Modelism - RHC Forum: Sondaj interes intalniri aeroRC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

Sondaj interes intalniri aeroRC in special HF

#31 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 15 February 2011 - 07:52 PM

Citeaza

daca ar fi sa aleg intre o intalnire la care participa Vivian si alta la care participa toata elita, e clar ce as alege

Intre prieteni si cu durere in suflet iti spun ca mi se rupe ce ai alege tu :D Eu doar mi-am spus punctul de vedere.
0

#32 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 15 February 2011 - 08:09 PM

adyc nu te cunosc . dar nu a fost frumos ce ai scris. prin afirmatii de genu se pot crea usor bisericutze si oricum suntem putini modelisti in tara.

eu nu am problema cu mutatul datei de ex ,
dar din punctul meu de vedere cel mai important este ca in data aleasa sa poata participa un numar cat mai mare de modelisti nu sa schimbam ca nu poate sa vina unu sau altu, ca oricum daca muti data poate le crezi inconvenient la altii. iar daca unu nu ajunge la HF atunci ajunge la ploiesti sau poate la arad mai stii... mai exista si minuni..

de luat in calcul ca in iulie avem mai putine sanse sa prindem vreme rea , rog doritori sa cotizeze de pe acum la biserica

Aceasta postare a fost editata de Iamzoli: 15 February 2011 - 08:10 PM

....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#33 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 February 2011 - 08:27 PM

... nu am fost , as fi venit cu drag .... dar daca ati luat-o " ca intre prieteni " eu zic sa lasati pentru la anul , altfel nu va fi ca si in anii din urma despre care eu am auzit doar .... dar ce am auzit par niste legende frumoase care ar trebui pastrate in albume virtuale cu poze si povestiri .

P.S.

Venirea la Alba nu se face ca plecatul in armata ... de unul singur cu valiza de gat ... ci se organizeaza in gasca, se fac pregatiri, se dau mail-uri si telefoane , sunt "repartizati" pilotii si modelele pe masini ( unii neavand nici auto nici permis ) se fac aranjamente de camere la hotel sau cort ( care cu cine ) ... SI IN ACESTE CONDITII este foarte posibil ca daca unul nu poate veni nici inca vre-o 2-3 din "gasca" sa nu fie incantati de plecare .. lipseste ceva , sau cineva .... cu glumele lui, cu talentul de pilot care uimeste asistenta cu ......

Si risca domnul "X" ( nu il cunosc e ipotetic ) dar imi cer scuze daca cineva se simte vizat , sa vina singur ... cred ca ar fi misto ... va dati seama cate zboruri ar putea da pe zi ?
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#34 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 15 February 2011 - 09:24 PM

Citeaza

@Intalnire Siria 2011
Ma ofer sa pun umarul la organizarea din 2011.

Multumesc Vivi, tu te-ai oferit in fiecare an. Vom tine cont de data asta cu siguranta.

Intrucat am recitit postul meu anterior, mi-am dat seama ca e cam ambiguu mesajul. Cand m-am referit la cei de-acasa m-am referit evident la membrii clubului. Mesajul meu a miscat un pic lucrurile si se pare ca exista intentii bune, doar pista sa fie. In consecinta puneti un x mic pe luna Iulie. Detalii mai incolo...

Cat despre capitolele taxa si data. Da, costurile sunt extrem de mari si orice ban conteaza insa taxa cat sa fie ea de modica aduce deja si primele nemultumiri, au fost deja incidente, nu are rost sa le discutam aici. Cu toate acestea am cotizat bucuros cand mi s-a solicitat. Daca ai stii cu siguranta pe cati participanti sa te bazezi, ai putea ajusta si costurile incat gaura din buzunar sa fie cat mai mica. Tocmai de aceea fac un apel la toti cei care participa sau doresc sa participe la o intalnire, puneti mana sunati sau scrieti omului doua vorbe: da vin, nu vin sau nu ma intereseaza. Cat de mare sa fie acesta taxa, 10-20 de lei, pe zi sau pe ziua de zbor? Daca pui mai mult risti sa nu mai ai participanti. 50 de piloti x 20lei suna frumos dar acopera putin, mai bine raspundeti la chemarea noastra in campania 2% si va asigur ca va fi mai bine! Plus ca nu dati bani din buzunarul vostru...

Data? Buna intrebare. Macar cunosc un om fericit care nu are astfel de probleme atata timp cat se va sarbatori Ziua Muncii. Nu uitati, cam toti organizatorii facem lobby pentru aceeasi mana de oameni. Daca incepem sa jonglam cu calendarul, dam peste cap urmatoarea intalnire si tot asa mai departe. Intre timp am mai citit postarile aparute, exista adevar in fiecare afirmatie. Se va gasi si masina aceea care sa aduca pe cei fara permis nu se pune problema. Am avut participanti care au venit cu trenul daca poti sa le oferi conditii bune si ceva de vazut. De 6 ani de zile al doilea weekend din Iulie este ziua cea mare (la noi). Multi sunt in concediu in acea perioada dar totusi si-au replanificat concediul sa poata veni macar odata fiindca au auzit lucruri bune.

Pe vremea cand a existat si intalnirea de la Cluj, am avut parte de cate o intalnire la 3 saptamani. Cand vor fi din nou 5 sau mai multe intalniri, ceea ce imi doresc din tot sufletul, ne vom imparti si ne vom vedea mai rar. Sper in schimb ca in acest timp si numarul modelistilor sa creasca simtitor. Din cele vazute pana acum, numarul optim este pe la 50 de piloti. Daca sunt prea multi, nu mai apuci sa zbori, lucru care le-a displacut deja unora si au renuntat sa mai participe la intalniri.

Planificam si rasplanificam data respectiva si prindem o vreme de cacao ca sa stam cu mic cu mare, cu toata spuma modelistica si prezenta maxima, prin camerele de hotel sau in masina.

Deci?
0

#35 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 16 February 2011 - 05:02 AM

Deci .. Vivi talharule, imi pare rau de tine ca ti se rupe , ar fi pacat sa ramai cu un ciot :)
Iamzoli , zici ca nu ma cunosti ... eu te cunosc jatie ;) . Departe de mine gandul de a face bisericute , sa nu credeti cumva ca as incerca sa va tai din calendar. Am sa vin la Arad de fiecare data cand veti organiza intalniri deoarece m-am simtit foarte bine alaturi de voi. Va reamintesc, am propus aceasta data deoarece la voi se lucreaza la pista si nimeni nu stie cu exactitate cum vor decurge lucrarile de amenajare. Ganditi-va logic, blocam luna iulie pentru intalnirea de la Arad, lasam intalnirea de la Alba la inceputul lunii iunie , cei care nu pot veni la Alba din diferite motive ar fi foarte dezamagiti daca nu ar veni nici la Arad datorita faptului ca aceasta intalnire se contramandeaza. Eu am facut niste calcule simple in urma unor informatii care mi-au parvenit. Se vede clar ca si voi sunteti putin in ceata deoarece nu ati spus clar daca anul asta sunteti sau nu in carti!

Oricum domnilor am sa va spun si parerea mea personala indiferent daca vi se rupe sau nu, Aradul pentru mine inseamna ZOZO cum si Alba inseamna LUCIAN. Daca acesti doi oameni n-ar fi existat, cu siguranta nu ne-am fi cunoscut :drinks:
0

#36 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 16 February 2011 - 01:42 PM

ne cunoastem ??? cuvantul "jatie" aduce multe amintiri :))) of doamne nikurile astea.
la arad nu este o problema de pista chiar daca nu e gata pista , se poate organiza pe langa ea (ai vazut cat ii campu), dar nu cred ca va fi cazul , cred ca va fi gata ptr ca va fi nevoie de ea in primavara nu ptr noi ci aviatia usoara/ultra usoara)
la arad e mai mult o problema de organzare problema la care si zozo lucra acuma ,sa vada daca vom putea pune ceva in miscare, oricum fara implicarea lui zozo eu nu vad sanse (na ca te-am sapat acuma :) ). dar nu se va putea stie nimic concret cred ca pana la sfarsitul lui martie(trebuie sa avem niste informatii clare inainte sa putem da unda verde unde sunt implicati persoane externe ca si primarul de la siria, cei de la situatii de urgente etc)

dar sa lasam partea cu aradu la oparte, ca aici se vb de HF. Eu sunt de acord sa gasim o alta data pentru HF in general o alta data nu din motivul ca anul acesta sunt persoane care au probleme, dar ca la 1 iunie e prea mare riscul sa fie vreme proasta parerea mea , acum 2 ani a fost urat , acum 1 an a fost acceptabil. cred ca daca mutam un pic mai spre vara. 15 iunie, 1 iulie ,15 iulie etc, reducem riscul nu numai de frig dar si de vreme ploaie iar daca cei de la ploiesti au spus ca o fac in august nu vad probleme.

Ptr mine personal HF nu inseamna numai Lucian , inseamna HF si vreau sa le multumesc persoanelor care au organizat si vor organiza sper si anul acesta HF. Mai ales persoanelor care si-au sacrificat timpul liber si weekendurile ptr a intretine pista si a o pregati ptr eventul de anul acesta .

Multumesc
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#37 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 16 February 2011 - 02:37 PM

Citeaza

nu ati spus clar daca anul asta sunteti sau nu in carti

Da, sunt in carti pentru HF si Siria.
0

#38 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 February 2011 - 03:02 PM

Deci ? Daca se face cand se face ? Daca nu se face cum ne organizam sa facem ? Daca nu se face si nu se face cum ne organizam sa ajungem grupat ?
DT
0

#39 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 16 February 2011 - 06:31 PM

"Ca sa ajungem grupat luam un autobuz!" Trebuie sa avem un sef! Flypol Aerogrup participa oricand si oriunde e primit! Adyc,daca e unu sa aiba capre ala sigur sunt eu!
La intalnirea de la Brasov cu F4C facem un test de tocanita! Oricum e greu sa se poate compara cu" gratar pe apus de soare la Siria!"(De aia Siria trebuie sa existe!)

Luati domnilor(Adyc tu esti un tip practic si hotarat) calendarul: excludeti sfintele sarbatori,marcati bacalaureatul si admiterile,incercuiti sambetele si duminicile libere,
incepeti sarbatorile aerului cu 25,26,27.martie(incalzire cu gustarele F4C la Sanpetru Brasov),marcati cu rosu F-urile federatiei si va raman datele pentru "evenimentele nebune ale Flyplayboilor".Scrieti pe o lista datele libere,cerem parerea posibililor organizatori si... gata! Incepem!
Daca s-a intocmit un plan de participare si ,sa zicem,"ti-a murit soacra",stai acasa si o ingropi!Zbori dupa!Mai fericit?
Drept e ca organizatorii sa spuna intai cand ar dori si ar putea organiza!Desi inca n-am discutat cu dl.Giro august va fi sigur Hobbyconstruct si sigur se
va tine la Sanpetru (Baza de zbor de acolo o asiguram noi Sectia de Aeromodelism Aeroclub Sanpetru cu sprijinul Cdt.Cojocaru si trupa Kronfly).E un inceput?
Bine ca zboara si....insectele !
0

#40 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2011 - 06:36 PM

Cu finantele : noi nu ne-am supara sa depunem la vistierie 150 lei de participare si 15 lei de fiecare zbor !Replici ! Poate spre plus !
0

#41 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 16 February 2011 - 10:49 PM

Vezi postareaflypol, la 16 February 2011 - 06:31 PM, a spus:

Adyc,daca e unu sa aiba capre ala sigur sunt eu!
La intalnirea de la Brasov cu F4C facem un test de tocanita!

Lasa-ne nene, ca ne-ai amenintat cu tocanita aia de nici noi nu mai stim de cate ori. Degeaba. Am salivat de pomana. Nu mai cred nimic. Ii spuneam lui Adyc mai acum cateva zile ca in loc de leoparzi( apropo vezi ca exista pe Discovery niste reportaje interesante despre animalele nascute si crescute in captivitate si eliberate ulterior in salbaticie) si alte animale, mai bine ai elibera pt. inceput caprele.
0

#42 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 16 February 2011 - 11:59 PM

Vezi postareaflypol, la 16 February 2011 - 06:36 PM, a spus:

Cu finantele : noi nu ne-am supara sa depunem la vistierie 150 lei de participare si 15 lei de fiecare zbor !Replici ! Poate spre plus !

Cam putin. Propun 500 lei de participare plus cate 100 lei pentru persoanele care vin ca insotitoare dar nu zboara nimic (gen prietena, amanta, sotie, secretara, asistenta etc). Taxa de zbor 15 lei la electrice; la metanoale si benzinare minim 25 lei iar cine face si fum sa cotizeze cate 50 lei, taxa de poluare.
0

#43 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2011 - 10:07 AM

Caprele mele sunt cele mai libere animale din judetul Covasna si din Romania!!!Au toate drepturile inclusiv dreptul de a muri si a fi mancate de prietenii nostri aeromodelisti! Ciorba de perisoare?
0

#44 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 February 2011 - 10:15 AM

Vezi postareaflypol, la 17 February 2011 - 10:07 AM, a spus:

Caprele mele sunt cele mai libere animale din judetul Covasna si din Romania!!!Au toate drepturile inclusiv dreptul de a muri si a fi mancate de prietenii nostri aeromodelisti! Ciorba de perisoare?

Eu propun domnul Flypol ..... pana la eveniment , macar niste poze cu vestitele capre - intregi si nevatamate nu sub forma de materie prima pt. perisoare - poate asa se vor acomoda baietii cu ideea dar si cu privirea lor sincera si intrebatoare : " pe cand ? "
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#45 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 17 February 2011 - 10:40 AM

Chiar daca nu vin, pot ajuta si eu cu 50 lei, doar un cont, nume si filiala bancii unde sa trimit imi trebuie.

Vezi postareaMADA, la 16 February 2011 - 11:59 PM, a spus:

amanta, ... , secretara, asistenta etc

Pentru respectivele versiuni de insotire, trebuie neaparat taxe de lux si confidentialitate suplimentare.

Aceasta postare a fost editata de protheus: 17 February 2011 - 10:42 AM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#46 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2648
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 February 2011 - 10:56 AM

Din respect pentru Lucian, eu si colegii cu care am vorbit, in conditiile date zicem pas.
0

#47 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2011 - 12:05 PM

Intotdeauna cand e sa platesti suferi putin!500 lei noi pentru participare suna exclusivist!Un aeromodelist cu dotare
financiara medie,cum suntem majoritatea,se gandeste ca e aproape pretul unui model de acrobatie de 1,6 m/7,5cmc.
Daca gandim o manifestare elitista(nu etilista!)nu e mult,suma valorii modelelor ajungand sa zicem la 25 000 euro.
Ca in mizeria asta de economie de piata de la noi putem spune: "iti permiti sa mergi la cu..ve scumpe,du-te!" :ph34r:
Totusi nu e asa! 1.Trebuie acoperite costurile- organizatorii sa faca socoteli cat i-ar costa organizarea pentru
20,30...50 participanti si sa spuna cotarea participarii.
2.Trebuie spus din start ce nivel de participare se doreste: buluceala gen.RR,open gen HobbyConstruct
cu controlul frecventelor,Arta si pricepere pentru maestri Alba-HF cu reguli severe prestabilite,
open dar cu reguli de aerodrom si zbor controlat Siria sau posibil Sanpetru in septembrie.
(De ce ar fi rusine sa se spuna clar: se zboara pe baza de inscriere,statiile sub cheie,intre ora X
si Y se zboara numai: motoare benzina sau polistirene,etc...Treaba clara evita supararile !
Siria a fost un exemplu ca se pot face 5 zboruri pe ora si multumi 30 de eroi pe zi fara accidente!
3.La orice intalnire organizatorii trebuie sa programeze spatiu si loc de zbor pentru noi veniti,
tineri,cu dotari medii,pe baza de inscriere si instructaj.Nu se supune programului ,nu zboara!
4.Inscriere din timp si plata din timp a taxei De ce? Organizatorul sa stie pe ce conteaza si sa-si
dozeze complexitatea organizarii functie de participanti.
Incerc in postarea uratoare o propunere de organizare: cum as face eu in septembrie!
0

#48 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2011 - 12:16 PM

Ajutor ! Am apasat prost tastele si a iesit porcaria de mai sus!Ma ajutati sa stergem? Multumesc si ma iertati!
Observ,in josul paginii,o prezenta si un nume drag mie care de obicei e blocat de forum!Astea sunt regulile comertului.
E clar a vanzatorii romani de material aeromodelistic sunt interesati de evenimente si nu vad de ce nu ar participa la orice eveniment( relatia organizator-comerciant ca participant la finantare e cunoscuta si binevenita).
0

#49 Useril este offline   PhoenixModels 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 14-February 11

Postat 17 February 2011 - 12:31 PM

Vezi postareaflypol, la 17 February 2011 - 12:16 PM, a spus:

...
E clar a vanzatorii romani de material aeromodelistic sunt interesati de evenimente si nu vad de ce nu ar participa la orice eveniment( relatia organizator-comerciant ca participant la finantare e cunoscuta si binevenita).

Clubul RedSky poate conta pe prezenta noastra la eveniment, inclusiv participarea financiara. Detaliile le vom discuta in privat.

Aceasta postare a fost editata de PhoenixModels: 17 February 2011 - 12:34 PM

0

#50 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 17 February 2011 - 01:12 PM

Eu zic sa-l lasam pe Lucian sa-si faca socotelile si ne spune el ce si cum. Ca in fiecare an, doua butoaie de bere din partea Dream Team (eu si adyc) + dozatorul aferent.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#51 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 17 February 2011 - 01:40 PM

Si eu zic sa il lasam pe Lucian sa se gandeasca la bani.. 500 de lei presupun ca a fost o gluma si o lasam asa. Mada are daru asta de a face ghidusii din astea.
DT
0

#52 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2011 - 03:02 PM

CERTITUDINE! Cina de sambata pentru 30 persoane o asigura FlypolAerogrup!Ghiciti ce: gulas de capra cu afumatura de porc si 100 mici.Trebuie asigurat gratar;carbuni,lemne de foc si 2 sticle de JD aduc eu.Pentru activitati organizatorice: tuns iarba,evacuat gunoiul,alungat cainii si ciorile depunem 250 lei in contul echipei de organizare. Pentru echipa de "huiduitori" angajata sa comenteze zborurile Flypol 10 lei de zbor! "Daca vrei poti si...daca nu acum atunci cand?"
Conditia: Lucian Enache si prietenii sa participe la Hobby Construct!(oriunde se va tine!).
Tomy vrei,nu vrei o sa mananci tocana de capritza!Ciorba de perisoare?
0

#53 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 February 2011 - 03:05 PM

V-am spus eu ca eliberam leopardul? Pasarearenascutadinfoc(PH) a iesit din barlog! Fie binevenit!
0

#54 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 17 February 2011 - 05:42 PM

Vezi postareaflypol, la 17 February 2011 - 03:02 PM, a spus:

Tomy vrei,nu vrei o sa mananci tocana de capritza!Ciorba de perisoare?

Prefer sa vreau. Nu ma mai intreba de ciorba de perisoare. N-am zis c-o facem in Martie la tine? Ce, vrei s-o fac de pe acuma pentru atunci? :yahoo:
0

#55 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 17 February 2011 - 08:47 PM

Deci pana la urma cine mai vine si cand? Vad pana acum ca sunt 2 perioade care s-au luat in calcul ... perioada obisnuita si cea propusa de Adyc.
Intreb din mai mult motive...multi dintre noi trebuie sa ne planificam concediile cu familia, si cred ca multi si l-au programat deja, iar Lucian cred ca ar vrea sa stie cati or sa vina...10?20?50? s.a.m.d.
Pe langa toate astea, chiar daca este devreme, nu uitati ca trebuie si cazare (pentru cine nu sta cu cortu), cazare care in unele perioade este imposibil de gasit din cauza nuntilor si nu ar fi un lucru rau sa o decidem din timp.
Deci dragi modelisti...?
0

#56 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 01:08 PM

De zece minute m-am despartit de cdt.Aeroclub Brasov,dl.Stelan Cojocaru.S-a aprobat intalnire
de mare show pe Sanpetru in august 2,3,4 sau septembrie 5,6,7.sub responsabilitatea Sectiei de modelism .Pista libera la cerere. Si bomba secolului : 100 locuri de cazare gratuita !!!
Mic dejun si pranz : 25 lei.Cina data de organizatori ! Control frecvente (inclusiv pe dealul Lempes,cu statia sub cheie la dispecerul de zbor),loc de parcare asigurat,loc de campare asigurat,scaner frecvente receptie pentru urgente aviatie mare,doua piste cu fasie de asteptare 250 x 70 m(orientare V-E)si pista de urgente 150x 30m,iarba tunsa scurt,hangar de pastrare modele peste noapte ,10 standuri de pornire motoare,loc pentru standuri comerciale(3 pavilioane),atelier reparatii in sediul SaaS,2 blocuri de incarcare alimentate solar cu cate 8 prize de 12 V.Ceai,cafea,apa la 2 dozatoare(gratis in limita stocului planificat).Muzica!Foc de tabara sambata noaptea!
Mai mult nu se poate! Veniti cu idei!
0

#57 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 01:39 PM

A !...si tocana de capra pentru Tomy si alti gurmanzi!
0

#58 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 18 February 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaflypol, la 18 February 2011 - 01:08 PM, a spus:

Mai mult nu se poate! Veniti cu idei!

Vorbeste in principiu si la pensiunea ELA la intrare in Sanpetru,daca au locuri in perioada propusa....gasca din Bucuresti+Luci suntem clienti vechi de ani, de cand Hobbyconstruct/Giro organiza intalnirile la Sanpetru.De fapt noi ocupam pensiunea integral....Ne auzim pe privat.
flying is my life...
0

#59 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 02:17 PM

Erata: sugust 5,6,7 sau septembrie 2,3,4 Sanpetru.
0

#60 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 18 February 2011 - 02:19 PM

Pentru nostalgici: Sanpetru 2004 /Hobbyconstruct no 1.
Doua masini pe camp....eu si Zozo.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00324.JPG

flying is my life...
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »