Modelism - RHC Forum: O aparitie nou - Jeti DC 16 si DS 16 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

O aparitie nou - Jeti DC 16 si DS 16

#31 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 09 February 2011 - 02:12 PM

Vezi postareadan_mitea, la Feb 9 2011, 02:07 PM, a spus:

Nu te supara pe mine, dar daca tot promovezi rahatisurile de la Hobby Poc, de ce nu cumperi si un mobil de la fratii chinezi?

... sau de ce nu a pastrat eterna Dacie 1300 ... sau poate chiar d'asta are ?

Nu de alta .. dar au astia de pe modelele auto de generatie noua niste tranzistoare si condensatoare de 2 lei pe partea de electronica ca daca ar stii lumea nici nu s-ar mai urca in ele - restul ( design, siguranta, fiabilitate este doar marketing ).
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#32 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 09 February 2011 - 03:14 PM

Ehe daca nu ar fi fost pe piata hoby-part sau hoby-bart, multi dintre noi acum nu ne puteam materializa in vreun hoby fara sa bagam mana adanc in buzunare.Asa ca eu zic la anu si la mai multi d-astia :D

Scuze de OF-TOPIC

Aceasta postare a fost editata de EBA: 09 February 2011 - 03:16 PM

SUNTEM FUDULI
0

#33 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 03:42 PM

Vezi postareaEBA, la Feb 9 2011, 03:14 PM, a spus:

Ehe daca nu ar fi fost pe piata hoby-part sau hoby-bart, multi dintre noi acum nu ne puteam materializa in vreun hoby fara sa bagam mana adanc in buzunare.Asa ca eu zic la anu si la mai multi d-astia :D

Scuze de OF-TOPIC

Asa este si e foarte bine ca sunt caci in felul asta se dezvolta " pofta " de a intra in hobby dupa care fiecare se duce catre ceea ce il tine card-ul .

Alegerea trebuie facuta cu discernamant caci multe dintre modele sa nu uitam ca totusi nu sunt jucarii si se pot intampla accidente pe care nu le mai putem
repara cum nu mai putem reda nici sanatatea celui afectat de preferinta noastra.

Tocmai de aceea am dat exemplul cu Dacia 1300 - nu mai corespundea din punct de vedere al securitatii ocupantilor ( airbag-uri, bare in usi , etc ) desi roata se invartea .

Tot Off Topic dar avem noi un coleg care ne starneste .

P.S.

Nici sofer mai bun nu ajungi doar prin schimbarea autoturismului si totusi .....
0

#34 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 09 February 2011 - 04:10 PM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 11:10 AM, a spus:

Blackberry de 800$, pentru ca imi trebuie la job si scot totul din el.

Sunt convins ca statia Jeti te va face pilot mai bun.

Ce scoti din el ? Adica cum totul ? Ecranu ? Procesoru ? La ce folosesti tastatura ?

Iar cu pilotu mai bun.. Erai sarcastic ? Ironic ? Ai facut o gluma ?

Acum fa o gluma tare .
DT
0

#35 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 09 February 2011 - 04:39 PM

pana mea .
offtopic.
renatoa blackberry sucks, testeaza un galaxyS , htc, sau un apple.

si eu am folosit si folosesc alte produse jeti si sunt multumit de ele.

Si totusi de statia lor nu sunt curios poate fi cea mai tare cea mai lata cea mai verde, e lansata prea tarziu . Am trecut de la spektrum la futaba pentru anumite caracteristici , si functii am vandut un bax de receptoare si cu bani ai am cumparat o cutiuta de receptoare futaba.
Poate sa promita jeti marea cu sarea eu beta testing pe o statie "mega-revolutionara" nu sunt dispus sa fac.
ca elicopterist daca as lua jeti as spera ca au copiat bine functiile din meniu futaba sau spektrum care sunt logic structurate si suntem familiari cu ele.

pe deasupra pentru amatori de receptoare eftine au aparut clone la hk, pana sa scoata si mega clone de jeti la bani de pachet de tigari mai va dura.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#36 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 05:24 PM

Mie imi place si inca tare mult .
Si cei pasionati de heli , cand a aparut V-bar sau ce a mai aparut au aruncat sarma aia cu paddle-uri la gunoi si hop pe ea ( noua tehnologie ) desi nu se stia mare lucru.
Si ce tare zbura Szabo si fara noua tehnologie dar de lumea a vrut sa fie la moda .

Tot ce este nou se cumpara si din dorinta de schimbare nu numai din utilitate imediata ( numai cate heli-uri si-au cumparat unii sau avioane sau masinute - DE CE ? alea vechi nu erau bune ? NU .. din dorinta de a se inoi ! adicatelea daca esti un tip mai grijuliu si nu iti tocesti nadragii in fund pe scaun la birou inseamna ca umblii cu ei pana la pensie ? nu prea cred )

Dar sa iti motivezi conservatorismul prin diversiune ca nu e buna si nu am incredere in Jetti , ca e o chestie noua si astia nu au experienta nu mi se pare corect ?

P.S.

Va dati seama cate ar putea sa "scoata" unii din modelul urmator :

Fisiere atasate

• Fisier atasat  RADIO.jpg (54.45K)
    Number of downloads: 25

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 09 February 2011 - 05:25 PM

0

#37 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 09 February 2011 - 06:31 PM

@nen77 ...

Nu a zis nimeni ca e cea mai tare.. doar arata EXTREM de bine in poza si pe hartie.. puii mei nici nu a aparut. Tocmai aici e ridicolul problemei la renatoa.. ca comenteaza inainte sa fi aparut .

Cu privire la pret.. io nu imi aduc aminte sa fi cumparat ceva ieftin de la jeti asa ca nu ma astept ca statia asta sa fie ieftina....
DT
0

#38 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 09 February 2011 - 06:56 PM

Vezi postareaZOD, la Feb 9 2011, 06:31 PM, a spus:

@nen77 ...

Nu a zis nimeni ca e cea mai tare.. doar arata EXTREM de bine in poza si pe hartie.. puii mei nici nu a aparut. Tocmai aici e ridicolul problemei la renatoa.. ca comenteaza inainte sa fi aparut .

Cu privire la pret.. io nu imi aduc aminte sa fi cumparat ceva ieftin de la jeti asa ca nu ma astept ca statia asta sa fie ieftina....

din contra nu la eftin in sensul ala.

daca ai un spektrum sau futaba si ai nevoie de 1 batalion de receptoare pentru modele si modelute ai si alternativa pentru statia ta de receptoare megaeftine
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#39 Userul este online   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 09 February 2011 - 07:09 PM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 12:16 PM, a spus:

De la HK nu numai cumpar, acolo sunt produse care au incorporate in ele elemente proiectate de mine.

M-am tot gandit la afirmatia de mai sus.
Ar fi trei scenarii:
1. Nu ai incredere in ceea ce ai proiectat. Dar nu cred asta.
2. Esti suparat pe ei deoarece nu te-au platit. Foarte probabil.
3. Te-au platit indeajuns, incat, nu mai cumperi pocnitori. Mai putin probabil.

PS. Nu te supara, mai glumim si noi, din cand, in cand.

Multa, multa bafta.
0

#40 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 886
  • Inregistrat: 31-December 08
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 01 March 2011 - 10:14 PM

Multumim administratorului pentru curatenie. Pacat ca nu s-au sters si mesajele care nu au legatura cu topicul!
MC 24 Graupner ACT 2.4, mpx 3300 PROFI
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
0

#41 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 12 September 2012 - 08:45 AM

Dupa marea excitatie initiala din acest topic pare ca a ajuns marea fasaiala. Tot topicul e de pe cand statia era anuntata.

Acum statia este in magazine:
http://shop.lindinge...oducts_id=89786
DC-16 2,4GHZ DUPLEX 8/9/0/- FERNST. M2/4
Ordernumber: 89786 € 998,90

oricine poate sa o cumpere (daca il dau afara 1000 EUR din casa) - si totusi nimeni nu a mai scris nimic.

Fara a avea pretentia ca stiu prea multe ma hazardez sa spun ca pare un mare fas sortit sa ramana intr-o nisa (si ulterior disparitiei).
0

#42 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 12 September 2012 - 08:53 AM

Nu e chiar asa... este doar o aparenta data de bariera lingvistica.
Cati dintre noi stam pe forumuri germane ? zero punct cativa la suta...
In America FCC-ul nu lasa sa treaca sistemul RC din cauza de bube, am mai scris.
In general daca ceva nu e pe RCGroups, nu prea exista, pentru cei de cultura engleza.
Cam asta e o explicatie mai rationala, bineinteles cuplata cu pretul. Ajunge sa va uitati la cei care incearca sa dea pe bursa statii Futaba de top la jumatate din pretul cu care le-au luat si se mira ca nu au amatori, ca sa intelegeti.

La noi Dirk a luat aceasta statie, dupa ce a dat Spectrumul DX10 de care am povestit ca l-a avut in teste.
Deci, daca o doreste cineva, un drum la Craiova pentru a o pipai personal poate salva o posibila nesatisfactie ulterioara de 1000 Euro.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#43 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 12 September 2012 - 04:17 PM

Da' poate respectivii potentiali nemultumiti ar trebui sa-si caute de pe acuma satisfactii in alte domenii.

Productia pe primele trei luni s-a rezervat pentru Germania, de asta a aparut mai tarziu pe piata.

Acum o saptamana, la campionatul mondial de rachete, rachetoplanistii englezi tineau la gat DC-16.
Pe ei i-a satisfacut.

Pe ai nostri nimic nu-i satisface mai mult decat gargara perpetua.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#44 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 September 2012 - 05:51 PM

Eu am deschis topic-ul si mi-as fi cumparat-o daca nu aveam o caruta de receptoare Futaba .. asa ca am luat un 14 MZ dupa cum bine spunea Renato
vanduta de un englez cu doar 500 USD ( bineinteles fara modulul TM 14 ci cu modul Spectrum special pentru ea creat ) desi statie e ca si noua ,
tipla dar e uzata moral tinand cont de anul de fabricatie !

Eu zic ca e in continuare cea mai SF ( ca design ) statie din tot ce exista pe piata iar daca nu esti fun modele BNF compatibile doar Spectrum sau nu esti legat de un numar mare de receptoare ( la care nu vrei sa pierzi prea mult prin vanzare SH ) nimic nu impiedica sa o iei daca ai buget.

Despre prognoze , previziuni ... ce va face o firma sau alta in viitorul apropiat sau indepartat ... nici nu ma pricep si nici nu cred ca m-ar baga in seama staf-urile producatorilor respectivi ca eventual sa si tina cont de predictiile mele - Tata Omidu !.
0

#45 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 September 2012 - 06:14 PM

zau, ti-ai luat mezel si ai ratata ocazia sa imi dai cu ea pe la nas la Brasov ?

Zau daca pricep unde vedeti sf-ul la statia asta... luata in mana isi pierde tot farmecul.
Switch-uri, stick-uri... aproape normale... ecranul e chiar modest la banii aia...
Solutii tehnologice de constructie care mai de care mai inutile si costisitoare... carcasa este toata sapata cnc dintr-un bloc masiv de Alu... si ce au realizat cu asta ?
0

#46 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 12 September 2012 - 06:35 PM

Sunt convins ca e o statie buna. Jeti a fost foarte popular printre planoristi la trecerea in 2.4Ghz - cred ca principalii clienti pentru statii sunt in continuare planoristii.

E foarte posibil sa ma insel si sa aibe succes. De pilda statiile Graupner seria noua HOTT au succes.

Se vorbeste despre ele, sunt in magazine, sunt si in Romania si cei care le au sunt superincantati - nu am vazut nimic similar legat de Jeti.

Tata Omidu e bine sa fi. Dupa ce am ramas cu o cutie de receptoare in 40Mhz (pe care le-am dat pe bani putini) zic ca merita sa te uiti in globul de cristal inainte de a cumpara o statie.

Cumperi un avion/planor si nu conteaza daca peste 10 ani producatorul mai exista. Eu doresc sa pot zbura si peste 10 ani cu Funjet-ul de pe perete fara sa schimb nimic in el.

Domn Pricop de pilda are o cutie de receptoare Jeti - eu in locul lui la un DC16 as visa.

PS E un topic separat de dat cu parerea despre statiile Futaba de 3000 USD. Acolo multi isi dau cu parerea si vreo doi le au si se simt bine.
0

#47 Userul este online   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 12 September 2012 - 06:44 PM

Vulpea, strugurii...
Daca nu putem avea ceva de top, pentru a ne reduce frustrarea, gasim fel de fel de motive si ajungem, invariabil, la concluzia ca rahatisurile de la HK sunt excelente. Ca mai scoatem bateriile in timpul zborului si le punem la loc, ca mai bagam scobitori in comutatoare, ca mai lipim nu stiu ce fire ca sa schimbam softul cu unul facut de un pasionat cu multe cunostinte dar fara sa fim siguri ca este testat 100%, etc, etc, nu conteaza, principalul este ca ne autoamagim ca sunt la fel de bune, sau chiar deasupra, celor ''de firma''.
Multa, multa bafta.
0

#48 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 September 2012 - 07:04 PM

Vezi postarearenatoa, la 12 September 2012 - 06:14 PM, a spus:

zau, ti-ai luat mezel si ai ratata ocazia sa imi dai cu ea pe la nas la Brasov ?

Zau daca pricep unde vedeti sf-ul la statia asta... luata in mana isi pierde tot farmecul.
Switch-uri, stick-uri... aproape normale... ecranul e chiar modest la banii aia...
Solutii tehnologice de constructie care mai de care mai inutile si costisitoare... carcasa este toata sapata cnc dintr-un bloc masiv de Alu... si ce au realizat cu asta ?

Ha ha ! .. sa " mori" tu ca nu ai vazut-o ? eu am alta parere .. ai vazut-o si te ai ridicat brusc de la masa si ai plecat ( eram langa foisor ) .. cred ca ai " fugit " ca sa nu iti "dau" peste nas cu ea ! :pardon:
Aveam si suport special pentru ea de o culoare ce nu putea trece neobservata - rosu - : http://www.secraft.n...php?number=1079

Mie imi place cea care nu e format tavita cea cu ecran .. banuiesc.. ajustabil ca pozitie .

Faptul ca sunt forumuri in care se discuta despre o anume statie ( fie ea si de 3000 USD ) e foarte
bine daca discutiile sunt un fel de review .. daca se plange de grija lui Futaba sau JR sau Multiplex sau HK .. e altceva .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 12 September 2012 - 07:09 PM

0

#49 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 12 September 2012 - 07:08 PM

Cine vorbea de HobbyKing aici ?

Cat de despre softul facut de pasionati sunt 100% de alta parere. Toata experienta mea de pana acum imi arata ca softurile facute de pasionati bat la fund de la mare distanta softurile facute de corporatii (Linux, irfanview, total comander, etc). La fel e cu softul de 9x, cu softul pentru ESC-uri, etc.

Softurile de firma testate 100% ? ma tavalesc pe jos de ras. Si vorbim de firme mari.

Cand vorbim de firme din modelism e cu atat mai funny. Cati programatori au oare angajati Graupner, Hitec, Spektrum, JR ?

Cel mai tare si scump sistem FBL si este asa de ani buni e facut de firma Mikado, Germania. Cati programatori lucreaza la V-bar ? Unul, cel care l-a programat de la bun inceput, Uli Rohr.

Mai mult respect pentru pasionatii care fac softuri - sunt buni si sunt pasionati - o combinatie mortala. Unii o fac in timpul liber, altii mai norocosi isi castiga asa existenta.
0

#50 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 September 2012 - 07:44 PM

Pot confirma ca Hitec, Futaba, JR nu au pe statul de plata nici un programator.
Simplu, nu ar avea ce sa ii dea de facut, dupa 2-3 luni ar soma.
Scrisul softului pentru o statie nu e treaba de norma intreaga si de iesit la pensie din asta.
De asta si raspunsul este asa de greoi post-factum, la adaugare de features sau reparat bug-uri.
Cel care a scris 9x, un nepriceput... acum scrie telemetria pentru JR, subcontractat de Frsky, carora JR le-a dat sa le faca telemetria, ca ei nu au competente.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro