Modelism - RHC Forum: Anthony Hand - cel care a revolutionat modelismul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anthony Hand - cel care a revolutionat modelismul

#1 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 February 2011 - 04:56 PM

Un interviu cu bossul de la HOBBY KING:

nu e chinez, nu e american - e australian.

Dupa cum poate stiti sunt printre primii care au fost entusiasmati de ceea ce ofera HK si sunt in continuare. Ma asteptam ca dl. Hand sa arate mai a om de afaceri/corporate.

Cu siguranta daca nu exista HK aveam mult mai putine modele si de heli cred ca nu ma apucam niciodata.

Cand o baterie mica de 2200 mah 3s costa aproape 3 milioane un heli sau avion cu baterii de 5000 mah 6s erau de domeniul fanteziei.
0

#2 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 19 February 2011 - 08:33 PM

Fantastic, chiar am urmarit si eu filmul dupa masa... cu ocazia asta am aflat de ce atatea nume pentru site-ul asta.

Abia astept depozitul din UK, si shipping-ul din Germania.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 19 February 2011 - 08:35 PM

0

#3 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 19 February 2011 - 10:24 PM

A aparut in 2005 (odata cu Trex si Spektrum). Eu l-am descoperit in 2006 si prima comanda am facut-o dupa ce in RO a inceput sa merga paypal in noiembrie.

Cand am vazut servo cu 3 USD cand in tara costau vreo 15 USD am cazut de pe scaun. Si acum le am pe Funjet.

Daca adunam Trex cu Spektrum cu HobbyKing putem zice ca 2005 a fost un an de cotitura in RC. Chiar si cei care nu au cumparat un surub de la HK profita indirect.

Din cauza lor dinozaurii au fost nevoiti sa mai scada din preturi, comerciantii nerusinati din adaosuri si cei impotenti sa traga obloanele.
0

#4 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 21-September 10

Postat 19 February 2011 - 11:04 PM

Mie unul costurile de transport imi par super decente (apropo de ce zicea tipul din video ) , dupa tower am cumparat un set 8 roti 1/16 , si am platit in jur de 40usd transportul , pe hk cel mai ieftin este douazeci si un pic de dolari pe primul kg ...
Adevarul este ca din magazinele 'de afara' nu se merita sa iei 3 servo si un pumn de piulite dar daca cumperi vreun model sau pack-uri iesi in avantaj .
In plus de asta HK ofera foarte multe modele ieftine , nu toata lumea vrea align robbe si tamya , cel mai multi prefera "treburile chineesti" dai cu el de pamant iti iei altul , te joci la fel de bine si cu un heli hk si cu un align :)
0

#5 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1361
  • Inregistrat: 06-April 10
  • Interests:RC Helicopters

Postat 20 February 2011 - 01:59 AM

Ce inseamna sa lasi un copil frustrat la 10 ani... =@ . Uite ce face cand se face mare. Bravo lor! :)
0

#6 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 22 February 2011 - 01:31 PM

Vezi postareaIce9, la 20 February 2011 - 01:59 AM, a spus:

Ce inseamna sa lasi un copil frustrat la 10 ani... :rolleyes: . Uite ce face cand se face mare. Bravo lor! :D

Ce face? Chilipiruri? Si apoi se bate cu pumnul in piept ca el e cel mai tare si are servouri de 3 Eur? Wow! Imi dau lacrimile! O sa moara toti de invidie, a prins o mare felie din marea piata romaneasca de tingiri si ibrice si o sa profite, sa schimbe cursul istoriei... :yahoo:
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#7 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 02:46 PM

Omul are o afacere internationala de succes si cu asta basta , iar preturile sunt asa pentru ca el cumpara "stocul" direct de la chinez nu prin sapte intermediari si orin 3 "re-branduitori" .
Iar faptul ca "fura" cilentii lui X sau lui Y nu intereseaza pe nimeni , tipul nu pune pstolul la tampla nimanui , ci vinde plastice mai ieftine ca in alte parti .

@Bogdan citind a ta semnatura , vreaau sa iti pun o intrebare => Dece sa cumpar de la "noi" , ce primesc eu in schimbul acestui lucru ? Daca ar exista vreun producator roman as mai zice dar asa eu unul nu vad " quid pro quo-ul " ...
0

#8 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 22 February 2011 - 02:48 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la 22 February 2011 - 01:31 PM, a spus:

Ce face? Chilipiruri? Si apoi se bate cu pumnul in piept ca el e cel mai tare si are servouri de 3 Eur? Wow! Imi dau lacrimile! O sa moara toti de invidie, a prins o mare felie din marea piata romaneasca de tingiri si ibrice si o sa profite, sa schimbe cursul istoriei... :D

Si ce, e rau ca are servouri de 3 euro ???
Nu uita ca in Romania aceleasi servouri costa de trei ori mai mult. :rolleyes:
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#9 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 04:06 PM

Vezi postareavlad20, la 22 February 2011 - 02:46 PM, a spus:

@Bogdan citind a ta semnatura , vreaau sa iti pun o intrebare => Dece sa cumpar de la "noi" , ce primesc eu in schimbul acestui lucru ? Daca ar exista vreun producator roman as mai zice dar asa eu unul nu vad " quid pro quo-ul " ...

Daca ai fi citit cu atentie, spuneam DEALER.

return-ul (eu urasc latina, de cand am ramas corigent) pentru cumparaturile de la comerciantii din tara, e prea subtil pentru unii; imi pare sincer rau pentru tine.

Vezi postareanicolas, la 22 February 2011 - 02:48 PM, a spus:

Nu uita ca in Romania aceleasi servouri costa de trei ori mai mult. :huh:

Doar de 3 ori? Ce ieftinituri folositi nene? :nea:

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 22 February 2011 - 04:10 PM

0

#10 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 22 February 2011 - 04:30 PM

Bogdan ,imi esti simpatic, esti de mult in hobby, ai modele misto, te apreciez. Asa ca lasa-ma colegial sa rad. Poti sa razi si tu de mine, nu ma supar, stiu ca tot colegial o faci.

O poza de la campionatul european F3C.

Vezi postareaBogdanStancu, la 22 February 2011 - 01:31 PM, a spus:

Ce face? Chilipiruri? Si apoi se bate cu pumnul in piept ca el e cel mai tare si are servouri de 3 Eur? Wow! Imi dau lacrimile! O sa moara toti de invidie, a prins o mare felie din marea piata romaneasca de tingiri si ibrice si o sa profite, sa schimbe cursul istoriei... :nea:

Fisiere atasate

0

#11 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 22 February 2011 - 04:38 PM

haideti sa o luam incet ... de exemplu IKEA este definit de unii ca " un nou mod de viata " si se stie ce amploare a luat cifra lor de afaceri ... sa stiti ca fata de colectiile de mobilier italian sa spunem IKEA este VARZA - si ca finisaje si nu mai spun despre creatie - italienii castiga mare parte din targurile internationale - piesele lor sunt proiectate de designeri cu renume international - Futaba T 14 direct - (sau cum ai amintii din lumea modei nume cum ar fi Christian Dior, Yves Saint-Laurent, etc ),

Si de aia nu vinde IKEA trompetele lor ? ( basca ca multe ti le pune gramada in brate si ia si monteaza daca te tine talentu').
Da nu ca nu vinde ... e lider mondial ! Asa si cu H.K. ( dar eu la H.K. am vazut si produse scumpe : Statii , Receptoare Servouri , chiar si pack-uri )
Citind forumuri din afara am gasit de multe ori ca sursa de aprovizionare si pentru capitalistii de la R.C. Universe, FlyingGiants si altii ( chiar nemti nationalisti ) aceasta firma - H.K. Acum vad in poza li Stefan ca si smecherii de la F3C au pack-uri de la H,K - de ce nu Top Fuel de sute de euro bucata ?
O fi bine, o fi rau ?!
E ca la televizor - telecomanda este la tine - vrei sa o vezi pe Crudu O.K. - vrei pe Vijelie iarasi O.K daca nu atunci dai pe National Geografic !

P.S.

cand o sa vedem lumea numai cu Jet-uri de 3 m super dotate sau modele scale ca la intalnirile Top Gun din State si cu statii de mii de euroi de gat
atunci sa fim siguri ca H.K. o sa dea ..... pe Discovery.

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 22 February 2011 - 04:41 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#12 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 22 February 2011 - 04:48 PM

Legat de acest campionat F3C - singurul tinut vreodata in RO (jos palaria pentru federatie ca stie sa duca astfel de avenimente aici). Am fost sa cascam gura pe post de public 3 chiori din Romania - am mers pana acolo din pasiune.

Toti trei sunt pe forum. Cand aud povestea cu modelistii de legenda care au si fac si dreg dar nu ii vedem pe forum ca nivelul lor este mult peste rad din nou. Fratilor astia suntem: de la maestrul pilo pana la Florin 100% (si toti ceilalti n-spe mii intre ei)

Clipul nu l-am pus de dragul discutiilor (asta am reusit cu titlul postului) - l-am pus pentru ca intotdeauna am vrut sa vad fata celui din spatele HK si cand am vazut-o am fost surprins.
0

#13 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 04:50 PM

Nu ai inteles Bogdane , o data ce dealerii nostrii au pretentii de la mine , eu dece sa nu am pretentii de la ei ?
Eu unul nu concurez si nici nu am sa concurez la nimic , simplu lipsa de talent timp si alte "alea" , dar vreau sa vad si eu piste ca'n U.S , preturi ca acolo , si dece nu premii pentru concurenti ca acolo .
Eu nu sunt vinovat ca X nu isi permite sa aiba stoc de piese de schimb si upgrade pentru ceace vinde , asa ca dece sa ma rog de X sa aduca trei piulite cand eu le pot cumpara singur mai repede si la un pret mai mic ?
Si sa nu imi spus ca la noi nu se cumpara , ca daca se aduceau de exemplu elicpoterele alea de 10usd (hk 450 sau cum le zice)iti garantez ca plecau dupa rafturi singure cu minim 30usd ...

:nea:
0

#14 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 04:55 PM

Parerea mea ... tipul intra in categoria Tinerilor Geniu care pot dezvolta afaceri imense si apoi le vand ! - si eu am ramas surprins ca nu este
mai galben la fata si cu ochii mici la ce concurenta este acolo ( o fi din serviciile secrete CIA, MI5, Mosad .... SIE, ca nu il lasau Triadele
in pace la ei acasa ).
0

#15 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 22 February 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 22 February 2011 - 04:38 PM, a spus:

Acum vad in poza li Stefan ca si smecherii de la F3C au pack-uri de la H,K - de ce nu Top Fuel de sute de euro bucata ?

Poate n-au chargere Schulze si se tem sa nu le strice pe alea de sute de euro?

Poate nu-s asa "profesionisti" ca si "profesionistii" de la noi de care amintesti tu mereu?

Poate e cea mai buna oferta de pe piata?

Hmm... Intrebari,intrebari...
0

#16 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 05:26 PM

Vezi postarearad_gaby, la 22 February 2011 - 05:00 PM, a spus:

Poate n-au chargere Schulze si se tem sa nu le strice pe alea de sute de euro?

Ai naibii astia cu chargere destepte .. de ce oare le au inventat ?
Daca iti amintesti eu am spus ca profesionistii " mei " au chargere scumpe si ca au fost singurele care au reusit sa egalizeze
niste pack-uri vechi. ... acum daca un charger de 200 Euro ti se pare chiar scump !?.

Poate nu-s asa "profesionisti" ca si "profesionistii" de la noi de care amintesti tu mereu?

Pai si ce vrei sa spui ... ca noi nu avem profesionisti ?
Da poate era singurul cu astfel de pack-uri ? - oricum la europenele de F3A nu vedeai asa ceva .. de ce ? la F3C cred ca nu trag de modele prea tare
sau or trage .... poate ne luminezi desi nu este obligatoriu .

Poate e cea mai buna oferta de pe piata?

Am mai spus poate nu ai inteles - e la fel ca si cu telecomanda ... dai si il vezi pe Ogica ! insa nu toti il prefera .
Nu crezi ca altfel ar da toti faliment si ar lua numai pack-uri Nanotech ?

Hmm... Intrebari,intrebari...

Acu si cu intrebarile astea .... uni nu mai pot de grija altora iar pentru altii e drumul prea lung .

P.S.

Nu inteleg ce ai avut cu mine ca subiectul era cu totul altul - unul mananca Trufe altul paine cu secara ... care este problema ? uni HK altii super brand ?

P.S.

Auzi... da oare de ce nu aveau si la modele tot clone de la H.K. ca sa fie treaba dusa pana la capat si cu pale d'alea de lemn cu gauri date in ele ca sa le echilibreze si Giro de 5 Euro ? Eu la profesionistii " mei" nu am vazut ... fraieri !
0

#17 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 22 February 2011 - 05:54 PM

Vezi postareavlad20, la 22 February 2011 - 04:50 PM, a spus:

".... dar vreau sa vad si eu piste ca'n U.S , preturi ca acolo , si dece nu premii pentru concurenti ca acolo ......

ca daca se aduceau de exemplu elicpoterele alea de 10usd (hk 450 sau cum le zice)iti garantez ca plecau dupa rafturi singure cu minim 30usd ...

:nea:

pai suna-i pe cei din US sa-ti faca pista la Curtici, Sulina sau Gaojani
cat despre premii, vezi daca dupa toate shoppingurile tale externe iti ofera ceva pe post de premiu, poate cu ocazi a RR, Alba, Deproniada sau ce o fi...

cat despre elicoptere:
fa planul de afaceri cu costuri, chirie mana lucru, transport, magazinaj, dobanzi, contabil, marketing, reclama, timbru verde etc..., adica TOT - si sa iasa si profit - te finantez eu daca iese bine

te pupa tata
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#18 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 22 February 2011 - 06:02 PM

ba baieti, treaba e destul de simpla. omul are o afacere destul de mare. si cu preturi bune. intrebarea e: de ce preferam sa luam de la el si nu de pe piata locata?

din punctul meu de vedere, prefer sa iau de afara pentru ca in RO, nu gasesti. la capitorul componente... dai cu tunul si nu gasesti ce ai nevoie. comerciantii nostri din pacate nu vor sau nu-si permit sa tina stocuri. si decat sa fac comanda prin firma x sau y, comand singur. si normal, am un pret mult mai bun. desi, sincer, mi-ar place sa cumpar din RO, chiar daca platesc un 5-10% mai mult, dar sa am garantia ca azi fac comanda si maine primesc produsul.

ca si extemporal: cautati in ro teava de carbon fi 13. sau coturi evacuare motor. gasiti?

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 22 February 2011 - 06:02 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#19 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 22 February 2011 - 06:03 PM

@REAL DESIGN:

Termenul de "profesionist" il folosesti incorect. In sensul ca respectivul profesionist ar trebui sa-si castige existenta din respectivul domeniu. Avem modelisti care-si castiga existenta pilotand avioane, heli, alte alea? Daca avem, te rog spune-mi si mie. Cei pe care ii numesti tu impropriu "profesionisti" sunt niste oameni care-si permit lucruri cu o calitate probata. Asta nu inseamna ca nu se pot obtine rezultate asemanatoare si cu bugete mai mici.

Eu n-am nici statie, nici servo, nici pale, nici gyro de la HK. Am un heli de la ei, care era o mare porcarie si care a trebuit transformat in proportie de 90% in Align. In schimb am pack-uri de la HK - sunt bune si mai ales ieftine.

In rest, prefer sa cumpar de la magazinul din oras. Mai barfesti/glumesti cu oamenii (toti sunt modelisti), mai iesi cu ei la zbor, mai vezi ce dracii au aparut.

Numai bine,
Gabi
0

#20 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 22 February 2011 - 06:28 PM

OK. Nu vreau sa inflamez lucrurile. Evident ca un Trex 450 e superior unui HK450 si un servo Futaba BLS 251 unui HXT. Nu asta am vrut sa zic cu revolutionarea.

Anthony Hand are fabrica ? A inventat el servo de 3 USD ? A creat el kitul HK450 de 10 USD (care de altfel e copie de trex) A facut el celule lipo ?

Nope. Pai atunci ce a facut ? Toate astea existau mult inainte sa apara HK in scena.

Pai atunci ce a facut ?

A vandut servo de 3 USD cu 3 USD si pak-uri de 10 USD cu 10 USD. Pare banal dar pana la el nu a facut nimeni chestia asta. Si nu am vorbit nici o clipa de RO. Pe piata de modelism Romania a peanuts.

De fapt e atat de mica incat eu ma intreb de mult timp daca in conditiile actuale ale globalizarii (basca ca suntem in EU)cei care au un business in modelism au vreo sansa. Bineinteles ca fiecare are alta parere dar intrebarea ramane si e o chestie de viata si de moarte pentru cei care incearca sa traiasca din asta, mai putin pentru noi. Noi vrem sa nu ne dea nevestele afara din casa.
0

#21 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 07:01 PM

Padrino ... Faptul ca magazinele au venit cu un cort in care te "momesc" cu produsele asata nu inseamna ca au pus bazele la nimic .
Nu stiu care este situatia acum dar la Palat in Bucuresti ( sa zic in urma cu cca 3-4 ani )trebuia sa sapi dupa materiale cu lopata pana gaseai o surcica dreapta sio bucata de placaj fara sa aiba treieci de noduri si s nu fie torsionata ...
Acolo vreau sponsori " pentru aia micii " vreau sa vad ca X si Y achizitioneaz toate materiale de construtie pentru CS(ce o fi )
Ce ocazaii sunt mai la RR ? erau pe acolo banci pentru spectatori ? sau prize de curent ? eu nu le'am vazut ...
Legat de costuri pentru import ...
Vrei sa fi competitiv tu ca magazin te zbati , crezi ca turnigy , robbe , align , tamya nu iti vinde tie produse la pret de fabrica ca esti roman ? NU in cel mai rau caz nu iti vinde pentru ca tu vrei sa cumperi trei porduse iar HK TH si lati "batranii" cumpara cate o suta .
0

#22 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 07:55 PM

Vezi postareastiganas, la 22 February 2011 - 04:30 PM, a spus:

Bogdan ,imi esti simpatic, esti de mult in hobby, ai modele misto, te apreciez. Asa ca lasa-ma colegial sa rad. Poti sa razi si tu de mine, nu ma supar, stiu ca tot colegial o faci.

Stiu ca nu iti sunt simpatic, modelele mele sunt cele mai misto, pentru ca sunt ale mele si sunt intregi(inca), mi-as dori si altele, dar pe moment am alte prioritati... si da, sunt de acord sa radem colegial. Toate eforturile tale ar merita alta soarta decat aia pe care o au; e pacat si de banii tai si de eforturile investite, doar ca sa demonstrezi ceea ce deja stim cu totii: ca poti...

Acum sa citim mai jos, sa vedem ce au mai debitat baiateii si fetitele...

revin.

0

#23 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 08:03 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 22 February 2011 - 04:38 PM, a spus:

haideti sa o luam incet ... de exemplu IKEA este definit de unii ca " un nou mod de viata " si se stie ce amploare a luat cifra lor de afaceri ... sa stiti ca fata de colectiile de mobilier italian sa spunem IKEA este VARZA - si ca finisaje si nu mai spun despre creatie - italienii castiga mare parte din targurile internationale - piesele lor sunt proiectate de designeri cu renume international - Futaba T 14 direct - (sau cum ai amintii din lumea modei nume cum ar fi Christian Dior, Yves Saint-Laurent, etc ),

Si de aia nu vinde IKEA trompetele lor ? ( basca ca multe ti le pune gramada in brate si ia si monteaza daca te tine talentu').
Da nu ca nu vinde ... e lider mondial !

Ca sa ne batem joc de ceea ce merita, anume de marele guru al hk-ulelor, off-topicam: eu nu mi-as lua mobila de la castigatorii aia de premii italieni. Punct. Am mobilat 2 case cu mobila IKEA si zau ca-mi place. Unde mai pui ca o montez singur, ceea ce e o mare placere, in loc sa am musafir pe nea vasile, cu basca pe ceafa, care se uita la mainile mele si la buzunaru lui ostentativ.

0

#24 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 22 February 2011 - 08:08 PM

...eu nu inteleg ce a revolutionat individul respectiv in modelism ,sau ti-e strain termenul ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#25 Useril este offline   bogdan luben 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 28-August 08

Postat 22 February 2011 - 08:10 PM

Propun ca toate magazinele din Romania sa cotizeze pentru cateva piste aero si auto care sa fie puse la dipozitia modelistilor. Daca tot nu cumpara din Romanica macar sa le foloseasca aici.
Iar daca ele nu sunt de acord poate vrea Anthony Hand sa faca ceva in sensul asta.
Cine e pentru?
Hormonu' bate neuronu'
0

#26 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 February 2011 - 08:14 PM

Eu ma bucur ca omul asta exista.

Atita cit ii inteleg eu afacerea, il felicit. Hobby King-ul e un superb exemplu de oportunitati (acces direct la limba si fabricile chineze cu cutumele lor), locatie (sta in Hong-Kong pentru ca are costuri minime), si organizare (firma online complet functionala).

- partea a II-a a interviului:http://www.youtube.com/watch?v=ptj2ButKQxQ
0

#27 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 08:16 PM

In rest baieti, scuze, dar speram la mai mult de la voi. Vreti magazine cu stocuri, doar sa puneti mana si sa cumparati ieftin....

Vreti premii..pentru ce? Ca stati in 2 picioare? Wow! Iar imi vine sa plang de emotie! =@

Astept ziua cand, furmizorul lui HK pentru servouri de 3 E, sa se supere si sa le vanda cu 2E...si tot asa...

0

#28 Useril este offline   RVlad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 08:17 PM

Modelismu' nu'i pardid ca sa cotizeze cineva la el este hobby .
Si in primul rand daca se fac sponsorizari se fac celor care sa si merite ...

Nea Hand asta nu prea a revolutionat el modelismul ca nu a inventat nimic , mai degraba a imbunatatit strategiile de vanzari ...si ajuta modelistu' care are arici in buzunare cu scartietori ieftine =@

Aceasta postare a fost editata de vlad20: 22 February 2011 - 08:19 PM

0

#29 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 February 2011 - 08:21 PM

Vezi postareavlad20, la 22 February 2011 - 08:17 PM, a spus:

i ...si ajuta modelistu' care are arici in buzunare cu scartietori ieftine =@

Perfect!!! not.

0

#30 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 February 2011 - 08:22 PM

Cred ca atunci cind costul la intrarea in hobby king are sa scada, acesta are sa-si puna adaosul (la ei uzual e 3-5%), dupa care are sa scoata marfa la vinzare. Evident clientii au sa suporte toate costurile ulterioare (post vinzare). China face asta de mult, mult mai demult decit europenii...

La ce le trebuie lor magazin ? sa vinda in cartier ? un magazin costa, are nevoie de oameni, incalzire.... nu prea obisnuiesc.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 22 February 2011 - 08:23 PM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro