Modelism - RHC Forum: Anthony Hand - cel care a revolutionat modelismul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anthony Hand - cel care a revolutionat modelismul

#61 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 23 February 2011 - 06:33 PM

O sa zic eu niste concluzii la sondajul de statii radio caci a iesit foarte interesant. Dar sunt 96 de voturi si astept sa mai vina inca 4 sa se faca 100.

Pe aceasta cale fac un apel catre toti modelistii care citesc acest topic involburat sa dea un click si pe linkul de mai jos sa spuna ce statie are/vrea.

http://www.rhcforum....-sondaj-statii/

Sa ne vedem veseli pe camp, Stefan

Vezi postareaSILVIU66, la 23 February 2011 - 06:11 PM, a spus:

Se baga cineva sa traga concluzia?

0

#62 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 23 February 2011 - 08:00 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 23 February 2011 - 06:11 PM, a spus:

Si sa-l contrazic si pe RD
......
Pe vremea cand am inceput eu nu exista HK....si uite ca am inceput,si nu a fost ieftin.In urma cu cativa ani Lindinger era un fel de rai pe pamant,vremurile se schimba si nu se poate pune contra nimeni.Sa nu mai vorbim de Towerhobbies,Greatplanes,etc.
Ceea ce am expus mai sus ,am folosit ca politica de administrare a acestui forum de cativa ani....nu conteaza de unde cumperi,conteaza exact ce cumperi si despre asta discutam aici.E de ajuns sa spui ca ai un servo de tipul XC indiferent ca acest servo XC se vinde la HK,####,####,Lindinger,Tower sau aiurea.
Se baga cineva sa traga concluzia?

Nici nu trebuie sa ne contrazicem . Dar putem spune ca poate si datorita preturilor mari de atunci nu este asa de raspandit acest sport la noi ( nu exista baze, terenuri de zbor in mod organizat , piste de automodelism etc ? desi se practica de zeci de ani abia in ultimi ani au aparut aceste baze dar inca timid ca numar - sa dea domnul
la mai mare si la mai multe.
Nu se pare ca acum au aparut mai multi doritori de a practica acest hobby si poate tocmai asta este rezultatul imediat al produselor ieftine ?

P.S.

Multi au fost mai insistenti in a practica un sport si prin prisma profesiei - daca esti aviator nu o sa te apuci de cusut goblen-uri .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#63 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 23 February 2011 - 09:35 PM

Eu zic sa ne oprim aici. Daca si statul cu telecomanda pe burta se cheama sport...
0

#64 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 23 February 2011 - 10:47 PM

De cate ori scriu real design si rad_gaby ma reped sa citesc, au cei doi un umor care ma rupe. Nu sunt singurii dar ei performeaza in mod constant.

Am verificat si au votat 100 la sondajul de statii. Maine ma concentrez sa scriu ceva inteligent acolo. Asta inseamna ca ne putem muta acolo ca topicul asta deja e fasait.

Vezi postarearad_gaby, la 23 February 2011 - 09:35 PM, a spus:

Eu zic sa ne oprim aici. Daca si statul cu telecomanda pe burta se cheama sport...

0

#65 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 28 February 2011 - 11:49 PM

Nu pot sa ma abtin. Scriam un post si eu ca omul la sectiunea heli si jos imi atrage privirea un banner miscator. Ce era in banner ?

Motoare de heli; culmea e ca fix unele pe care le folosesc si sunt foarte multumit. Deci se poate. Super.

Vezi postareastiganas, la 23 February 2011 - 12:46 PM, a spus:

Dap, nu inteleg. Astea sunt produsele de spanac despre care eu zic ca zboara si inca foarte bine unele din ele:

daca as lucra la autorc as pune un baner interactiv la topicurile de heli cu aceste produse. Preturie sunt OK pentru Europa, eu si altii ca mine le-am testat. Cel putin pe heli Walkera (pozitia 2 din lista) am fost printre cei mai vocali. Calitatea lor e neasteptat de buna.

Eu astept ca am rabdare. Si de la maestrul pilo astept sa-mi trimita adresa ca sa-i returnez statia defecta. Si imi va face placere sa ne vedem la zbor, la Chitila sau prin tara.

0

#66 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 March 2011 - 03:45 PM

Partea a doua a interviului:

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1