Postat 21 July 2011 - 08:38 PM
Eu am tot turnigy 9x din asta si n-am avut inca probleme cu nici unul dintre modele, datorita statiei si/sau receptoarelor! (Doamne fereste de probleme, ca chiar nu-mi doresc).
Ultima "isprava" a fost o tranta care i-am tras-o plutei, da' asta datorita alimentarii defectuoase a statiei, la care m-a mancat undeva sa umblu si sa nu fac treaba cum trebuia! Am adus in discutie acest aspect, respectiv aceasta tranta a aeromodelului care ... ar avea drept cauza statia, desi mult mai corect ar fi daca am considera ca vina apartine in mare masura utilizatorului, adica mie.
Probabil ca la tine sa ai oarece probleme cu recpetorul. Se mai intampla. Eu folosesc 2 receptoare HK cu 6 canale, compatibile Tg 9X si cel original cu care a venit statia! Chiar in seara asta mi-am testat acuitatea vizuala ducand ... cat de departe am putut mai mult intui pozitia lui F16 pe cer.
N-am idee despre modulele de emisie compatibile pentru aceasta statie, parca insa, mai acum cateva pagini spunea cineva ceva in acest sens. De asemenea am vazut ca nenea ala rcmodelreview, a facut ceva asemanator, adica a inlocuit modelul de emisie cu altul, corona parca ...
Parerea mea, proprie si personala, poate c-ar fi mai ieftin doar sa ... iei un receptor, fie el si compatibil, sau sa-l verifici temeinic pe cel care-l ai acum pe EDF.
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma