Blade mCP X... Flybarlesssss !!! noul model de la E-Flite, Collective Pitch
Postat 26 February 2011 - 08:04 AM
dar apare si concurenta....align 100 3g si solopro flybarless
pentru align http://www.rchelires...-pics-revealed/
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)
Postat 26 February 2011 - 09:42 AM
Aceasta postare a fost editata de Iamzoli: 26 February 2011 - 09:43 AM
Postat 28 February 2011 - 08:49 PM
Postat 01 March 2011 - 06:29 PM
E ok si sa facem misto, mai ales ca a fost un typo, pentru care imi cer scuze, am gresit luna, e vorba de sfarsitul lunii martie - inceputul lunii aprilie. Din pacate setarile forumului nu permit later edit, asa ca atunci cand am observat greseala, era prea tarziu. Si n-am mai facut repost pentru ca nu pare un subiect de maxim interes...
Data exacta a intrarii in stoc este anuntata pentru 21 martie 2011, pentru cei meticulosi si pentru cei care se gandesc in mod serios sa cumpere din Romania si nu le arde (doar) sa faca mistouri si sa taxeze imediat pe cel ce a indraznit sa vina cu anuntul ingrozitor ca intra si Romania in normal, cu branduri ce pana acum se achizitionau doar de-afara... imi cer scuze, dar... da, va fi in stoc in Romania - stiu... e de necrezut - sa imi cer oare scuze si ca va fi mai tarziu cu 5 zile decat in lumea civilizata? :)
Aceasta postare a fost editata de RC-Toys: 01 March 2011 - 06:31 PM
Postat 01 March 2011 - 07:04 PM
Esti comerciat ? Aduci Blade in Romania ? E super ne plac produsele HH, vorbeste cu nenea administratoru si inscriete pe forum sa vedem si noi ce vinzi.
RC-Toys, la 01 March 2011 - 06:29 PM, a spus:
E ok si sa facem misto, mai ales ca a fost un typo, pentru care imi cer scuze, am gresit luna, e vorba de sfarsitul lunii martie - inceputul lunii aprilie. Din pacate setarile forumului nu permit later edit, asa ca atunci cand am observat greseala, era prea tarziu. Si n-am mai facut repost pentru ca nu pare un subiect de maxim interes...
Data exacta a intrarii in stoc este anuntata pentru 21 martie 2011, pentru cei meticulosi si pentru cei care se gandesc in mod serios sa cumpere din Romania si nu le arde (doar) sa faca mistouri si sa taxeze imediat pe cel ce a indraznit sa vina cu anuntul ingrozitor ca intra si Romania in normal, cu branduri ce pana acum se achizitionau doar de-afara... imi cer scuze, dar... da, va fi in stoc in Romania - stiu... e de necrezut - sa imi cer oare scuze si ca va fi mai tarziu cu 5 zile decat in lumea civilizata? :)
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 01 March 2011 - 10:13 PM
-Draga uite ,tie ti-am luat un martisor si mie un elicopter micutz cu 200 de eur
discutia probabil se termina
-cine preferi sa zboare pe geam elicopteru sau tu
sau
-sa te ia dracu :)
asa daca zici ca putem lua pe aprilie mai merge . ex
-draga uite ce elicopter mi-am luat de 1 aprilie cu 200 de eur
-pe cine crezi ca prostesti mai, asta ii danala mic de la carefour cu 100 de ron. ASai????
-da draga ai dreptate, hai se te pup
si traim fericiti pana la adanci batranetzi
:)
orisicum am intrat pe situl tau si nu e listat mcpx (ieri cel putin) , si da sunt de acord sa astept mai mult ptr un produs din ro ,au fost cazuri unde am intrebat clar "Bah(asa se vb in banat) poti sa imi aduci aia sau iau din afara" si mi-a spus omul clar pot dar doar peste 1 luna si juma. si am stat frumos si am asteptat dar peste 1 luna juma produsul a ajuns la mine acasa.
deci daca sustii ca la sfarsitul lunii produsul ajunge in stoc-> drept urmare la mine acasa eu sunt de acord sa iti dau preorder.
nen77, la 01 March 2011 - 09:27 PM, a spus:
mdaaa nu mai imi adu aminte. ai 1-0 data viitoare cand ne intalnim TZIN sa egalez :unsure:
Aceasta postare a fost editata de Iamzoli: 01 March 2011 - 10:13 PM
Postat 02 March 2011 - 10:44 AM
@stiganas: Da, sunt, da, aduc HH (toata gama). Nu, nu vreau sa ma inscriu (desi am primit oferta si de la GM si de la SC) pentru ca nu imi convin conditiile (ex. desi regula spune ca nu-s acceptate site-uri care au forumuri proprii TOTUSI aceste site-uri sunt acceptate la promovare, samd.) - chestii tipic romanesti... sunt chestii de principiu la care eu tin.
In plus, in adancul sufletului, nici nu cred in promovarea pe acest forum unde (cel putin la auto) mi-am luat EXCLUSIV si EXCESIV palme dupa ceafa si oamenii cauta chilipiruri (inca o data, vorbesc de experientele de la auto, unde am argumentat cu tot cu varsare de sange de ce un anumit model e mai bun decat al concurentei iar omu' mi-a multumit frumos si a cumparat de pe ibei).
Postat 02 March 2011 - 11:34 AM
Mai bine ne scrii cum iti place tie Blade mCPx daca vrei sa ne castigi.
RC-Toys, la 02 March 2011 - 10:44 AM, a spus:
@stiganas: Da, sunt, da, aduc HH (toata gama). Nu, nu vreau sa ma inscriu (desi am primit oferta si de la GM si de la SC) pentru ca nu imi convin conditiile (ex. desi regula spune ca nu-s acceptate site-uri care au forumuri proprii TOTUSI aceste site-uri sunt acceptate la promovare, samd.) - chestii tipic romanesti... sunt chestii de principiu la care eu tin.
In plus, in adancul sufletului, nici nu cred in promovarea pe acest forum unde (cel putin la auto) mi-am luat EXCLUSIV si EXCESIV palme dupa ceafa si oamenii cauta chilipiruri (inca o data, vorbesc de experientele de la auto, unde am argumentat cu tot cu varsare de sange de ce un anumit model e mai bun decat al concurentei iar omu' mi-a multumit frumos si a cumparat de pe ibei).
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 02 March 2011 - 11:41 AM
Cand o sa-l am in mana o sa va spun ce imi place la mCP X, pana una alta va pot spune de Blade 120SR si Blade mSR ce imi place dar si ce nu-mi place. Tineti cont ca nu-s expert ca voi, asa ca parerile mele-s de incepator / amator la categoria heli. Pana atunci, desi am conventie cu rchelicopterfun.com cred ca o sa ma abtin sa traduc articolul de acolo fiindca omul isi da cu parerea cam cum ar fi Blade mCP X din poze si din filmulet. Astept sa puna mana pe el ca sa traduc articolul si apoi astept sa pun si eu mana pe el ca sa-mi permit sa imi dau cu parerea mea de profan :)
Postat 02 March 2011 - 07:36 PM
stiganas, la 02 March 2011 - 11:34 AM, a spus:
uratule!
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 11 March 2011 - 12:07 AM
imagine mCPx ul meu langa msr
si o proba setat ca in carte....nu imi plac curbele din manual
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 11 March 2011 - 12:08 AM
planor multiplex cularis
)
Postat 11 March 2011 - 01:07 AM
RC-Toys, la 02 March 2011 - 10:44 AM, a spus:
Asta sunt eu :good:
On topic: stiu ca multi nu or sa reziste si o sa cumpere mcpx crezand ca de la acesta or sa treaca la t-rex fara probleme si printre ei ma numar si eu, intrebarea este: se poate trece la t-rex dupa mcpx? macar hover si circuite, sau mai bine simulator?
Postat 11 March 2011 - 07:45 AM
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 17 March 2011 - 08:27 PM
cornel parscov, la 17 March 2011 - 02:40 PM, a spus:
iupi al meu e intrat in bsi bucuresti , sper ca pe marti miercuri sa il am in mana.
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 19 March 2011 - 09:31 AM
nen77, la 18 March 2011 - 12:01 PM, a spus:
nu cred ca fac reclama ..za ibei.mai are 3 dudalaul.
sigur nu o sa-ti placa. coada nu tine perfect, bateriile mor repede alea stock. atentie la surubul e la axul de la gripuri, scoatel si punei solutie de blocat filetul. mai sunt ceva probleme cu rulmentii din gripuri. sunt radiali nu axiali si s-a mai intamplat sa se desfaca ala de la exterior, si sa plece exteriorul rulmentului cu gripul si pala. performanta stock e rea din cauza bateriilor. ce am vazut la Bert se pare ca e facut cu baterii hyperion 1s 240mah si schimbarea pinionului stock de 8 cu altul de la avioanele parkzone de 9.....
oricum la cum sunt heli tale singura veste buna e ca e bun de busit tine mai bine ca msr stock. da la performanta ......trebuie modificat...poate poate. eu am comandat si elici de 4g3 din coada poate il ajuta....da doamne.
in casa nu e de utilizat ca are 3600 ture la rotor. flipurile nu imi plac cum le face stock.conurile largi in viteza ai dau probleme la coada. e foarte stabil in hover foarte. zboara bine ture atat normal cat si invers. dar intoarcerile nu imi plac....
planor multiplex cularis
)
Postat 19 March 2011 - 09:48 AM
uite
http://img851.imageshack.us/img851/7202/20110317124808.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/6384/20110317124810.jpg
planor multiplex cularis
)
Postat 19 March 2011 - 09:50 AM
planor multiplex cularis
)
Postat 19 March 2011 - 07:45 PM
La msr se rupeau manutele (care in paranteza fie spus, reprezentau singura sa vulnerabilitate). La asta (mCP X), se smulg manutele direct din umar, ceea ce, oricum ai privi-o, este un mare progres! :mellow:
Apropo, pretul e acelasi (3 eur)? :rofl: :rofl:
Postat 19 March 2011 - 08:32 PM
noroc ca totusi e mic..
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 19 March 2011 - 08:33 PM
planor multiplex cularis
)