bitex, la 27 March 2011 - 01:45 AM, a spus:
Din nefericire noi am avut ghinion. Am ars un controler de motor cu 2 ore inainte de inceperea concursului si nu aveam rezerva. Am preferat sa renuntam, eram destul de obositi.
Am lasat prea multe pe ultima suta de metri si cand au aparut problemele nu le-am facut fata. O alta problema era ca depaseam greutatea regulamentara (cu cateva zeci de grame) daca montam echipamentul pentru laser TAG. Ne incadram la limita pentru sumo. Nu aveam timp de frezat pentru usurare, nu aveam alt acumulator mai usor.
Acum robotelul nostru este gata, dar se lucreaza inca la soft. Nu am putut face probe cu un alt robot in ring, asa ca simulam cu cutie de carton cu dimensiuni potrivite. Pare totul OK dar este destul loc de mai bine. Eu sunt multumit de evolutia studentilor mei, au invatat multe in ultima luna. Stiu de la ce au plecat si vad la ce au ajuns. Maine e un concurs undeva in oras, s-au inscris si cred ca vor participa.
Nu vreau sa comentez nimic despre etapa de aici, ca s-ar interpreta gresit. O sa revin mai tarziu cu cateva poze legate de constructia noastra.
Multumim bitex, suntem si noi bucurosi ca a iesit bine si am avut si mult suport media.
(Paranteza) Din cate vorbisem cu johnny de la bucuresti, laser tag-ul nu se ia in calcul la masa finala a robotelului. Pana la urma conteaza daca depaseste 3kg cu tot cu instalatia de tag sau limita se aplica (cum ar fi si normal) doar in partea de sumo?