mda intradevar e cam greu sa deosebesti modelul, oricum la inceput ma multumesc cu ture rotunde frumoase...mai mult nu imi doresc dupaia se
poate lucra la cosmetica
cat despre camera "no comment"
1) am terminat suportul ptr turbina , a iesit perfect fara eroare ...0 niente ...cred ca am avut bulan
1.jpg (94.22K)
Number of downloads: 75
2) am pus provizoriu toate tijele de comanda (provizoriu pana le dau cursele), am fost si eu invatat cum se pun corect servourile ptr flaps
in poza 2 se vede la ce ma refer .. in acest fel cand modelul va zbura forta va fi minima pe servo si nu va consuma curent in timpul zborului
3.jpg (122.6K)
Number of downloads: 52
4.jpg (130.32K)
Number of downloads: 52
3)am mai inghesuit un pic interiorul modelului ....mult loc nu mai este
5.jpg (118.89K)
Number of downloads: 48
6.jpg (116.26K)
Number of downloads: 42
4) am prins ecu
8.jpg (121.74K)
Number of downloads: 41
5) pompa + valve (pare strangulat furtunul la pompa trebuie sa verific)
9.jpg (121.74K)
Number of downloads: 46
6) UAT, cel mai indicat (zice in manual da nu inteleg de ce) sa stea putin inclinat preferabil 45 grade
10.jpg (171.09K)
Number of downloads: 54
11.jpg (137K)
Number of downloads: 67
7) turbina montata ,
12.jpg (159.54K)
Number of downloads: 77
inca nu i-am dat unghi e doar pusa asa de test moment , unghiul calculat ptr aceasta turbina este de -8 grade...acu ma
chinui cu arc tangenta sa vad cat trebe sa o ridic sa ajung acolo... inca nu stiu daca il fac atat unghiul
daca las unghi zero ... modelul la full power tot timpul o va lua in sus si normal se face un mix ptr a incerca de a rezolva problema..(dar asta va insemna drag)
daca pun unghi -8 ...modelul va zbura drept la orice power si va zbura mai repede darrrrrr decolarea deorece turbina va impinge modelul in jos
e mult mai dificila.....viteza mult mai mare la decolare ....mult mai mult teren....si cand se desprinde se duce pe verticala in sus.... turbina fiind orientata in jos va arde iarba....
ma gandesc sa ii dau vreo 4-5 grade ptr inceput apoi sa vad cum se comporta...
cam atat sa facut pe weekend (un weekend bun noroc ca a plouat ca altfel sotia avea prioritate si nu faceam mai nimica)