Dupa ce ca prea frumoasa si adorata noasta viata este atat de scurta, haideti sa o facem si mai ..... scurta , asa ca ...... un nou proiect demarat si pus pe cala. Sigur va ve-ti intreba de unde atata timp si cum indraznesc sa incep inca unul, cand de bine de rau nici macar nu am finalizat vreunul inceput cu .... te miri ce vreme in urma ?! Ei bine...... vina nu stiu a cui este , dar eu sunt si obraznic, si nesimtit, dar ..... de vreme acasa :D :D
Ei bine !!! Despre model..... prea multe nu pot spune, de cat ca este MARE, FRUMOS si .... mi l-am dorit de ceva vreme. In posesia lui ma ''intitulez'' :drinks: de 2 anisori ( e micut , nu ??? la numai 2 anisori !!!) si...... este celebru, atat de celebru este aceasta clasa de distrugatoare in cat a fost mediatizata in toate cotloanele planetei. Pe ori si ce pelicula cinematografica al carui scenariu se petrece in perioada WW II este practic imposibil sa nu apara macar silueta unui distrugator din clasa Fletcher sau macar unul din clasa Benson.
Se stie faptul ca acest tip de distrugator a fost cel mai des intalnit pe toate teatrele de lupta din WW II , fiind si cel mai numeros construit ca numar de unitati.
Pe scurt..... Kitul este unul extrem de .... bine realizat, dar..... ceva poze , asta de inceput, cu ce contine, de fapt cate bete de chibrit are cutiuta in ea.
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 20 February 2011 - 11:25 PM