AdrianDim, la 17 June 2015 - 10:08 AM, a spus:
Ai programat vreodata un model pe "tzaranis"? Eu am "Tzaranis" si e cea mai facila si mai usor de programat statie .Cred ca faci afirmatii fara sa stii concret ce face o statie de asta de tzarani care o am si eu.Si am avut si Turnigy 9x .Acelasi lucru si despre ea. Apropo , are un coleg o Futaba si stau cate o ora sa inteleg si sa setez un model pe ea.Sa nu intelegi ca m-am atacat ca nu i-mi sta in fire .Dar sa vorbim asa doar sa ne aflam in treaba nu are rost.Inducem in eroare anumiti utilizatori sau viitori utilizatori de "tzaranis" sau OpenTX (deja vorbesc de lucruri intelese doar de tzarani) :))) Poti sa o iei ca un pamflet.
Stima,
Adi
Ai programat vreodata un model pe "tzaranis"? Eu am "Tzaranis" si e cea mai facila si mai usor de programat statie .Cred ca faci afirmatii fara sa stii concret ce face o statie de asta de tzarani care o am si eu.Si am avut si Turnigy 9x .Acelasi lucru si despre ea. Apropo , are un coleg o Futaba si stau cate o ora sa inteleg si sa setez un model pe ea.Sa nu intelegi ca m-am atacat ca nu i-mi sta in fire .Dar sa vorbim asa doar sa ne aflam in treaba nu are rost.Inducem in eroare anumiti utilizatori sau viitori utilizatori de "tzaranis" sau OpenTX (deja vorbesc de lucruri intelese doar de tzarani) :))) Poti sa o iei ca un pamflet.
Stima,
Adi
Nu te contrazic Adrian dar pe un model mare eu nu as folosi Turnigy 9X si cred ca nici Taranis, nu as pune nici una dintre statii pe modele mari pentru 3D, nu imi insipira incredere, nimic mai mult. Taranis o fi ok dar Turnigy 9X, am zburat Dumninica cu ea, eu am 8FG Super, diferenta de la cer la pamant la sensibilitate stick-uri, precizie, nu exista termen de comparatie, nu au legatura una cu alta. Nu stiu Taranis cu nu am zburat dar despre Turnigy, cum am zis, mi se pare diferenta enorma.
PS> il tachinam pe domnul renatoa, ca el ne-a aratat ca pe Taranis poti sa joci tetris, sincer acum :), asta chiar e aberatie...
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 17 June 2015 - 10:27 AM