Pagina 1 din 1
PIESE DE SCHIMB TRAXXAS Au sosit!
Postat 02 February 2011 - 05:02 PM
Ei bine, stiti deja ca la noi puteati gasi piese de upgrade RPM pentru diverse modele TRAXXAS, acum avem si piese de schimb originale, acumulatori pentru 1/18-1/16, motoare Tian, etc. Nu mai trebuie sa asteptati saptamani pentru o bascula rupta, sunt la tine in oras, pe stoc! Sau in tara, trimitem cu Fan Courier, door-to-door service.
Postat 04 February 2011 - 12:03 AM
Cam la ce preturi sa ne asteptam fiind piese stock de la Traxxas? Sper sa aveti si piese pt E-Maxx, in speta bukhead-uri fata/spate care cedeaza primele... indiferent cat de grijului esti cu modelul ! :lol:
Edit: Pe viitor, pt ca e greu oricui in ziua de azi cu alimentarile de stocuri, si nu are nimeni interes sa fie tinute respectivele piese in rafturi pt ca nu au miscare, va puteti folosi chiar si de forum dar si pe site, cu sondaje legat de ce piese au cedat si in ce imprejurimi. In felul asta stiti exact ce va cere piata. iar daca sunt la preturi normale pt piese stoc,jos palaria atunci.
Edit: Pe viitor, pt ca e greu oricui in ziua de azi cu alimentarile de stocuri, si nu are nimeni interes sa fie tinute respectivele piese in rafturi pt ca nu au miscare, va puteti folosi chiar si de forum dar si pe site, cu sondaje legat de ce piese au cedat si in ce imprejurimi. In felul asta stiti exact ce va cere piata. iar daca sunt la preturi normale pt piese stoc,jos palaria atunci.
Aceasta postare a fost editata de hayabusa: 04 February 2011 - 12:07 AM
Postat 05 February 2011 - 09:57 AM
Citeaza
Cam la ce preturi sa ne asteptam fiind piese stock de la Traxxas? Sper sa aveti si piese pt E-Maxx, in speta bukhead-uri fata/spate care cedeaza primele... indiferent cat de grijului esti cu modelul !
Preturile sunt la nivelul EU !
Incercam sa mentinem un stoc decent, cu repere care se cer si care din experienta noastra si a voastra stim ca cedeaza mai repede.
RHCForum - Webmaster
Postat 09 February 2011 - 07:48 AM
JONNY_23, la Feb 9 2011, 01:16 AM, a spus:
am fost azi la magazin.lucra florin la ele.trec prin mai multe etape pana sa apara pe site.e singur si nu face fata atator produse ....ai rabdare ca vor aparea si pe site sau poti da un telefon sa intrebi .
Atunci Doamne ajuta!!!!
NU MA DERANJA!!!!!!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1