jeli, la 25 April 2011 - 08:59 PM, a spus:
normal nu sint doua subiecte aici.cineva a deschis un topic cu nava pe care o construieste,si peste el au aparut si altii.celalalt topic este legat de aciasi nava dar posteaza fiecare la gramada.daca 15 persoane fac aceiasi nava nu inseamna ca trebuiesc unite topicele.greseala apartine moderatorilor,care sint convins ca nu citesc fiecare postare din domeniul lor,si care ar trebui sa sterarga orice postare a oricarui coleg care isi prezinta nava peste a colegului gl_mmm
Nu le unesc cum propune
Pacific 231.000 caci datorita datei de postare ar iesi o varza si nu s-ar mai intelege nimic, nu toate raspunsurile au ca citat postul anterior, lucru absolut normal.
Nici nu sterg " orice postare a oricarui coleg care isi prezinta nava peste a colegului" cum zice
jeli ca ar trebui.
Daca cel care a initiat topicul nu se plange (si bine face de altfel), de ce sa sterg postarile celorlalti? Daca le sterg se supara acestia. Pe toate forumurile de navomodelism din lume pe care le stiu se intalneste aceeasi situatie, nu m-am uitat pe forumurile despre armata si soldati sa vad daca acolo e alta situatie.
Voi doi cereti lucruri opuse. Pe cine sa-l "multumesc" si pe cine nu?
Citesc fiecare postare de la navo si sunt chiar foarte multumit de cum decurg lucrurile: unii isi expun experienta, altii invatam din ea. Asta e scopul forumului.
p.s.
Daca pe viitor mai vrea cineva sa-si prezinte constructia lui, separat de a altora, sa deschida propriul topic. A, si daca vrea exclusivitate, sa specifice acest lucru la inceput si atunci vai si amar de cel ce ii incalca dorinta. :fool:
(glumesc, fireste)
Aceasta postare a fost editata de navigator: 26 April 2011 - 08:38 AM