Modelism - RHC Forum: Traxxas slash 2 wd sau rutler vxl? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Traxxas slash 2 wd sau rutler vxl? va rog sa ma ajutati

#1 Useril este offline   halaciuc 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 05-February 11

Postat 21 February 2011 - 03:26 PM

Am si eu o intrebare de incepator,pentru o masina offroad care este mai buna,traxxas slash 2wd sau rustler vxl?
0

#2 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 371
  • Inregistrat: 23-March 10
  • Interests:Everything

Postat 21 February 2011 - 05:10 PM

Vezi postareahalaciuc, la 21 February 2011 - 03:26 PM, a spus:

Am si eu o intrebare de incepator,pentru o masina offroad care este mai buna,traxxas slash 2wd sau rustler vxl?

depinde la ce ai nevoie, pe ce teren vrei sa te dai, ce fel iti place mai mult (stadium truck sau short course)
detaliaza un pic in functie de acestea sa te putem ajuta
"I reject your reality and substitute my own"
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
0

#3 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 21 February 2011 - 08:22 PM

Ai postat in doua locuri si cu aceleasi greseli gramaticale, traxxas slash 4wd este mai bun. :wacko:
Fan Nokia.
0

#4 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 21 February 2011 - 09:15 PM

Intre cele doua as zice Slash-ul 2wd e mai greu de sfarmat eu de cand il am am dat cu el de toti peretii si nu i-am rupt decat o fuzeta si i-am naucit amortizoarele. cu rotile protejate sub caroserie e mai greu sa rupi bascule. Asta in conditiile in care am pus si motor de 1/8 de mergeam pe 2 roti 90% din timp fara sa-i stric vre-o planetara.

Am vazut Rustlerul si personal nu-mi pare o alegere buna si el si banditul stau prost pe pista, mai degraba un eFirestorm de la HPI, care din cate stiu e si mai ieftin decat Rustlerul si probat de mine mai bun.

EDIT

n-am inteles treaba cu slash 4wd e alta clasa alt buget alta mancare de peste

Aceasta postare a fost editata de XJ39 El'Diablo: 21 February 2011 - 09:16 PM

* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#5 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 21 February 2011 - 09:34 PM

slash 2wd all the way
0

#6 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 21 February 2011 - 09:58 PM

Vezi postareaXJ39 El, la 21 February 2011 - 09:15 PM, a spus:

Am vazut Rustlerul si personal nu-mi pare o alegere buna si el si banditul stau prost pe pista, mai degraba un eFirestorm de la HPI, care din cate stiu e si mai ieftin decat Rustlerul si probat de mine mai bun.

EDIT

Acum ziceti ca nu e bun rustler-ul dupa ce am facut un topic si 9 persoane din 10 au zis sa iau rustler.........
Fan Nokia.
0

#7 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
    Ciclism

Postat 21 February 2011 - 10:06 PM

Vezi postarealamav4, la 21 February 2011 - 09:58 PM, a spus:

Acum ziceti ca nu e bun rustler-ul dupa ce am facut un topic si 9 persoane din 10 au zis sa iau rustler.........

Acolo a fost alegerea dintre Rustler si Firestorm, intradevar pentru un concurs Firestorm-ul este mai bun, dar pentru distractie este mai bun Rustler-ul fiind mai rezistent. Aici se pune problema alegerii dintre Slash 2wd si Rustler, unde personal aleg Slash-ul.

stima,Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#8 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08

Postat 22 February 2011 - 12:22 AM

Vezi postarealamav4, la 21 February 2011 - 09:58 PM, a spus:

Ti-au zis propietarii de rustler sau fanii traxxas in general, am pus mana pe amandoua si pe bandit, traxxas fac jucarii foarte scumpe din electricele 1/10, au mai iesit in lume cu slash-ul, dar acum ca tot poporul face short course-uri evident sunt variante si variante. In tabara hpi n-am vazut multe din electrice dar personal cred ca eFirestorm-ul parca a aruncat cu ochii la marci mai serioase si e reusit.

Slash
plusuri rezistent, simplu, sta binisor pentru un 2wd pe pista cu alte cauciucuri, rezistent la abuz, am zis cumva ca dau cu el de pereti si-l cal in picioare si rezista ?, servo ok pt un stoc
minusuri amortizoarele parca-s de burete, centrul greutatii e undeva printre nori, diferentialul nu e sigilat si prin urmare nu-l poti regla cu ulei, anvelopele stoc le poti da la caini.

Rustler HPI eFirestorm
plusuri sta bine pe pista chiar si cu anvelopele stoc, amortizoare bunicele, diferential sigilat il poti regla cu ulei
minusuri mai fragil ca slash-ul (dar mai rezistent ca slash-ul e un bloc de beton)garda sol mai mica (deh e stadium truck), servo caca

Daca ar fi sa o iau de la zero cu modelismul si sa aleg iarasi prima masina as alege probabil tot slash-ul, imi plac short course-urile si cati metri am zburat-o prin aer la pista din Tineretului n-aveti idee.

Daca totusi consideri ca e trist sa te joci singur prin parc cu masina si poate vrei sa te dai pe o pista sau sa tragi o fuga prin Targu Mures sau Miercure-Ciuc la concursurile lui FX un eFirestorm ar fi o alegere excelenta pentru clasa Stock 2wd si Short-Course/Stadium-Truck.
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi