Sic ne sic eu nu mai inteleg nimic .
Puncual :
1 intai spuneti distinse domn ( era sa zic cercatator din America ) ca nu trebuie ventilare
Citeaza
Salut,
Ce pompa folosesti?
Nu ai nevoie de stut de aerisire.
2 pe urma daca e tradare tradare sa fie dar sa stim si noi ... deci trebuie ventilare dar se foloseste CAPISON si se pune pe calea de ALIMENTARE
Citeaza
E bine ca intrebi!
Este vorba despre pompa de alimentare a turbinei sau crezi ca merge fara?
Pe stutul de alimentare este suficient un cap elastic care sa-ti faca compensarea pe masura ce pompa goleste rezervorul.
3 surpriza , de fapt valoarea descoperirii ( de aici obsesia cu cercetatorul American )
CAPISONELUL lui Bunelu este OBTURAT - pe unde intra aerul ? nu conteaza
Citeaza
Capisonul siliconic poti sa ti-l faci singur dintr-un capt de furtun pe care-l obturezi la un capat. De altceva nu ai nevoie.
4 Surpriza continua ..... cunoscuti ca fiind mai secretosi din fire cercetatorii ( clar nu vin doar din America ) ca de .. sa nu li se fure ideea
constatam ca nu sunt chiar asa egoisti ei divulga secretul : aerul are pe unde sa intre ( si o spun cu tarie de 2 ( doua ) ori :
Citeaza
RD capisonul nu trebuie sa stea fest pe stut. Ideea este sa nu-ti dea combustibilul pe-afara. Daca ai doua maini dibace poti incerca.
5 in ignoranta mea indraznesc sa spun ca un astfel de CAPISONEL ( ce imi place denumirea ) se pune ca dop pe furtunul de alimentare ca sa curga
benzina cand nu ai valva de alimentare ... nu dau cu quote ca e putin mai sus textul si ca aerisirea se face cu o bucla , doua ale furtunului de ventilare.
6 in final se ajunge la un consens si laboratoarele teritoriale ale colegului confirma ca amicul ( rau e doar sa vezi si sa nu te lase sa pui si tu manuta ) foloseste CAPISONELELE doar pentru transport ca sa nu curga
Citeaza
Amicul meu a amplasat toate aerisirile sub model cu cate o bucla si foloseste dop numai pentru transport. Pana acum nu a avut probleme.
In final tot la brevet la OSIM s-a ajuns dar cu alta tema : Mot de Basca din Capisonelul lui Bunelu
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 17 March 2011 - 09:13 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !