BogdanStancu, la 23 February 2011 - 08:54 AM, a spus:
Nu neg ca asa s-or chema piesele revandute de IKEA, care insa le integreaza in cele mai precise mobile DIY de care am dat eu pana acum. Cum ar fi, sa se duca unu in fata la IKEA si sa strige in gura mare: piesele astea pe care aici dati 10 euro se gasesc direct la magazinul nustiucare, cu doar 2 euro!!!? Nu l-ar lua marea majoritate, normala, de nebun?
Ca aici, marea majoritate de scriitori si mari aruncatori de pareri despre cessna de spuma, se bucura la auzul unei asemenea vesti, nu ma mai mira...de parca fiecare din ei, ar fi descoperit subit apa calda... :crazy:
Pai vezi tu .... nici Stignas nu sa postat in fata unui magazin de modelism si cu pancarda de gat sa strige in gura mare nu luati de aici ca este
mai scump cu 50 de eurocenti , in schimb daca intrii pe un forum dedicat mobilistilor ( al producatorilor de scaune mese si sicrie ) o sa gasesti suficiente comentarii la fel ca pe RHC despre balamale de 2 lei si balamale produse de inventatorul balamalei aruncatoare ( Salice - Italy ) despre sistemele lui IKEA ( care nu sunt nici prea ieftine dupa ce ti le pune in carca sa le duci singur acasa ) si despre multe altele etc
Un lucru este clar : nimeni nu pleaca in nici un sport cu produse direct de top cu semnatura personalizata - o ia treptat si dupa ce il prinde microbul si e gata virusat ajunge si pe Himalaya.
Nici un tatic nu va lua pustiului direct ZnLine din composit ..... cel mai bine ne poate spune Florin 100% cum a inceput aeromodelismul ( nu de alta dar el este un exemplu clar de reusita ..... nu cred ca a inceput direct cu Sbach de 2,7 si servouri Hight Voltaje ci poate tot cu o Cessna de scart)
Va dau cuvantul meu ca eu m-am apucat de modelism dupa ce intr-un concediu de Anul Nou la Predeal am vazut un pusti cu o masinuta care scotea fum ( dracu stia de termice, electrice sau cu elastic )si mi-au trebuit cateva luni ca sa descopar ca exista asa ceva si in Romania si asta doar la Botosani- dupa asta au urmat cele 10 Cessna de la Artech ( iarasi nu stiam de forum , nu stiam ca pasionatii se intalnesc undeva unde as putea ajunge si eu ca sa si invat ceva - poate nu mai rupeam chiar 10 bucati. Ce ma faceam insa daca nu exista varianta asta low - cost cu motor cu perii de 2 lei si servourile ale de 1 leu ? - mi-as mai fi permis eu sa rup 10 Integral, sau 10 T-REX-uri 700 ? Cred ca nu !
Bine este ca noi sa ne ajutam ( lucru mare ) si pe cei noi in bransa sa ii informam de variante de achizitie cu bune si rele ( doar nu ii obliga
nimeni sa si cumpere )si poate asa usor vor ajunge pe Himalaya sau Everest si isi vor lua Xray-uri super tunate de la AutoRc , sau avioane de 3 metri si multe altele .
Insa cine nu are o situatie financiara grozava nici odata nu isi va lua produse de superbrand ci isi va bucura sufletul cu ceea ce isi permite si este bine sa existe si H.K. ca su nu avem doar oameni nefericiti.
Acum 2 ani daca vroiam imi luam 3 Jet-uri odata ( chiar daca a treia zi nu as mai avut nici unul ). Acum am fost la magazinla AutoRc ( nici nu stiti ce placut este sa le vezi live in fata ta nu doar in poze pe net )si mi-a ramas sufletul la un model 1:18 ca tot este o pista de indoor in capitala - INSA - inca astept , am scos la vanzare produse ca si noi la jumatate de pret dar nimic ! Daca ar exista un onroad 1:18 la H.K. sigur l-as lua si cand o sa imi revin financiar ( daca se va mai intampla asta vreodata )o sa revin la AutoRc si as lua 2-3 ca sa ma satur !
Cu cat vom tine secret surse de achizitie cu atat vom fi mai putini - noi decidem asta !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !