protheus, la 02 March 2011 - 04:03 PM, a spus:
Doar ca o intrebare, care e diferenta intre un aeromodelist si un aeromodelist adevarat? Doua intalniri anuale? Sunt doar curios din fire si as vrea sa stiu.
aeromodelistu e adevarat e ala care vine din pasiune la o intalnire aero. Care vine sa vada sa simta si sa zboare daca are cu ce.. daca nu are imprumuta se roaga saliveaza strange din buci si cumpara easystar sau ce il tine buzunaru sperand sa creasca cat mai mult in hobby-ul asta pana cand toate dorintele ii sunt indeplinite.
Daca am scris altcumva spune-mi unde si corectez .
Evident ca ati inteles si interpretat gresit. De cate ori sa scriu ca personal imi face placere sa zbor si polistiren si avion cat mai mare si ca am o cantitate impresionanta de polistiren in casa. Daca vreti sa o tineti pe asta cu galacticii si ca io nu vin acolo nu stiu din ce motiv atunci , repet la intalniri ajung doar aia care sunt cu adevarat pasionati.. adica aeromodelisti adevarati.
Sunt fan hobbyking pt ca imi plac pacurile ,polistirenele si gadget-urile de la ei dar am fost printre primii din romania care a comandat de la donuts-models foamy de 70 de euro la fel si mi-am muscat degetele cand le-am comandat la fel si printre primii care au luat benzinar 3W ... si in continuare am. Salivez dupa zagi cand e frig afara si anu trecut am zburat mai mult cu zagi decat cu yak-ul mare... cred ca d'aia se si vede lipsa de performanta in pilotaj la care am ajuns.
Deci.. tu ce parere ai.. cine e aeromodelist adevarat.. ala care sta acasa si nu doreste sa zboare pe cea mai frumoasa pista de aeromodele din romania sau ala care face orice sa se duca acolo indiferent de ce zboara ?
Cu privire la cele doua intalniri.. nu stiu ce vrei sa zici.. Vorbeam de cele doua HF si FVW ... ca astea au fost aduse in discutie.. sau poate la cele doua la care merg io.. HF si HobbyConstruct.. sau poate la cele doua unde vin cele mai mari avioane ca alea imi plac mult.. (HF si FVW ) .. la FVW vin si baietii aia de la vest cu avioane mari..
La RR nu reiterez.. mi s-a zis clar DOAR mie ca sa nu zbor acolo.. mai mult ce sa mai zic. Am mai fost la RR odata fara avion sa ma uit dar evit pt ca prietenu Big ma uraste si nu sunt binevenit..ceea ce nu pot sa spun despre celalate intlniri unde sunt binevenit la fel ca restul de aeromodelisti..
Protheus.. ai legatura. Tu despre ce vorbesti ?