Modelism - RHC Forum: Turnigy 9x - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 62 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Turnigy 9x

#1261 Useril este offline   racasanud 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 28-November 11

Postat 09 June 2013 - 01:22 PM

In aer 400 m pe o aripa
Primul meu zor rc 24.03.2012
My first 3D flight
Avioanele mele : MiniMag Multiplex
Trainer Termic
Aripa zburatoare styrofoam 1200 mm
Home made depron
F3A Olympus FMS
F3P Home made
Easy Star II
Statii : Tunigy 9x v2, E-fly 100B 4 ch
Clipurile Mele Video
0

#1262 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 27 June 2013 - 04:35 PM

O veste buna macar partial pentru cei cu probleme la potentiometre pe 9X. Am comandat si primit un joystick de 9XR. Potentiometrele sunt tot de 5KOhm/60 grade, acelasi sistem mecanic de prindere ca la 9X, deci merg inlocuite fara probleme. Cu 4 $ si ceva, aveti doua potentiometre de schimb. In acest caz nu conteaza pe ce mod il comandati pentru ca nu folositi decat potentiometrele. Joystickul nu-l recomand, are arcurile de revenire fixe si mi se par mai prost construite decat cele de pe 9X, care permit si reglajul tensiunii arcurilor de revenire in zero.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1263 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 27 June 2013 - 04:52 PM

GigiGl

Mai puteti da ceva detalii suplimentare despre joystickuri?eventualceva poze?
Mersi
Sorin
0

#1264 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 05:24 PM

Se vede sistemul FIX de prindere al arcului de revenire, cu surub.

.....

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (327.38K)
    Number of downloads: 64
  • Fisier atasat  2.jpg (415.36K)
    Number of downloads: 66

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1265 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 05:25 PM

Posibil ca prinderea pe carcasa sa fie la fel. Nu am verificat. Este pentru stanga, mode 1. Nu aveau altceva si oricum ma interesau doar potentiometrele.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  3.jpg (363.74K)
    Number of downloads: 36

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 27 June 2013 - 05:28 PM

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1266 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 06:42 PM

Inca un ultim detaliu: joysticul are sprijin pe axele potentiometrelor la un capat ( ax+lagar), pe fiecare axa, iar in opozitie cate un rulment 6/3mm. Acestor rulmenti chiar nu le vad rostul, cand sistemul simplu plastic/metal este mult mai fiabil decat intreaga statie. Cat despre frecari, ma indoiesc de ajutorul lor la arcurile pe care le are. Imposibil sa sesizezi vreo diferenta la mana. Moft si atat.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1267 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 27 June 2013 - 06:48 PM

Da, moft pana ai rulmenti la ambele capete, si pot-ul nu mai exista fiind inlocuit cu ceva cu frecari zero...
Atunci o sa zici... cum de am putut pana acum trai fara asa ceva ...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#1268 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 07:00 PM

Vezi postarearenatoa, la 27 June 2013 - 06:48 PM, a spus:

Da, moft pana ai rulmenti la ambele capete, si pot-ul nu mai exista fiind inlocuit cu ceva cu frecari zero...
Atunci o sa zici... cum de am putut pana acum trai fara asa ceva ...

Ai dreptate, dar in cazul de fata al 9X-ului si la precizia pilotajului cu aceasta statie (200 pasi / cursa completa stick) n-as pierde timpul sa-i fac punti cu magneti si senzori Hall...
Pe langa statiile RC mi-au cazut in mana si statii profesionale folosite la telecomanda macaralelor cu sarcina de zeci de tone. Stiu ce pricipiu de functionare au si cum sunt lucrate. Chestie de siguranta maxima in exploatare.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1269 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 28 June 2013 - 05:14 PM

Vezi postareapinti2d, la 16 May 2013 - 10:48 PM, a spus:

In viitorul apropiat as vrea sa trec la alt modul de emisie, dar in caz ca nu imi ies planurile si voi fi nevoit sa raman la cel actual pe care as vrea sa il modific, sa il fac asemanator cu cel din acest linck , aici ma refer numai la aspect, antena, in loc sa fie in varful statie sa iasa prin acea mufa din spatele modului. In caz ca vreau sa pun altul, foarte simplu il scot pe acesta, il pun pe celalalt si gata. Acum vine problema mea, am cautat cam peste tot dar nu gasesc pe nicaieri o mufa ce sa imi faca legatura intre modul si antena. Parca nu imi vine sa astept atat numai pentru ea, si nici nu cred ca trimit ei numai atat de acolo. Apelez la dvs poate ma puteti indruma cum sa procedez cu modificarea in tema si cu achizitionarea mufei. Stima.

Salutare stimati colegi,

Abea zilele acestea am apucat sa ma pun pe treaba cu problema mai sus mentionata, aceea de a face modulul de emisie detasabil complet, fara a ramane atarnat in acel cablu gri ce intra in statie. Am luat statia, am inceput sa o desfac sa vad ce si cum. Voiam sa scot acel cablu gri cat mai intact pozibil, eventual sa il dezlipesc de pe una din placi, sa il scot din statie si apoi sa il lipesc inapoi de unde l-am dat jos. Din pacate nu a fost asa, intr-un moment de neatentie am scapat statia pe jos iar cablul respectiv s-a rupt, coincidenta sau nu, fix la jumatatea lungimii sale. In fine, am mers mai departe cu "operatia" iar cand a venit momentul am dat izolatia de pe cele 2 jumatati jos, le-am unit cu o lita de cupru de aceeasi grosime, pentru a-mi facilita lipirea, le-am cositorit, am tras tub termo peste, am pus hot glue unde era nevoie pentru a tine placa cu circuite in loc si am asamblat modulul inapoi. Tin sa mentionez ca am folosit antena originala, nu am schimbat nimic. Am reusit in cele din urma sa confectionez un mecanism de prindere fara a mai apela al diferite mufe sau antene. Pana aici toate bune, dar am avut o mare surpriza negativa cand am vrut sa probez raza statiei. Proba am facut-o cu un heli v911. Am pus statia jos, am urcat putin gazul si am inceput sa ma plimb cu heli in mana prin casa, nici nu am iesit din camera pe hol, ca pe la jumatatea acestuia deja se ducea semnalul. M-am gandit ca o fi din cauza peretilor grosi ai blocului. Am iesit afara si am repetat totul, dupa 10-15m gata semnalul. Am incercat sa o ridic pe ceva si am pus-o pe un scaun, nu m-a ajutat cu mare lucru deoarece am mai scos 2-3m in plus de distanta initiala. Acum vin si intrebarile mele:

- raza e mica deoarece receptorul de heli nu este tocmai unul la fel de puternic ca cele normale de 9x cu 8 ch?
- am observat ca cablul e din 2 parti, asemanator unui cablu tv, un miez invelit in plastic si acea plasa intercalata pe deasupra, faptul ca le-am cositorit "la gramada" mi-a afectat raza? Asta sa fie defapt "inculpatul"?
- mai sus am uitat sa mentionez, dar firul acela gri ce face legatura intre emitator si antena, din cauza ca l-am rupt, inainte de al relipii l-am scurtat cu cam 3-4cm deoarece se ciupise destul de rau, aceasta sa fie problema?

Sper sa ma poate ajuta careva, toata stima, numai bine.

La nevoie pot reveni si cu poze ...

Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 28 June 2013 - 05:16 PM

0

#1270 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 28 June 2013 - 05:27 PM

nu stiu daca ai observat dar acel fir gri este un coaxial foarte subtire. eu cred ca tocmai l-ai pus in scurt si de aia nu mai ai semnal.
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#1271 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 05:39 PM

Semnla mai e, dar foarte putin. Cum as putea remedia problema?
0

#1272 Useril este offline   djtaotao 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 28 June 2013 - 05:48 PM

Pai... e clar ca lumina zilei: eliminand acel scurtcircuit.
0

#1273 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 05:51 PM

Vezi postareadjtaotao, la 28 June 2013 - 05:48 PM, a spus:

Pai... e clar ca lumina zilei: eliminand acel scurtcircuit.

sa inteleg ca va trebui cumva sa separ firul din centru de plasa exterioara si sa le lipesc cumva individual, nu? Cum naiba fac asta la cat de mici sunt firele? Ceva sugestii? Eventual unde gasesc alt fir deoarece acesta e mult prea mic pentru a mai putea face ceva cu el.

Multumesc mult de raspunsuri, toata stima. :good:
0

#1274 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:05 PM

Vezi postareamcross, la 17 May 2013 - 08:36 AM, a spus:

Uite cum am facut eu, inspirat de la modulul de Jamara. Am folosit o carcasa de plastic de la un releu pe care am vopsit-o si am lipit-o pe capacul carcasasei. Pentru mufa, cauta routere wireless, defecte, insa modele mai vechi, au exact aceasta mufa, prinsa cu piulita de carcasa si o bucatica de cablu coaxial cu care e legata de placa electronica. Astfel poti folosi si antena de la router. Insa sa fi atent ca mai este un tip de router, care are mufa respectiva, insa e prinsa direct pe cablajul router-ului si nu pe carcasa. Aceea mufa nu e buna, pentru ca are filetul prea scurt si daca o prinzi de carcasa, nu mai ramane filet pentru antena, pe langa asta ar mai fi nevoie de o bucatica de cablu RF pentru 2.4 GHz.
Sau uite aici:
http://www.ebay.com/...=item3a80a2a4f4
Insa dureaza, plus ca nea chinezul o prezinta ca "female SMA", insa in poza este de fapt "male SMA"

As aprecia foarte mult un build log cu cele descrise de dvs mai sus. De exemplu daca reusesc sa intru in posesia unui cablu ca cel recomandat de dvs, cum il atasez la emitator, stiu ca pe placa de circuite nu exista acea mini mufa, va trebui sa il cositoresc cumva direct, sau ???

Toata stima, si multumesc in avans de raspuns.
0

#1275 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:13 PM

Mergi la un reparator de celulare, au sculele ca sa faca lipituri si mai fine decat ai acolo.

Am si cablu ca cel descris mai sus, dar degeaba daca nu ti se indemana la lipituri... nici daca ti-l trimit cu mustatile separate si cositorite ?

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 June 2013 - 06:13 PM

0

#1276 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:18 PM

Vezi postarearenatoa, la 28 June 2013 - 06:13 PM, a spus:

Mergi la un reparator de celulare, au sculele ca sa faca lipituri si mai fine decat ai acolo.

Am si cablu ca cel descris mai sus, dar degeaba daca nu ti se indemana la lipituri... nici daca ti-l trimit cu mustatile separate si cositorite ?

Uau, apreciez enorm ceea ce faceti, nu mai bine va trimit eu emitatorul cu antena, impachetate bine de tot sa fiu sigur ca ajung ok, si platesc si drumul, dus intors plus manopera? Stima.

PS pana una alta poate ma ajuta careva dintre dvs cu o solutie alternativa ca sa nu ne mai agitam cu drumuri, impachetari etc :drinks:

Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 28 June 2013 - 06:20 PM

0

#1277 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:22 PM

Manopera mea e inestimabila :D

Plus ca avatarul imi aduce aminte permanent de niste momente foarte neplacute... dar pentru asta avem PM
0

#1278 Useril este offline   mcross 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 17-April 07
  • Interests:automodelism, echipamente RC

Postat 28 June 2013 - 06:31 PM

Vezi postareapinti2d, la 28 June 2013 - 06:05 PM, a spus:

As aprecia foarte mult un build log cu cele descrise de dvs mai sus. De exemplu daca reusesc sa intru in posesia unui cablu ca cel recomandat de dvs, cum il atasez la emitator, stiu ca pe placa de circuite nu exista acea mini mufa, va trebui sa il cositoresc cumva direct, sau ???

Toata stima, si multumesc in avans de raspuns.

Daca am inteles bine, cablul s-a rupt cam la jumatate, deci teoretic o parte ar trebui sa mai fie prinsa in modulul de emisie. Daca e asa, desfa modulul de emisie si vezi unde sunt cositorite pe placa, tresa metalica si "firul cald" (cel din mijloc). Asa iti faci o idee daca vei putea sa faci singur lipiturile sau nu.
Eu raman tot la ideea mea cu mufa de router care are deja o bucatica de cablu coaxial care iti va ajunge ca lungime si este si montat pe mufa. Ar trebui doar cositorit pe modulul de emisie.
Sa speram ca nu ti s-a ars finalul de emisie cand ai pus acea prelungire si ai facut scurt pe cablul coaxial.
Nu faceti aceeasi greseala de doua ori... sunt atat de multe greseli noi de facut!!!
Tel. 0721 254 126
mxcrossmc@gmail.com
0

#1279 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:37 PM

Aham, asta ^^^ ar trebui sa fie cea mai mare grija...
0

#1280 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 06:41 PM

Vezi postareamcross, la 28 June 2013 - 06:31 PM, a spus:

Daca am inteles bine, cablul s-a rupt cam la jumatate, deci teoretic o parte ar trebui sa mai fie prinsa in modulul de emisie. Daca e asa, desfa modulul de emisie si vezi unde sunt cositorite pe placa, tresa metalica si "firul cald" (cel din mijloc). Asa iti faci o idee daca vei putea sa faci singur lipiturile sau nu.
Eu raman tot la ideea mea cu mufa de router care are deja o bucatica de cablu coaxial care iti va ajunge ca lungime si este si montat pe mufa. Ar trebui doar cositorit pe modulul de emisie.
Sa speram ca nu ti s-a ars finalul de emisie cand ai pus acea prelungire si ai facut scurt pe cablul coaxial.

Banuiesc ca nu s-a ars respectivul "final de emisie", din moment ce inca mai am ceva semnal, dar nu mult, cu alte cuvinte pot zbura linistit heli-ul intr-o raza de ~10m.
0

#1281 Useril este offline   mcross 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 17-April 07
  • Interests:automodelism, echipamente RC

Postat 28 June 2013 - 06:52 PM

Din pacate exact astea sunt simptomele, emisie este inca, dar raza e foarte mica. Insa nu inseamna sigur ca s-a si ars, poate sa se comporte asa si din cauza cablului coaxial, care apropo din cate stiu eu, nu e recomandat sa-l cositoresti bucatica cu bucatica, ci mai bine se inlocuieste.
Nu faceti aceeasi greseala de doua ori... sunt atat de multe greseli noi de facut!!!
Tel. 0721 254 126
mxcrossmc@gmail.com
0

#1282 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 07:15 PM

Am desfacut tot, am reusit sa separ firele intre ele, plasa exteriara de firul central, merg sa le lipesc si revin cu un update. Poate am noroc si n-am ars nimic. Stima.
0

#1283 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 08:49 PM

Fratilor mii de multumiri pentru ajutor, am desfacut cablul coaxial, am separat firele si le-am lipit pe fiecare in parte si acuma nu mai am nici un fel de problema. Am repetat testul cu heli, prietena mea cu statia la geam iar eu m-am apucat sa ma plimb cu heli in mana, la ~100m servourile mergeau fluent fara sa sacadeze, acceleratia la fel. Am continuat si undeva pe la ~120m a inceput semnalul sa se stinga. Asadar toate bune si frumoase.

Toata stima si sa auzim numai de bine ...
0

#1284 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 28 June 2013 - 09:11 PM

Eu tot as schimba acel cablu la un depanator de celulare (din astia gaseti in fiecare oras), astia au scule, lupa si mana. Asta daca tii la heli ala si nu vrei sa ai vreo surprinza, vreodata. Daca poti sa separi partea "sanatoasa" a cablului si iti ajunge nu mai este nevoie de inlocuire totala a coaxialului.
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#1285 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 10:09 PM

Vezi postareaFlorinelu, la 28 June 2013 - 09:11 PM, a spus:

Eu tot as schimba acel cablu la un depanator de celulare (din astia gaseti in fiecare oras), astia au scule, lupa si mana. Asta daca tii la heli ala si nu vrei sa ai vreo surprinza, vreodata. Daca poti sa separi partea "sanatoasa" a cablului si iti ajunge nu mai este nevoie de inlocuire totala a coaxialului.

Nu cred ca mai este nevoie sa inlocuiesc cablul, dupa cum spuneam, partea ce o cositorisem la inceput "la gramada" am indepartat-o total. Am luat cele 2 capete de cablu sanatoase si nemodificate si cu multa grija am separat firele intre ele, abea apoi am lipit, dupa lipire am facut in asa fel ca cele 2 cabluri sa nu se atinga in fel si chip. Considerati ca mai e nevoie sa il schimb? Stima.
0

#1286 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 28 June 2013 - 10:34 PM

Vezi postareaGigiGL, la 27 June 2013 - 04:35 PM, a spus:

O veste buna macar partial pentru cei cu probleme la potentiometre pe 9X. Am comandat si primit un joystick de 9XR. Potentiometrele sunt tot de 5KOhm/60 grade, acelasi sistem mecanic de prindere ca la 9X, deci merg inlocuite fara probleme. Cu 4 $ si ceva, aveti doua potentiometre de schimb. In acest caz nu conteaza pe ce mod il comandati pentru ca nu folositi decat potentiometrele. Joystickul nu-l recomand, are arcurile de revenire fixe si mi se par mai prost construite decat cele de pe 9X, care permit si reglajul tensiunii arcurilor de revenire in zero.

Asta da veste buna! Cautam de ceva vreme..

Interesant e ca nu le-am vazut la "new items"
0

#1287 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 29 June 2013 - 06:59 AM

Hmm, pe ale mele sosite ieri scrie 80 grade...cam ciudat.
0

#1288 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 29 June 2013 - 11:24 AM

Vezi postareaSerjuRO, la 29 June 2013 - 06:59 AM, a spus:

Hmm, pe ale mele sosite ieri scrie 80 grade...cam ciudat.

Pana la urma, merg puse pe turnigy9x?
0

#1289 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 01:21 PM

Vezi postareaicsss, la 29 June 2013 - 11:24 AM, a spus:

Pana la urma, merg puse pe turnigy9x?

Nu cred ca ar fi probleme, daca au aceeasi constructie mecanica. Ori 60 grade, ori 80 grade, nu-i mare diferenta. Calibrarea stickurilor rezolva aceasta diferenta in mod normal. La calibrare se citesc de fapt tensiunile minim/ maxim, li se aloca valorile -100% si +100% si restul e aritmetica softului. la cele cu o cursa de 270 grade, normale, este posibil sa fie probleme pentru ca scade mult ecartul de tensiune minim/ maxim cules de cursor pe toata cursa utila. Nu am testat.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1290 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 19 July 2013 - 11:19 PM

Cred ca am facut-o de oaie! Big time.

Am folosit de ceva vreme o baterie LiFe pentru T9X si azi a fost nevoie sa o incarc pentru prima data. Bateria e pentru statii si are un fir in plus pentru incarcat deci m-am gandit sa nu deconectez celalalt fir din statie. Doar am deschis capacul si l-am pus la incarcat. Bineinteles statia nu era pornita. Dupa ce s-a incarcat, am pornit statia si am apucat sa intru in meniu si verific ceva setari dar dupa nici 10 secunde s-a stins ecranul. Am oprit/pornit statia, a piuit scurt la inceput ca de obicei, dar nu mai aparea nimic pe ecran. Am conectat-o la calculator si am citit memoria cu eePe. Statia facea la fel, nu aparea nimic pe ecran. M-am gandit sa rescriu firmware-ul ca oricum nu-i mai facusem update de ceva vreme. Am luat varianta care o foloseam si inainte er9x-frsky-noht. A inceput sa scrie dar la sfarsit la verificare a dat eroare, ceva adresa mismatch. Dupa asta nu mai pot sa-i fac nimic cu eePe. Comunica cu statia, incepe sa scrie/citeasca, dar la orice operatiune da eroare la sfarsit. Momentan statia face la fel, cand o pornesc piuie o data scurt si apoi nimic.

Credeti ca mai am vreo sansa sa fac ceva?
0

Arata acest topic

• 62 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic