e un plastic dur care se toarna la rece din cate stiu. Suprafata obtinuta are rugozitatea f. mica. Du-te la un laborator dentar si vei obtine mult mai multa informatie.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#32 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 11 March 2011 - 10:25 PM

Incearca si la firma asta poate te pot ajuta cu ceva.

http://www.ping-desi...o/prototip.html
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#33 Useril este offline   CYCLER 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 54
  • Inregistrat: 18-August 05

Postat 12 March 2011 - 09:29 AM

Acrilatul dentar se gaseste in cantitati relativ mici pe la distribuitorii de tehnica dentara. Din pacate nu mai tin minte preturile, dar daca sapi un pic pe Google gasesti rezultate :clapping:
Vezi ca unele polimerizeaza in autoclava (temperatura + presiune crescute), altele la temperatura camerei. S-ar putea sa fie o idee buna, avand in vedere ca rezultatul are consistenta asemanatoare cu a plexiglass-ului.
Buna si ideea lui Ctoth cu pulberea de grafit, ar trebui sa ajute la auto-lubrifiere.

Aceasta postare a fost editata de CYCLER: 12 March 2011 - 09:30 AM

0

#34 Useril este offline   alin 105 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 27-August 08

Postat 13 March 2011 - 01:50 PM

Multumesc tuturor pentru interesul acordat.Chiar am primit niste idei/directii care merita verificate.Am sunat si la firma de prototipaj si le-am cerut oferta, sa vad ce iese.O sa ma interesez si la un laborator de tehnica dentara sa vad ce se poate face din acrilatu` ala.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro