Endeavour by Adrico
Postat 23 March 2011 - 07:42 PM
salut.s-ar putea sa fie o iluzie optica,dar am impresia ca unele coaste sint inclinate spre stinga,iar altele spre dreapta.daca privesti pozele cu scheletul navei din fata,vei observa acest lucru.daca este iluzie optica,atunci imi cer iertare.daca nu este iluzie optica,inca mai poti remedia problema.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
Postat 24 March 2011 - 09:57 AM
Multumesc pentru sfat,poate la urmatoarea barcuta am sa procedez asa ,evolutia barcii mele e putin mai avansata decat pozele,am trecut peste operatia in care era utila o astfel de intaritura ,am invelit-o primul strat si mi-a fost destul de greu,acum stiu despre ce zici si ai dreptate ar ajuta mult.
Adrico
Postat 04 April 2011 - 06:35 PM
da,am mirosit eu ceva de cand ai zis ca un coleg lucreaza langa tine la santa maria.ce sa zic,felicitari pentru munca depusa si te astept pe la noi sa-ti mai iei planuri :)
Aceasta postare a fost editata de stamy: 04 April 2011 - 06:36 PM
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
user vechi:stamy
Postat 09 April 2011 - 04:39 PM
Salutare,va prezint in continuare cateva poze ,nu am facut prezentarea lucrarii prea detaliat adica nu am spus despre tehnicile de executie si materiale pentru ca sunt incepator ,sunt la prima barca si am crezut ca metoda mea de executie ar fi departe de cea normala sau de cea pe care un modelist experimentat ar crede ca e normala .
Adrico
Postat 10 April 2011 - 12:32 AM
adrico...frumoasa lucrare
scuza-mi ignoranta in caz ca deja ne-ai dat aceste date, eu unul nu le gasesc.care sunt dimensiunile ?care este scala la care ai lucrat?
scuza-mi ignoranta in caz ca deja ne-ai dat aceste date, eu unul nu le gasesc.care sunt dimensiunile ?care este scala la care ai lucrat?