UP-DATE FORUM
Postat 10 February 2011 - 05:36 AM
Va multumim pentru intelegere.
Postat 11 February 2011 - 07:45 AM
Flickr - pozele mele
Postat 11 February 2011 - 11:15 AM
Ne cerem scuze pentru intarzierea survenita. Va rugam ca in urmatoarele zile, daca observati disfunctionalitati sau alte probleme, sa ni le semnalati.
Va multumim pentru intelegere!
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 11 February 2011 - 11:33 AM
Singurul lucu remarcat a fost viteza,e mai mare.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 11 February 2011 - 11:41 AM
O singura problema la image box / light box (sau cum se cheama pluginul imaginilor) nu are pusa optiunea fit to browser window si cam iese imaginea din dimensiunea forumului.
Si multumim mult pentru schimbare.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 11 February 2011 - 11:43 AM
Postat 11 February 2011 - 12:00 PM
Nu dati cu pietre.
Aceasta postare a fost editata de lamav4: 11 February 2011 - 12:04 PM
Postat 11 February 2011 - 01:15 PM
Postat 11 February 2011 - 01:24 PM
Pentru un raspuns de 1 rand se ocupa pe pagina enorm de mult spatiu nefolosit. Sunt trecute din profilul celui care raspunde prea multe lucruri neinteresante, care oricum pot fi gasite cu un click pe ID-ul de langa ele. Din partea mea era suficient sa ramana acolo doar locatia, numarul de postari si eventual situatia cu avertismentele.
Concret, pe pagina asta, sunt doar 8 mesaje mari si late, si cred ca mai mult de 50% spatiul e alb.
Si mai observ 2 lucruri neplacute. In casuta in care scriu mesajul am alt font disponibil la scriere, diferit fata de cel cu care apare mesajul pe forum. Din cauza asta el apare si schimbat ca aranjament in pagina. Mi-ar fi placut mai mult sa semene ce-i aici cu ce apare. O sa vad daca pot schimba fontul din casutele de deasupra.
Si am mai observat ca la fiecare ENTER la sfarsitul unui rand in casuta de scriere a textului, in mesajul de pe forum apare un rand gol, cand in orice editor inseamna altceva. Cand dau sa editez, revin la originalul scris de mine, care nu mai corespunde cu ce-i pe forum, adica nici ca font nici ca aranjare in pagina. E greu de cautat unde ai de editat. Pana acum vad ca au incaput 10 mesaje...
Aceasta postare a fost editata de bitex: 11 February 2011 - 01:31 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 11 February 2011 - 01:35 PM
Test incadrare smiley :blink:Test enter reusit.
Chiar daca arata un spatiu gol in editare, in textul final postat nu apare. Posibil sa foloseasca codul html < b r > pentru spatiu in scrierea live.
PS: Eu am activat de la Profil-> Setari "Enable visual (RTE) editor?" pentru a putea folosi fonturile si alte editari mai complexe ale textului.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 11 February 2011 - 01:39 PM
Postat 11 February 2011 - 01:42 PM
Apare acel spatiu prea mare intre randuri.
LE: E clar acum, editorul RTF(cel complex) nu pune spatiu, doar cand se editeaza prin cel simplu apare.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 11 February 2011 - 01:45 PM
Postat 11 February 2011 - 01:48 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 11 February 2011 - 02:02 PM
Cum as putea sa vad, repede, ce am postat, pentru a putea urmari discutiile? Nu s-ar putea adauga optiunea, pe prima pagina, unde este profilul? Zic si eu.
Multa, multa bafta.
Postat 11 February 2011 - 02:11 PM
Edit : Va trebui sa va updatati informatiile de la profil.Cel putin locatia nu mai apare si va trebui pusa din nou.
Edit 2 : Nu se poate face ceva cu topicurile de la pinned ? Adica SA FIE MAI VIZIBILE sau sa se delimiteze cumva de restul ? Din greseala azi cand faceam curat la vanzari am sters listele de tepari si tutorialul de inchidere al topicurilor.Le-am facut din nou dar n-as vrea sa repet greseala.
Aceasta postare a fost editata de shogi: 11 February 2011 - 02:42 PM
Postat 11 February 2011 - 02:58 PM
dan_mitea, la 11 February 2011 - 02:02 PM, a spus:
Cum as putea sa vad, repede, ce am postat, pentru a putea urmari discutiile?
Click pe numele de utilizator de sus din colt, si My Content parca e. Arata toate subiectele in care ati postat, cele necitite vor fi cu iconita de necitit. Sau daca se doresc doar noile postari (din toate subiectele, nu doar in care ati postat) de pe forum, este butonul sub bannerul publicitar Vezi continut nou (dreapta langa butonul de feed).
Primul lucru care l-am facut a fost sa dau un Read la tot ce e pe forum, ca imi aparea absolut totul ca fiind necitit, din cauza schimbarii de versiune. (linkul e jos in capat, "Marcheaza Boardul ca fiind citit")
Aceasta postare a fost editata de protheus: 11 February 2011 - 03:01 PM
Postat 11 February 2011 - 03:06 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 11 February 2011 - 04:02 PM
Zic si eu..
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 11 February 2011 - 05:14 PM
De ce nu activati si votarea posturilor, "voting quota"? E o modalitate foarte simpla de a diferentia continutul de calitate de cel de umplutura, totul prin munca membrilor.
Postat 11 February 2011 - 05:37 PM
shogi, la 11 February 2011 - 02:11 PM, a spus:
Edit : Va trebui sa va updatati informatiile de la profil.Cel putin locatia nu mai apare si va trebui pusa din nou.
Edit 2 : Nu se poate face ceva cu topicurile de la pinned ? Adica SA FIE MAI VIZIBILE sau sa se delimiteze cumva de restul ? Din greseala azi cand faceam curat la vanzari am sters listele de tepari si tutorialul de inchidere al topicurilor.Le-am facut din nou dar n-as vrea sa repet greseala.
Postat 11 February 2011 - 05:53 PM
in principiu este ok dar dar mai sunt si unele lucruri care nu prea imi plac ( imi dau cu parerea asa ca nu aruncati cu pietre ):
-nu prea imi place modul in care se vizualizeaza o imagine ( inainte aparea la o rezolutie mica, acceptabila, iar apoi daca vroiai sa o maresti iti aparea in coltul din dreapta jos un icon pt a o "maximiza"; in schimb acum daca imaginea este mare iti apare brusc pe tot ecranul si nu o poti vedea intr-un mod " print priview "
-faptul ca informatiile despre user sunt scriese cu un font mare si ocupa un spati cam mare ( inainte spatiul mi se parea mai bine organizat )
repet sunt numai niste pareri asa ca va rog sa nu va suparati
bafta in contiunuare si la cat mai multi ani de forum !
Aceasta postare a fost editata de amd: 11 February 2011 - 05:54 PM
Postat 11 February 2011 - 06:21 PM
AG-74-HESS, la 11 February 2011 - 06:01 PM, a spus:
e jos de tot in stanga "sus"
VISTA = Virus Inside Switch to Apple
Postat 11 February 2011 - 06:57 PM
O singura observatie as avea: inca tot nu s-au reactivat toate Emoticons care erau pe vremuri. Unele erau utile, ca sa dau un singur exemplu: halba cu bere http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif . Cand s-or termina de rezolvat sugestiile, poate s-o putea reincarca ori vechile Emoticons ori altele noi.
Postat 11 February 2011 - 07:18 PM
amd, la 11 February 2011 - 05:53 PM, a spus:
in principiu este ok dar dar mai sunt si unele lucruri care nu prea imi plac ( imi dau cu parerea asa ca nu aruncati cu pietre ):
-nu prea imi place modul in care se vizualizeaza o imagine ( inainte aparea la o rezolutie mica, acceptabila, iar apoi daca vroiai sa o maresti iti aparea in coltul din dreapta jos un icon pt a o "maximiza"; in schimb acum daca imaginea este mare iti apare brusc pe tot ecranul si nu o poti vedea intr-un mod " print priview "
-faptul ca informatiile despre user sunt scriese cu un font mare si ocupa un spati cam mare ( inainte spatiul mi se parea mai bine organizat )
repet sunt numai niste pareri asa ca va rog sa nu va suparati
bafta in contiunuare si la cat mai multi ani de forum !
- vom modifica modul in care se vizualizeaza imaginile marite le vom seta la o marime maxima de aproximativ 960x800 pentru a aparea ok pe o rezolutie de 1280x1024
- in legatura cu traducerile , pachetul tradus in limba romana nu este inca final pentru aceasta versiune de aceea vor aparea uneori termeni si in limba engleza, daca doriti puteti seta pe limba engleza din partea stanga jos
Forumul va fi imbunatatit continu in urmatoarea perioada stabilitate/functionalitate dar pentru acest lucru avem nevoie de feedbackul userilor, atata timp cat feedback-ul este constructiv nu are nimeni de ce sa se supere, vom incerca sa acoperim cat mai multe dintre minusurile evidentiate de catre voi.
Stim ca sunteti invatati cu versiunea veche insa va rugam sa intampinati acest update cu o atitudine deschisa.
Luni voi posta si un tutorial cu principalele functionalitati ale noii versiuni.
Postat 11 February 2011 - 07:26 PM
Aceasta postare a fost editata de casper20: 11 February 2011 - 07:26 PM
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 11 February 2011 - 09:29 PM
In partea de jos a primei pagini, deasupra statisticilor cu numarul de utilizatori conectati etc, este Topice active azi care iti arata tot ce s-a discutat in ultima zi.
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 11 February 2011 - 09:49 PM
La cel vechi era mult mai usor, aceasta functuie era sus si ajungeai repede la ea.
Sper sa se mai lucreze la forum si sa se bage functia de mesaje noi de la ultima vizita.
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163