Postat 10 March 2013 - 08:17 PM
De aproximativ o saptamana am primit modulele HF, respectiv receptoarele de la Jamara. Acum merg intradevar, dar semnalul tot e instabil, comparativ cu Turnigy. Partea buna totusi este ca acum valoarea ratei de repetitie se invarte in jurul valorii de 22mS, asa incat acum merg si regulatoarele care inainte nu functionau. Ca o concluzie este ok, insa nu perfect asa cum merg modulele HF/receptoarele de Turnigy.
Mor de curiozitate cum functioneaza modulele Corona CT8J si receptoarele CR8D si s-ar putea sa-mi comand o pereche si din astea.
Cand am trimis modulele la verificat, i-am intrebat pe cei de la Jamara daca pot sa cumpar de la ei un capac de baterii, un arc si o parghie pentru ca si mansa de acceleratie sa fie cu revenire. Una din statii vreau sa o pot folosi si la auto (personal nu-mi plac statiile tip "pistol"). Raspunsul lor a fost ca nu, insa cand am primit pachetul, am avut placuta surpriza sa gasesc aceste piese in colet :yahoo:
Acum am si eu o intrebare la cei care cunosc deja foarte bine softurile de Turnigy 9X, respectiv celelalte, si anume: exista posibilitatea mixarii canalelor 1 si 3 pentru comanda unui vehicul cu senile?
Am un model electric cu senile, la care i-am facut doua ESC-uri si care merge perfect daca folosesc canalele 2 si 3, insa e mai greu de dirijat, pentru ca nu e usor sa nimeresc cu ambele manse aceeasi viteza pentru cele 2 ESC-uri.
Azi toata dimineata m-am chinuit sa gasesc o solutie pentru asta, insa nu am reusit. Pe langa faptul ca meniul meu este in germana (limba pe care nu o cunosc), nici nu cunosc inca softul statiei.
Cu ceva timp in urma m-am apucat sa fac un mixer cu PIC12F675, am facut softul, dar nu merge cum trebuie si parca nu m-as mai chinui cu el, din moment ce softul statiei ar trebui sa stie sa faca acest mixaj.
Ce ziceti, se poate? Ma ajuta cineva?
Multumesc!
Nu faceti aceeasi greseala de doua ori... sunt atat de multe greseli noi de facut!!!
Tel. 0721 254 126
mxcrossmc@gmail.com