Citeaza
@Intalnire Siria 2011
Ma ofer sa pun umarul la organizarea din 2011.
Multumesc Vivi, tu te-ai oferit in fiecare an. Vom tine cont de data asta cu siguranta.
Intrucat am recitit postul meu anterior, mi-am dat seama ca e cam ambiguu mesajul. Cand m-am referit la cei de-acasa m-am referit evident la membrii clubului. Mesajul meu a miscat un pic lucrurile si se pare ca exista intentii bune, doar pista sa fie. In consecinta puneti un x mic pe luna Iulie. Detalii mai incolo...
Cat despre capitolele taxa si data. Da, costurile sunt extrem de mari si orice ban conteaza insa taxa cat sa fie ea de modica aduce deja si primele nemultumiri, au fost deja incidente, nu are rost sa le discutam aici. Cu toate acestea am cotizat bucuros cand mi s-a solicitat. Daca ai stii cu siguranta pe cati participanti sa te bazezi, ai putea ajusta si costurile incat gaura din buzunar sa fie cat mai mica. Tocmai de aceea fac un apel la toti cei care participa sau doresc sa participe la o intalnire, puneti mana sunati sau scrieti omului doua vorbe: da vin, nu vin sau nu ma intereseaza. Cat de mare sa fie acesta taxa, 10-20 de lei, pe zi sau pe ziua de zbor? Daca pui mai mult risti sa nu mai ai participanti. 50 de piloti x 20lei suna frumos dar acopera putin, mai bine raspundeti la chemarea noastra in campania 2% si va asigur ca va fi mai bine! Plus ca nu dati bani din buzunarul vostru...
Data? Buna intrebare. Macar cunosc un om fericit care nu are astfel de probleme atata timp cat se va sarbatori Ziua Muncii. Nu uitati, cam toti organizatorii facem lobby pentru aceeasi mana de oameni. Daca incepem sa jonglam cu calendarul, dam peste cap urmatoarea intalnire si tot asa mai departe. Intre timp am mai citit postarile aparute, exista adevar in fiecare afirmatie. Se va gasi si masina aceea care sa aduca pe cei fara permis nu se pune problema. Am avut participanti care au venit cu trenul daca poti sa le oferi conditii bune si ceva de vazut. De 6 ani de zile al doilea weekend din Iulie este ziua cea mare (la noi). Multi sunt in concediu in acea perioada dar totusi si-au replanificat concediul sa poata veni macar odata fiindca au auzit lucruri bune.
Pe vremea cand a existat si intalnirea de la Cluj, am avut parte de cate o intalnire la 3 saptamani. Cand vor fi din nou 5 sau mai multe intalniri, ceea ce imi doresc din tot sufletul, ne vom imparti si ne vom vedea mai rar. Sper in schimb ca in acest timp si numarul modelistilor sa creasca simtitor. Din cele vazute pana acum, numarul optim este pe la 50 de piloti. Daca sunt prea multi, nu mai apuci sa zbori, lucru care le-a displacut deja unora si au renuntat sa mai participe la intalniri.
Planificam si rasplanificam data respectiva si prindem o vreme de cacao ca sa stam cu mic cu mare, cu toata spuma modelistica si prezenta maxima, prin camerele de hotel sau in masina.
Deci?