Modelism - RHC Forum: Regulatoare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Regulatoare

#31 Useril este offline   cricri_pescar68 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 16-November 09

Postat 05 January 2012 - 07:51 PM

barca care am postato este copiata dupa colibri2 an mare parte dar cotele difera de acea am folosit un ac 12 v 9,5 a ca-sa poata lasa de fata . barcuta este vanduta omul a fost foarte multumit de ia la proba pe lac asa ca nu am primit nici o reclamatie de un an si ceva eu am vrut sa spun ca 755\40 asi face treaba si la o greutate mai mare de 7 kg
0

#32 Useril este offline   cata123 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 986
  • Inregistrat: 17-December 10

Postat 06 January 2012 - 07:17 PM

Vezi postareaPescarusul Nae, la 30 December 2011 - 10:52 AM, a spus:

salutare,
Ai montat acest regulator?Daca da,"rezista" la 50A(dupa cum spune producatorul?Cum stii care-i mersul normal(cu fata) si care e reverse?Are led care se aprinde diferit?
Toate aceste intrebari pt ca am o Orca acum PB 6V,motor Venti 660(care consuma multi amperi),elice de 50 3 pale si as vrea sa incerc si eu cu acel regulator.

Sarbatori fericite tuturor!!!
NAE

Salut Nae,

Sper sa nu fie tarziu raspunsul meu!Acum am observat ca aveai o intrebare vis a vis de acel regulator.
Este adevarat ca nu am ascultat de cei care se pricep cu adevarat la aceste chestiuni si am cumparat acel regulator care s-a prajit dupa 10 min. de functionare. Ce sa-i faci, mai invatam si din greseli.In ultimul timp am folosit regulatoare home made (dupa cum m-a sfatuit Adistul)pe care le-am luat de la Google. Sunt foarte multumit de ele pana acum. Am luat trei bucati si n-am avut probleme cu nici unul.Bafta!
http://www.rhcforum....pentru-periate/

Aceasta postare a fost editata de cata123: 06 January 2012 - 07:21 PM

0

#33 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 06 January 2012 - 09:02 PM

Regulatoarele sunt "bune" toate... daca sunt folosite "corespunzator" (asta am invatat-o de la Ipsihi)... insa ...
acest regulator... Fisier atasat  regulator.JPG (7.78K)
Number of downloads: 2 este de toata jena!
Lumea-l cumpara ca e ieftin... ma gandesc daca pana acum a reusit cineva sa-l schimbe in garantie.
Oricum il cumpara cei care nu au habar de electronica... caci altfel ridica mari semne de intrebare numai citind caracteristicile si vazand pretul.
Care om normal care "stie" cum e facut un regulator... ar crede asemenea "gogosi"?

8)

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 06 January 2012 - 09:03 PM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#34 Useril este offline   Google 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 116
  • Inregistrat: 13-December 11

Postat 06 January 2012 - 09:17 PM

Vezi postareacata123, la 06 January 2012 - 07:17 PM, a spus:

Salut Nae,

Sper sa nu fie tarziu raspunsul meu!Acum am observat ca aveai o intrebare vis a vis de acel regulator.
Este adevarat ca nu am ascultat de cei care se pricep cu adevarat la aceste chestiuni si am cumparat acel regulator care s-a prajit dupa 10 min. de functionare. Ce sa-i faci, mai invatam si din greseli.In ultimul timp am folosit regulatoare home made (dupa cum m-a sfatuit Adistul)pe care le-am luat de la Google. Sunt foarte multumit de ele pana acum. Am luat trei bucati si n-am avut probleme cu nici unul.Bafta!

Merci Cata,daca-l ascultai mai devreme pe Adistul...poate era altfel. Oricum, totul este bine cand se termina cu bine!
La multi ani pentru toata lumea!
0

#35 Useril este offline   cricri_pescar68 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 16-November 09

Postat 07 January 2012 - 09:44 AM

cine se carpeste o pateste :wacko:
0

#36 Useril este offline   Pescarusul Nae 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 07-December 11

Postat 07 January 2012 - 06:16 PM

Vezi postareacata123, la 06 January 2012 - 07:17 PM, a spus:

Salut Nae,

salutare,domnilor
Multumesc pt sfaturi si tie si lui Adistu'.Eu am "gresit" pana acum cu 3 regulatoare diferite si m-am cam saturat ca dupa 100m sa se arda.Vad ca-l laudati pe Google,dar eu am nevoie de regulator la 6v,iar el parca spune ca cele facute de el merg de la 7.4V.

stima
0

#37 Useril este offline   Google 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 116
  • Inregistrat: 13-December 11

Postat 07 January 2012 - 06:53 PM

Vezi postareaPescarusul Nae, la 07 January 2012 - 06:16 PM, a spus:

salutare,domnilor
Multumesc pt sfaturi si tie si lui Adistu'.Eu am "gresit" pana acum cu 3 regulatoare diferite si m-am cam saturat ca dupa 100m sa se arda.Vad ca-l laudati pe Google,dar eu am nevoie de regulator la 6v,iar el parca spune ca cele facute de el merg de la 7.4V.

stima

Salut,
Doar functia BEC a regulatorului este conditionata de 7,4v, comanda motorului o realizeaza cu succes si la 6v. Poti folosi regulatorul in paralel cu o sursa de 5v, sau poti folosi un LI-PO de doua cel.
....sau poti sa-ti cumperi un Esc de la magazinele de modelism.
Bafta.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro