Am uitat, am avut si Hitec Optic 6. Avand in vedere cand a fost lansata e o statie foarte competenta, nu ii lipseste cam nimic. Hitec nu avea de protejat statii mai scumpe.
Cat despre receptoarele in FM cred ca nu e asa. Nu or sa se mai fabrice mult si bine, de fapt sunt convins ca nu se mai fabrica deloc, acum se vand doar stocuri vechi. Daca cererea e mica un produs dispare (unde sunt casetofoanele ?)
De harababura din 2,4 Ghz am de mult parerea ca o sa dispara tot prin jocul pietii. Cine vinde bine o sa vanda si mai bine, cine vinde putin o sa vanda si mai putin pana o sa dispara. Asta va dura insa mai mult si un factor decisiv o sa fie prietenii din china. Sistemele la care vor oferii receptoare ieftine vor avea un mare avantaj (desii dobitocii de la marketing o sa le vada ca vanzari in minus precum ceilalti tembeli care cred ca orice disc luat de pe net e un disc mai putin vandut)
@realdesign - nu se vand inca (din fericire) statii cu diamante pe ele. Futaba 14Mz cand a aparut a oferit niste chestii pe care nici o alta statie nu le avea (printre care 14 canale).
Lupii tineri precum Jeti, Spektrum, Hitec vor scoate cu 16 canale si orice alta functie imaginabila (inclusiv telemetria care e deja). Garda veche, Futaba, JR se misca deocamdata cu incetinitorul.
Tot timpul m-am intrebat de ce oare Futaba care avea statii industriale in 2,4 Ghz mult inainte ca Spektrum sa existe si-a tarat atata picioarele pana a scos FASST.
casper20, la Feb 9 2011, 09:33 PM, a spus:
Perfect de acord cu tine Stefane, eu oricum nu o sa renunt la transmisia clasica in FM, poate peste 5-10 ani o sa fie harababura in 2.4 si atuncea o sa zbor linistit in 35MHz.
Oricum dupa parerea mea receptoare in 35/40 o sa se fabrice inca mult si bine.