Modelism - RHC Forum: O aparitie nou - Jeti DC 16 si DS 16 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

O aparitie nou - Jeti DC 16 si DS 16

#1 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 08 February 2011 - 03:21 PM

O aparitie nou - Jeti DC 16 si DS 16

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 February 2011 - 03:24 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#2 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 08 February 2011 - 05:43 PM

DC-16 main features:

HARDWARE: • 2.4 GHz• Magnesium body• 3,8 inch wide display with backlight, 320 x 240 pixels• Weight only 1,2 kg• 2 GB memory• Integrated antenna• Integrated long life Li-Ion accu• Aluminium transport box• Aluminium sticks - variable in length with bearings - Scanning sticks position by hall sensor - 4096 throttle steps resolution - Swivelling the stick units• Voice output• Jack headphones• Digital trims

SOFTWARE: • 16 channels• Customizable menu• connection to PC - Unlimited settings - Unlimited model memories - Firmware upgradable• Ultra fast response• Power management system• 3 model types programming (ACRO / HELI / GLID)• 5 languages (EN / DE / CZ / PL / FR)

TELEMETRY:• Full telemetry in real time on a main display• Recording telemetry data• Telemetry warning - voice• Connection to PC - telemetry records, telemetry and transmitter settings

niiiiice :blush: dar si pretul cred ca va fi pe masura :D

Aceasta postare a fost editata de shogi: 08 February 2011 - 05:45 PM

0

#3 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 08 February 2011 - 06:12 PM

Imi curg balele deja, sa vedem si scorul. Oricum, va fi cea mai versatila statie dpdv al softului iar encoderele magnetice in locul potentiometrelor la stick-uri chiar sunt o noutate in domeniu (o noutate benefica).
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#4 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 08 February 2011 - 06:19 PM

bai deci e foarte misto....
am mai gasit ceva http://www.jetimodel.com/data_downloads/90...og--a5-web3.pdf
http://www.pina.cz/img/2011/02/DS-16_2s.jpg

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 08 February 2011 - 06:22 PM

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#5 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2011 - 06:32 PM

deci va place ...... eu v-am spus sa nu va luati T8 ....
nu inteleg ce vrea sa spuna in tebelul din link-ul pus de Florin 100% unde sunt insirate modele de alte branduri si nume de module de la Jeti - o fi vre-o compatibilitate ceva ?

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 February 2011 - 06:36 PM

0

#6 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 08 February 2011 - 07:30 PM

Este o nebunie. Cat o fi costand, Simonica asta?
Daca este, cat de cat accesibila, ma duc sa ma spanzur.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 08 February 2011 - 07:31 PM

0

#7 Useril este offline   zgr_44 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 02-February 07

Postat 08 February 2011 - 07:36 PM

De interesanta estetic e belea, fara comentarii, arata de nu se poate

Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 08 February 2011 - 07:40 PM

Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
0

#8 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 February 2011 - 07:54 PM

Am vazut si eu anuntul cu ceva timp in urma. Nu pot sa zic ca imi place, tot Futaba 8fg si Spektrum DX8 sunt cele mai tari. Banuiesc ca nu mai vand module si receptoare (caci nu se mai fac statii cu module) si asta e singurul mod de a ramane in joc.

Nu prea cred ca are viitor. Cine e dispus sa vanda cele 7 RX-uri Futaba sau 15 RX-uri Spektrum sa cumpere un sistem nou cu un viitor incert ? Sigur vor fi cativa nemti pasionati de planoare dar cam atat.

Oricum e un semn si asta ca in lumea statiilor lucrurile se vor misca din ce in ce mai repede, o statie buna va avea toate functiile posibile si o sa coste 100 USD intr-un an-doi.

Ati vazut ca Hitec a reinviat dinozaurul Eclipse ?
0

#9 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 08 February 2011 - 07:59 PM

Scapatul de potentiometri e smecherie! Cred ca solutia se va generaliza rapid si la cele mai putin avansate.
0

#10 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 February 2011 - 08:10 PM

Nu sunt in tema dar trebuie sa fie un clenci, bunul simt spune ca encoderele magnetice sunt superioare dar in continuare amplificatoarele audio de top au tot potentiometru. La fel si statiile Futaba de 3000 USD. Nu m-ar mira ca peste cativa ani statiile ieftine sa fie cu encodere magnetice si cele scumpe tot cu potentiometru.

Vezi postareaAG-74-HESS, la Feb 8 2011, 07:59 PM, a spus:

Scapatul de potentiometri e smecherie! Cred ca solutia se va generaliza rapid si la cele mai putin avansate.

0

#11 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 08 February 2011 - 08:30 PM

Vezi postareastiganas, la Feb 8 2011, 08:10 PM, a spus:

bunul simt spune ca encoderele magnetice sunt superioare dar in continuare amplificatoarele audio de top au tot potentiometru. La fel si statiile Futaba de 3000 USD.

Uite aici joystickuri industriale, toate sunt fara potentiometre http://www.p3america.com/industrial_joysti...ction_guide.htm
It's difficult to make things simple!
0

#12 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 08 February 2011 - 08:40 PM

edit: Acum observ ca au si variante cu potentiometru. In orice caz majoritatea din cele heavy duty industriale sunt cu senzori hall, alt exemplu aici http://www.jrmerritt.com/products.php?page...trial_joysticks
It's difficult to make things simple!
0

#13 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2011 - 10:14 PM

Vezi postareastiganas, la Feb 8 2011, 08:10 PM, a spus:

Nu sunt in tema dar trebuie sa fie un clenci, bunul simt spune ca encoderele magnetice sunt superioare dar in continuare amplificatoarele audio de top au tot potentiometru. La fel si statiile Futaba de 3000 USD. Nu m-ar mira ca peste cativa ani statiile ieftine sa fie cu encodere magnetice si cele scumpe tot cu potentiometru.

La statiile audio, se trateaza semnal analogic, alta-i discutia. La statiile de telecomanda, ai nevoie de un traductor de pozitie cat mai precis. Cel mai ieftin e cu potentiometru + ca pt. astea mecanica stick-ului s-a tot imbunatatit. De cand cu era digitala, chiar ma mir ca nu s-a trecut mai demult la encodere magnetice. Si astea-s pe calitati, ma indoiesc ca Jeti va folosi ceva dubios.
0

#14 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 08 February 2011 - 10:24 PM

Mi se pare foarte foarte buna si frumoasa statia asta.
Dar dupa mine are cateva minusuri:
1. Butoanele de trim - ma indoiesc ca dai usor de ele fara sa te uiti la statie... dar sar putea sa fie si usor accesibile ca le prinzi cu degetul mare pe toate 4 deodata...
2. Inchipuitiva ca scapi statia si ecranul atinge primul...stiti continuarea... nu zic ca nu ai grija, chiar si cu grija mare tot ti se poate intampla si mai mult ca sigur ca iese nasol chiar si daca esti cu picioarele pe pamant.

In rest statia arata desprinsa dintru film SF. Sa vedem pretul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif ...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#15 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 09 February 2011 - 09:15 AM

Stiu ca venind de la mine suna ciudat, dar incercati sa faceti un efort de imaginatie: cu un aer inocent, de picat din luna, intreb si eu pe aici: Jeti ? Cine sunt, de unde au aparut, ce va inspira increderea asta ? O carcasa photoshopata pot face multi.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#16 Useril este offline   VasiM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 24-July 08

Postat 09 February 2011 - 09:42 AM

Venind de la tine nu suna ciudat. Doar stii bine ca Jeti nu a picat din Luna.

Iata un sondaj, conform caruia nu sunt chiar ultimii.

http://planet-soaring.blogspot.com/2010/12...ey-results.html

Cu photoshopatul cred ca chiar glumesti. Uite ca unii deja au pus mana pe statie:

http://www.pina.cz/2011/02/04/jeti-dc-16-f...fie-z-veletrhu/
http://modell-aviato...=121&entry=7458

Eu folosesc module si receptoare Jeti de mai bine de 2 ani si sunt super multumit, nu am avut absolut nici o porblema. Sper ca voi fi printre primii posesori de DC/DS 16

Aceasta postare a fost editata de VasiM: 09 February 2011 - 09:45 AM

0

#17 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 10:08 AM

Multumesc pentru sondaj, cred ca suntem amandoi de acord cat de relativ este, sunt curios ce ar zice un posesor de Spektrum/JR de pozitia care o are acolo. Iar de FrSky, cum zic si ei acolo, sunt absolut sigur ca au depasit din toamna trecuta multe pozitii din clasamentul acela.
Inca o dovada de relativitate: XPS este nebanuit de intim legata de Jeti, putini stiu pana la ce nivel. Cum explicati diferenta de locuri ?

Iar link-ul cu statia in mana este chiar o dovada in privinta ceeace spuneam: este alta statie decat cea din fotografia din primul post, plus ca pot posta si eu doua cu layout butoane diferit. Asa ca... e in faceri, asta am vrut sa zic cu PS-ul, nu ca ar fi vreun fals.

Unii vad ca incep deja sa regrete alegerea 8FG sau Aurora. Vorbim de alti bani, Jeti va fi dublu.
Revenind la intrebarea initiala: de ce Jeti? Ce stim de ea fara sa dam un Gogu scurt, ca sa merite increderea? Adica, stiti, chestia aia numita cultura generala :rolleyes:
Si ca sa complic alegerea, XPS zice ca vine si el cu o statie la fel de revolutionara, 12 canale, softul la liber ! la numai 250$ !! Despre asta vaporeala e si mai densa, nu avem nici o poza.
Valabil si aici: cata lume stie ceva semnficativ despre XPS, fara o cautare pe net, ca sa ia o decizie de cumparare argumentata, si ce ar justifica diferenta de preturi daca am stii ca in interior in punctele cheie cele doua seamana de nu se poate...
0

#18 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 10:46 AM

Sunt curios ce telefon mobil are "maestrul" Renato ? ( nu ca numar caci nu e genul meu ci ca marca de mobil ! )

Pe acest principiu aplicat si in cazul statiilor cel mai bun ramane tot Nokia 3310 dupa unii .

HTC, Samsung ca sa dau doar doua nume concureaza puternic pe Iphone desi "rasturantul" imaginii tot Apple la adus pe piata .

Eu cred ca la nivelul acestor companii nu mai reprezinta nici un secret dezvoltarea unei statii RC - ba cred ca o pot face la nivel de tehnologie NASA numa ca nu ar mai cumpara-o nimeni - ar putea sa o doteze si cu acea casca folosita de pilotii de pe Apache care unde intorc capul acolo se indreapta si sistemul de armament din dotare - adica ......... da "maestrul" capul pe spate ... hopa face looping planorul de spuma din dotare - nu ca este tare ?

In schimb avem incredere in toate trompetele de la H.King .

P.S.

Si eu am regulatoare de le Jeti si sunt super O.K. ( unele au On/Off magnetic ) dar asa este .. sunt scumpe fata de cele de la H.K.
0

#19 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 09 February 2011 - 10:55 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Feb 9 2011, 10:46 AM, a spus:

Sunt curios ce telefon mobil are "maestrul" Renato ? ( nu ca numar caci nu e genul meu ci ca marca de mobil ! )

Pe acest principiu aplicat si in cazul statiilor cel mai bun ramane tot Nokia 3310 dupa unii .

HTC, Samsung ca sa dau doar doua nume concureaza puternic pe Iphone desi "rasturantul" imaginii tot Apple la adus pe piata .

Eu cred ca la nivelul acestor companii nu mai reprezinta nici un secret dezvoltarea unei statii RC - ba cred ca o pot face la nivel de tehnologie NASA numa ca nu ar mai cumpara-o nimeni - ar putea sa o doteze si cu acea casca folosita de pilotii de pe Apache care unde intorc capul acolo se indreapta si sistemul de armament din dotare - adica ......... da "maestrul" capul pe spate ... hopa face looping planorul de spuma din dotare - nu ca este tare ?

P.S.

Si eu am regulatoare de le Jeti si sunt super O.K. ( unele au On/Off magnetic ) dar asa este .. sunt scumpe fata de cele de la H.K.

Ai mare dreptate.
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#20 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:03 AM

Nu comentez ce au postat altii, dar trebuie amintit ca Jeti sunt printre primii producatori de module 2,4Ghz si printre primii la telemetrie. Spre deosebire de altii la care statiile sunt facute de departamentul financiar-contabil (JR 11x) Jeti nu vin doar cu un design nou ci si cu facilitati noi: encodere magnetice la stick-uri, rezolutie 4096, memorie interna de 2gb, meniu customizabil, numar nelimitat de mix-uri, dual rate-uri, curbe, expo , delay-uri, etc. Practic vei putea face ce vrei cu ea. Ce ramane o necumoscuta, va fi pretul. Daca e pana intr-o mie de euro, vor avea un client sigur.
0

#21 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 09 February 2011 - 11:06 AM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 09:15 AM, a spus:

Stiu ca venind de la mine suna ciudat, dar incercati sa faceti un efort de imaginatie: cu un aer inocent, de picat din luna, intreb si eu pe aici: Jeti ? Cine sunt, de unde au aparut, ce va inspira increderea asta ? O carcasa photoshopata pot face multi.

Eu folosesc produse jeti de cel putin 5 ani de zile. Absolut toate impecabile.
DT
0

#22 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:08 AM

Vezi postareaMLGore, la Feb 9 2011, 11:03 AM, a spus:

Nu comentez ce au postat altii, dar trebuie amintit ca Jeti sunt printre primii producatori de module 2,4Ghz si printre primii la telemetrie. Spre deosebire de altii la care statiile sunt facute de departamentul financiar-contabil (JR 11x) Jeti nu vin doar cu un design nou ci si cu facilitati noi: encodere magnetice la stick-uri, rezolutie 4096, memorie interna de 2gb, meniu customizabil, numar nelimitat de mix-uri, dual rate-uri, curbe, expo , delay-uri, etc. Practic vei putea face ce vrei cu ea. Ce ramane o necumoscuta, va fi pretul. Daca e pana intr-o mie de euro, vor avea un client sigur.

Doi clienti - sigur .

Vedeti ca fac doua modele - DC si DS - posibil unul mai ieftin altul mai scump .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 09 February 2011 - 11:09 AM

0

#23 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:09 AM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 09:15 AM, a spus:

Jeti sunt niste unii pe care n-ai cum sa-i cunosti intrucat nu sunt listati la magazinul de la care cumperi tu, adica HK.
0

#24 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:10 AM

Blackberry de 800$, pentru ca imi trebuie la job si scot totul din el.

Sunt convins ca statia Jeti te va face pilot mai bun.

Vezi postareaREAL DESIGN, la Feb 9 2011, 10:46 AM, a spus:

P.S.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 09 February 2011 - 11:12 AM

0

#25 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:16 AM

Vezi postareaMLGore, la Feb 9 2011, 11:09 AM, a spus:

Jeti sunt niste unii pe care n-ai cum sa-i cunosti intrucat nu sunt listati la magazinul de la care cumperi tu, adica HK.

In schimb stiu mai multe despre ce e in interior decat cei care poate nu ar mai zbura cu ele daca ...
De la HK nu numai cumpar, acolo sunt produse care au incorporate in ele elemente proiectate de mine.
Tot nu mi-ati spus de ce nu ati prefera XPS la sfert de pret Jeti daca ati stii ca in interior sunt virtual identice prin punctele esentiale...
0

#26 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:28 AM

Nu ma indoiesc de faptul ca unle produse HK au aerul din ele proiectat de tine, in schimb ma indoiesc ca statia ai XPS va depasi nivelul de calitate al unui Turnigy in 9 canale...
0

#27 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 09 February 2011 - 11:55 AM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 11:16 AM, a spus:

De la HK nu numai cumpar, acolo sunt produse care au incorporate in ele elemente proiectate de mine.

;)
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#28 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 11:59 AM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 11:10 AM, a spus:

Blackberry de 800$, ................

Bravo ! .... tu si Obama cu Blackberry . Dar de ce or fi facut ei unul asa complicat si scump cand exista ala de am spus eu mai sus putin Nokia 3310 ?

P.S.

L-ai desfacut sa vezi ce are in el ? sa nu fie componente recuperate de la 3310 intoarse pentru casare ca imperialistii astia sunt in stare de orice .
0

#29 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 01:59 PM

Cehii sunt seriosi, nu ca prietenii cu ochi alungiti. Aduceti-va aminte de ''Tesla'' de pe vremea comunismului. Nu prea avea concurenta. Skoda este un alt exemplu, planoarele minunate zburate de Valteras, etc, etc.
0

#30 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2011 - 02:07 PM

Vezi postarearenatoa, la Feb 9 2011, 11:10 AM, a spus:

Blackberry de 800$, pentru ca imi trebuie la job si scot totul din el.

Nu te supara pe mine, dar daca tot promovezi rahatisurile de la Hobby Poc, de ce nu cumperi si un mobil de la fratii chinezi?
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro