Modelism - RHC Forum: Sondaj interes intalniri aeroRC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Sondaj interes intalniri aeroRC in special HF

#1 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 08 February 2011 - 09:06 PM

Ii salut pe toti fostii/viitorii participanti si chiar si pe simpatizantii HF! Nu ne-am mai vazut aici pe forum de ceva vreme... asa-i?

De obicei pe vremea asta stabileam data exacta si o faceam publica.
Analizand putin, lipsa indoorului, probabilitatea foarte mare ca inca doua intalniri sa nu se mai tina in 2011, precum si o analiza foarte sumara a resurselor financiare alocate aeromodelismului, m-am hotarat sa deschid un topic in care un sondaj de opinie privind oportunitatea HF-2011.
Tin ca acest sondaj sa nu fie cu voturi ci cu pareri scrise de catre cei interesati direct.

Ca o mica paranteza:
Picatura care a umplut paharul a fost un extras de cont pe intreg anul 2010 al clubului RedSky care arata cam asa:
- bani intrati din sponsorizari (http://www.redsky.ro/#important) = ~250 lei
- bani "jefuiti" de banca pe comision adm cont = 12 luni x 20 lei
Totalul il puteti face si voi...
Am uitat sa va spun ca banii aferenti impozitelor pe 2009 au intrat o parte in 23.12.2010 iar restu nu se stie inca.

Ideea e ca daca ne vedem anul acesta, trebuie organizat totul cel putin ca si pana acum iar aceasta presupune un efort financiar pe care eu trebuie sa stiu daca merita sa-l fac. Imi pare foarte rau dar asta e situatia reala.

Deci ii rog pe cei interesati de HF sa-si scrie aici parerile. Sper ca in cel mai scurt timp sa pot ajunge la o concluzie.
Aveam foarte multe in cap pe care vroiam sa le scriu aici dar se pare ca acum am un lapsus mare. Pe masura ce o sa mi le amintesc o sa le scriu.
10x
www.redsky.ro
0

#2 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 08 February 2011 - 09:18 PM

Cu parere de rau eu voi spune pas anul acesta. BAC ul incepe pe 6 iunie ... chiar in saptamana de dupa.

Lucian@ Eu sunt de parere sa ceri o taxa, cat ai tu nevoie pentru a face intalnirea si pentru a amortiza constul total ...

Florin100%@ Tu ce faci ?mergi?

Noroace!
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#3 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 08 February 2011 - 09:30 PM

Lucian ,noi venim oricum . Prefer sa am pista fara nimic alteceva decat sa stau acasa. Banuiesc ca daca ma postez acolo in weekendul ala nu o sa ma dai afara .

HF , pentru mine inseamna mult mai mult. E drumul , zborurile de la apus , taclalele .. tipetele isterice ale mele "mai jos mai jos..". Restu erau bonusuri si ma pot lipsi de ele.
DT
0

#4 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 08 February 2011 - 09:47 PM

Vezi postareaBIGfoot, la Feb 8 2011, 09:18 PM, a spus:

Cu parere de rau eu voi spune pas anul acesta. BAC ul incepe pe 6 iunie ... chiar in saptamana de dupa.

Lucian@ Eu sunt de parere sa ceri o taxa, cat ai tu nevoie pentru a face intalnirea si pentru a amortiza constul total ...

Florin100%@ Tu ce faci ?mergi?

Noroace!

Mdea e cam nasol....depinde cand o sa puna Luci intalnirea
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#5 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 February 2011 - 10:06 PM

Eu am dat si anul trecut taxa si la indoor si la HF (desi am fost doar vizitator), asa imi pare normal. Dau si anul acesta cu placere. Aceste intalniri sunt coloana vertebrala a comunitatii. Trebuie sa faci niste calcule astfel incat sa nu iesi pe minus. Stefan
0

#6 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 08 February 2011 - 10:09 PM

Prezent ca si pana acum, chiar daca nu ne dai voie sa zburam! Macar ca-i tin de urat lui Zod si tot vin.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#7 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2648
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 February 2011 - 08:53 AM

I-mi doresc Alba cit mai departe in timp de ripa. Mi-ar place in august sau chiar in septembrie.

Pentru mine ripa e un reper anual cu farmecul lui (excursie, wood-stock, distractie), Siria e prea aproape ca sa o ratez. Alba e alt ceva, e mai tehnica, mai greu de digerat de familie... numai daca-mi ramin resurse.
0

#8 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 09 February 2011 - 11:22 AM

Eu nu stiu ce sa zic, anul asta m-am cam trezit cu fundul in sus...nu prea mai am chef de avioane insa cu toate astea, n-as rata evenimentul pentru nimic in lume. Vorba lui Zod, afara nu poti sa ne dai asa ca n-am ce sa-ti fac, vrei nu vrei te-ai capatuit cu musafiri.
Intr-adevar pentru Florin si Camil anul acesta este un an important si atentia lor nu trebuie distrasa. Probabil la Arad anul acesta nu se va mai organiza nimic deoarece am inteles ca au inceput lucrarile de modernizare, propun decalarea evenimentului de la Alba in asa fel incat baietii nostri sa-si dea examenele linistiti si ca recompensa pentru silinta lor , sa poata participa si ei la eveniment. Propun sa fim totusi exigenti in cazul in care nu vor obtine rezultate foarte bune si sa ii penalizam.
Prieteni, tineti minte, nimic nu e mai frumos decat atunci cand toata familia se aseaza la masa ! Eu unul imi doresc ca intreaga noastra "familie" sa se reuneasca la acest eveniment. E adevarat, 2010 nu a fost un an foarte bun din punct de vedere financiar insa eu cred ca impreuna putem trece peste aceste mici neplaceri financiare si vom gasi o solutie pentru a face totul asa cum se cuvine.
Astept parerile si sugestiile voastre pe care sa le discutam astfel incat sa putem ajunge la un numitor comun .
0

#9 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 09 February 2011 - 11:27 AM

la cele spuse de ZOD si ADYC, mai am de adaugat atat: o asa intalnire nu tre sa dispara din calendarul anual al intalnirilor. dupa mine este cea mai importanta si mai profi. ar fi pacat sa nu se mai organizeze nimic. capul sus Luci, noi suntem cu tine ;)

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 09 February 2011 - 11:28 AM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#10 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 09 February 2011 - 11:41 AM

Pentru mine nu conteaza cand e, important e sa-mi permit cheltuiala. Daca nu-mi permit, stau acasa.
Totusi, sunt de acord cu o contributie care sa acopere toate cheltuielile LUK-ului.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#11 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 10 February 2011 - 11:21 AM

Pentru mine conteaza cand e, ca junioru are examene pentru admitere la liceu.
flying is my life...
0

#12 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 10 February 2011 - 03:19 PM

Luci, multumim, eu vreau sa vin neaparat.
Tu fa calculele si stabileste un cuantum pentru fiecare. Nu-mi dau seama cat inseamna costul total al intalnirii, cu aceasta ocazie ne facem si noi o idee.

Cele bune, si sper sa ne vedem, cu mici si mari! :) Noi anul asta posibil sa venim 4 in loc de 3 :)

Prefer cat mai tarziu cu putinta.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 10 February 2011 - 03:19 PM

0

#13 Useril este offline   mhorea 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 February 2011 - 08:31 PM

Vezi postareaRed Sky, la Feb 8 2011, 09:06 PM, a spus:

Picatura care a umplut paharul a fost un extras de cont pe intreg anul 2010 al clubului RedSky care arata cam asa:
- bani intrati din sponsorizari (http://www.redsky.ro/#important) = ~250 lei
- bani "jefuiti" de banca pe comision adm cont = 12 luni x 20 lei
Totalul il puteti face si voi...

:rolleyes:

Noi am fost mai norocosi, in 2010 am incasat ~ 700 RON iar comisionul bancar a fost 60 RON pe tot anul. Poti conta pe o participare din Cluj, ajutam cat ne permite buzunaru.
0

#14 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 February 2011 - 09:20 PM

Domnilor, m-am interesat cand au loc examenele de bacalaureat si admitere la liceu . Ultimul examen de bacalaureat are loc pe data de 1 iulie iar ultimul examen pentru admiterea in liceu are loc pe 27 iunie. Deoarece nu pot sa concep o adunare modelistica fara cei care reprezinta viitorul modelismului in Romania, propun ca data intalnirii noastre sa aiba loc in zilele de 8-10 iulie. Va rog sa postati aici daca sunteti sau nu de acord cu aceasta data, anuntandu-va totodata prezanta pentru a sti cu aproximatie numarul participantilor.
0

#15 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 10 February 2011 - 10:15 PM

Vezi postareaadyc, la Feb 10 2011, 09:20 PM, a spus:

Domnilor, m-am interesat cand au loc examenele de bacalaureat si admitere la liceu . Ultimul examen de bacalaureat are loc pe data de 1 iulie iar ultimul examen pentru admiterea in liceu are loc pe 27 iunie. Deoarece nu pot sa concep o adunare modelistica fara cei care reprezinta viitorul modelismului in Romania, propun ca data intalnirii noastre sa aiba loc in zilele de 8-10 iulie. Va rog sa postati aici daca sunteti sau nu de acord cu aceasta data, anuntandu-va totodata prezanta pentru a sti cu aproximatie numarul participantilor.

Si examenele de admitere in facultate cand au loc ? ( sau isi iau bac-ul si dupa aia la saiba direct )
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#16 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 February 2011 - 02:54 PM

Admitere licenta UPB

"Zilele pentru susţinerea probelor de concurs:
18 iulie 2011 - proba 1
19 iulie 2011 - proba 2"
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#17 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 11 February 2011 - 02:56 PM

Bai nea Gigi are dreptate.De obicei admiterea la facultate din cate stiam se face pana in 1 august.Spre rusinea mea n-am venit la nici o intalnire HF pana acum macar sa casc ochii insa anul asta nu vreau sa ratez.Data care le convine lui Florin si lui Camil este ok si pentru mine.
0

#18 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 11 February 2011 - 03:11 PM

Nu uitati ca la inceputul lunii iulie avem campionatul national de machete la Tariceni,si din 22 iulie Europeanul de machete la Strejnic.
flying is my life...
0

#19 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 February 2011 - 03:58 PM

Vezi postareashogi, la 11 February 2011 - 02:56 PM, a spus:

Bai nea Gigi are dreptate.De obicei admiterea la facultate din cate stiam se face pana in 1 august.Spre rusinea mea n-am venit la nici o intalnire HF pana acum macar sa casc ochii insa anul asta nu vreau sa ratez.Data care le convine lui Florin si lui Camil este ok si pentru mine.

Nu-l uita pe Matica...
Fly to live
Live to fly

0

#20 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 11 February 2011 - 04:59 PM

Pentru mine e ok cum zice Adi
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#21 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 February 2011 - 05:16 PM

Vezi postareashogi, la 11 February 2011 - 02:56 PM, a spus:

Ehe, lucrurile se schimba cu repeziciune in tara noastra, nu mai e ce stiai tu !

BIGfoot , chiar daca nu l-am amintit pe Cristi, e lesne de inteles ca si el e in aceeasi situatie si crede-ma ca nu l-am uitat!

Va multumesc pentru raspuns si asteptam in continuare anuntarea participarii celor interesati.
0

#22 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 11 February 2011 - 06:09 PM

numai sa nu ne aglomeram in iulie prea tare . sa nu uitam ca mai este si Free2fly Ploiesti sau poate iei o vor aman pe august dar atunci multa lume e in concediu.

sa nu uitam ca de obicei la mijlocul lui iulie se tinea si flying vampires arad , cat daca se va tine anul acesta, e inca in ceata, totul depinde de lucrarile la pista si de vointa unora de a organiza, ar trebui pista de 1.2 km sa fie in primavara gata:) dar suntem in romania si stiti cum se lucreaza . momentan nu e decalat proiectul.

sa nu ne trezim cu trei eventuri mari unu dupa altu ca atunci luna iulie trece repede si apoi ne sugem de deget

eu voi fi prezent daca nu o sa fiu in concediu si sunt PRO introduceri unei taxe.
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#23 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 11 February 2011 - 07:16 PM

Fiind primul an la noi,free2fly Ploiesti,il putem decala pentru luna august.Oricum lucrarile la pista nu sunt inca finalizate.Prioritate are europeanul de la Strejnic si bineinteles HF.
0

#24 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 February 2011 - 11:51 PM

Domnilor, haideti sa ne intelegem si sa facem ceea ce trebuie pentru a fi bine pt toata lumea.
S-a deschis acest topic pentru a vedea exact cine doreste sa participe la eveniment. Data propusa de mine este o data pe care am considerat-o eu potrivita pentru a putea participa intreaga elita a aeromodelismului. Daca aveti ceva impotriva acestei date, va rog sa va exprimati si sa propuneti o alta data care v-ar conveni voua. Intalnirea de la Ploiesti nu a fost anuntata inca iar in urma discutiei cu Zozo, am inteles ca intalnirea de anul acesta de la Arad nu va mai avea loc. Deci am incercat sa tin cont de toti acesti factori...daca am gresit va rog sa ma scuzati si sa alegeti o data care va convine.
0

#25 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 12 February 2011 - 09:45 AM

Flypol va roaga sa-l primiti oricand se va tine!Avem modele noi de zburat si tot grupul va incerca sa ce ridice la
nivelul de calitate de la Alba.Intreg grupul nostru pune umarul la o sponsorizare substantiala,serioasa ,la nivelul
exigentelor momentului.Rezervam o parte din fonduri pentru deplasarea unor prieteni dragi noua(stiu ei cine sunt!).
FlypolAerogrup se ofera sa organizeze o intalnire la Sanpetru in caz ca Siria( O dragostea mea.......) nu se va tine!
Totusi mai speram!Draga dl.Enache,nu te jena sa ne impui un tarif! Merita!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#26 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 12 February 2011 - 09:48 AM

A! Si ca sa nu uitam participarea noastra se va face sub sigla : Eliberati leopardul ! Salvati uliul sorecar!
Bine ca zboara si....insectele !
0

#27 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 12 February 2011 - 10:51 AM

Saluatare,

Sa stiti ca nu am uitat de voi, sunt aici si va urmaresc din umbra. Am vrut sa deschid topic separat dar fiindca aici se discuta la modul general va voi informa aici.

Am compus in ultimele zile cateva texte dar am renuntat sa le public. Am prea multe de spus dar ma voi concentra acum la informatia care va lispeste.

Imi este foarte greu sa renunt la organizarea evenimentului de la Siria insa asa cum am preconizat, anul acesta se pare ca lucrarile de amenajare a pistei vor incurca lucrurile. Pe de alta parte, odata cu plecarea mea, nu stiu cine se va angaja sa preia partea organizatorica. Am spus si o sustin in continuare: daca cei ramas acasa vor prelua partea preliminara a organizarii, sunt dispus in continuare sa vin si sa duc la bun sfarsit derularea evenimentului.

Pana in momentul de fata nu am primit semne ca ar exista interes din partea colegilor ramasi acasa. Echipamentele si materialele necesare in mare parte exista si poate pare paradoxal dar sunt si fonduri care sa acopere o parte din cheltuieli, acestea fiind adunate cu mare greutate pe parcursul anului trecut. Sase ani de munca stau in spatele succesului, puneti umarul si demonstrati ca se poate.

Din pacate anul acesta voi rata HF precum si probabil alte evenimente de acest gen. In viitor insa voi reveni in forta, cel putin asa preconizez.

Vreau sa salut cu aceasta ocazie initiativa tuturor care se angajeaza sa organizeze astfel de evenimente la Bucuresti, Ploiesti si in alte colturi ale tarii.
0

#28 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 February 2011 - 07:49 PM

Vezi postareaflypol, la 12 February 2011 - 09:48 AM, a spus:

A! Si ca sa nu uitam participarea noastra se va face sub sigla : Eliberati leopardul ! Salvati uliul sorecar!

Prieten drag, de capra nu ai amintit nimic ... sau e pacat de gulas sa ramana fara carne? Hai pune-o te rog langa leopard si la gulas folosim carne de porc .
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

#29 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 15 February 2011 - 01:48 PM

Salutare!

@taxa pentru HF
Sunt pentru introducerea unei taxe de participare, nu doar la HF ci si la alte intalniri. Daca am bani vin, daca nu, stau acasa.

@data HF
Nu sunt de acord cu mutarea intalnirii la alta data, decat in cazuri extreme care tin mai mult de de organizator decat de cei care participa. HF s-a tinut de cativa ani in ultimul weekend din mai, pai asa sa ramana, ce ne tot schimbam. Trebuie sa acceptam ca nu ne putem intalni de fiecare data cu totii...

@Intalnire Siria 2011
Ma ofer sa pun umarul la organizarea din 2011.
0

#30 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 February 2011 - 05:47 PM

Vezi postareaVivi, la 15 February 2011 - 01:48 PM, a spus:

Salutare!

@taxa pentru HF
Sunt pentru introducerea unei taxe de participare, nu doar la HF ci si la alte intalniri. Daca am bani vin, daca nu, stau acasa.

@data HF
Nu sunt de acord cu mutarea intalnirii la alta data, decat in cazuri extreme care tin mai mult de de organizator decat de cei care participa. HF s-a tinut de cativa ani in ultimul weekend din mai, pai asa sa ramana, ce ne tot schimbam. Trebuie sa acceptam ca nu ne putem intalni de fiecare data cu totii...

@Intalnire Siria 2011
Ma ofer sa pun umarul la organizarea din 2011.

Nu stiu ce-ai inteles tu din tot ce s-a discutat aici si nu cred ca are rost sa repet insa majoritatea care au postat in acest topic sunt pentru mutarea datei . Aceasta data a fost propusa de mine luand in considerare mai multi factori.
In fine, Lucian va fi cel care va stabili data finala insa eu unul daca ar fi sa aleg intre o intalnire la care participa Vivian si alta la care participa toata elita, e clar ce as alege !

Aceasta postare a fost editata de adyc: 15 February 2011 - 05:51 PM

0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro