SILVIU66, la 23 February 2011 - 06:11 PM, a spus:
Si sa-l contrazic si pe RD
......
Pe vremea cand am inceput eu nu exista HK....si uite ca am inceput,si nu a fost ieftin.In urma cu cativa ani Lindinger era un fel de rai pe pamant,vremurile se schimba si nu se poate pune contra nimeni.Sa nu mai vorbim de Towerhobbies,Greatplanes,etc.
Ceea ce am expus mai sus ,am folosit ca politica de administrare a acestui forum de cativa ani....nu conteaza de unde cumperi,conteaza exact ce cumperi si despre asta discutam aici.E de ajuns sa spui ca ai un servo de tipul XC indiferent ca acest servo XC se vinde la HK,####,####,Lindinger,Tower sau aiurea.
Se baga cineva sa traga concluzia?
Nici nu trebuie sa ne contrazicem . Dar putem spune ca poate si datorita preturilor mari de atunci nu este asa de raspandit acest sport la noi ( nu exista baze, terenuri de zbor in mod organizat , piste de automodelism etc ? desi se practica de zeci de ani abia in ultimi ani au aparut aceste baze dar inca timid ca numar - sa dea domnul
la mai mare si la mai multe.
Nu se pare ca acum au aparut mai multi doritori de a practica acest hobby si poate tocmai asta este rezultatul imediat al produselor ieftine ?
P.S.
Multi au fost mai insistenti in a practica un sport si prin prisma profesiei - daca esti aviator nu o sa te apuci de cusut goblen-uri .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !