Pagina 1 din 1
Flying Vampires Weekend 2011 - ANULAT! Arad - Siria
Postat 30 May 2011 - 10:19 PM
Dragi prieteni,
In urma unei vizite la aerodromul de la Siria am luat la cunostinta faptul ca terenul nu va fi pregatit pana in luna Iulie pentru organizarea editiei din acest an a Festivalului FVW. Prin urmare va anunt cu parere de rau ca aici se va intrerupe lantul intalnirilor organizate de catre mine sub sigla Clubului de Aeromodelism Flying Vampires din Arad.
Va doresc in continuare aterizari fericite pe terenul de acasa precum si la urmatoarele intalniri organizate de catre colegii nostri din alte judete.
Cu prietenie,
zozo
In urma unei vizite la aerodromul de la Siria am luat la cunostinta faptul ca terenul nu va fi pregatit pana in luna Iulie pentru organizarea editiei din acest an a Festivalului FVW. Prin urmare va anunt cu parere de rau ca aici se va intrerupe lantul intalnirilor organizate de catre mine sub sigla Clubului de Aeromodelism Flying Vampires din Arad.
Va doresc in continuare aterizari fericite pe terenul de acasa precum si la urmatoarele intalniri organizate de catre colegii nostri din alte judete.
Cu prietenie,
zozo
Postat 30 May 2011 - 10:40 PM
Zoli iti multumim pentru tot efortul depus pentru a realiza FVW de-a lungul timpului, Cei care am participat la aceste evenimente ne vom aduce aminte cu bucurie de toate clipele frumoase petrecute la Siria chiar daca afara erau 420 la umbra parasutei alb-oranj. Pacat ca lucrurile frumoase dispar repede! Sper sa mai avem ocazia sa ne intalnim la un zbor impreuna!
Fly Extreme! __EXTREME FLIGHT
Postat 31 May 2011 - 08:31 PM
Traditia va continua,anul viitor.....Zozo & Company
P.S. mi-au spus mai multi ca daca aveai peruca blonda erai rezolvat..ca cea roscata ii cam intimida.
Traiasca sarmalele... 8)
P.S. mi-au spus mai multi ca daca aveai peruca blonda erai rezolvat..ca cea roscata ii cam intimida.
Traiasca sarmalele... 8)
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 31 May 2011 - 08:36 PM
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Postat 08 August 2011 - 05:20 PM
Dupa incercarea reusita Hobby Construct declar: Siria vampireasca trebuie sa reziste!!!Flypol e cu voi!
Momentul de soc al intalnirii de la Sanpetru a fost......Iamzoli,vampir aradean cu reactie,care ne-a lasat cu sufletul pironit de cer si cu dor de pusta siriei.A fost decorat pe loc cu ordinul "Flypol forever" cu spade si...jeturi.Zozo ne e dor de tine!
Momentul de soc al intalnirii de la Sanpetru a fost......Iamzoli,vampir aradean cu reactie,care ne-a lasat cu sufletul pironit de cer si cu dor de pusta siriei.A fost decorat pe loc cu ordinul "Flypol forever" cu spade si...jeturi.Zozo ne e dor de tine!
Bine ca zboara si....insectele !
Postat 12 August 2011 - 08:51 PM
tocmai am fost pe acolo pe la dealurile siriei si cu pista nu e bine...adica nu a iesit nimika ca a fost facuta de un constructor Roman...pe scurt iarba a iesi pe acolo si pe dincolo si cu toate ca a fost discuita si tasata de 3 ori...pamantul sa lasat foarte mult pe pista si e impracticabila nici macar pentru avionele mari...acum constructorul promite ca va remedia problema si da vina pe ploile care au fost acum o luna....din pacate din motivul acesta nici concursul de planorism nu sa mai tinut la siria anul acesta...si momentan se zboara pe pista veche....dar anul urm o facem lata deja ni sa spus ca vom avea pista la dispozitie...hangare , curent , apa , gratar ptr mici, un fel de San-Petru....si facem cumva sa il expulzeze si pe zozo pana atunci din Germania :clapping:
Aceasta postare a fost editata de Iamzoli: 12 August 2011 - 08:52 PM
Postat 01 May 2012 - 07:16 PM
Zoli,ceva noutati referitoare la editia Flying Vampires Weekend 2012 ?
Sa nu spui ca nu se tine anu' asta,si apropo pe Zozo l-ai rezolvat cu expulzarea din DE,macar pe perioada intalnirii ? :lol: :lol:
Zozo daca vii, mai dau la pila pentru trenul de aterizare de la biplan.. :yahoo:
Sa nu spui ca nu se tine anu' asta,si apropo pe Zozo l-ai rezolvat cu expulzarea din DE,macar pe perioada intalnirii ? :lol: :lol:
Zozo daca vii, mai dau la pila pentru trenul de aterizare de la biplan.. :yahoo:
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 01 May 2012 - 07:20 PM
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1