MLGore, la 09 March 2014 - 01:39 PM, a spus:
L-am terminat si eu, in sfarsit. Am lucrat impreuna cu Florin100% si Adyc. E cel mai prost lucrat kit la care am lucrat. Aripile au coarda la incastrare diferita (una e mai lunga cu 5mm) iar gaurile pt. lonjeroane sunt defazate ai a trebuit sa modificam in fuselaj ca sa iasa drept. Strambatura de avion mai mare nu am vazut, totul a trebuit aliniat la ochi. Adezivul folosit de chinez e o mizerie casanta care se desface foarte usor, singurul lucru bun dealtfel pt. ca am scos foarte usor panourile din fuselaj. In final a iesit la 6,7kg fara zeama si s-a centrat perfect cu pack-urile puse in bot. Turbina e P-70 iar ca retract am folosit un retract electric pt. modele de 8kg si roti cu frana electromagnetica. Sambata sper sa-i facem maiden-ul.
ma bucur ca l-ai terminat, clar ca nu e perfect nici al meu nu a fost dar la bani astia ce te putei astepta.... o sa fi oricum placut surprins de caracateristice de zbor.... Bafta...
dar intreb si eu 5mm la aripa mai lunga crezi ca facea asa o mare diferenta in zbor ?