Modelism - RHC Forum: competitii 2012 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

competitii 2012 previziuni estimative proiecte competitionale RC

#1 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 01 December 2011 - 08:10 AM

deschid acest topic sugerind principalelor entitati prezumtiv organizatoare de competitii rc in 2012 ca acum este perioada in care multi isi fac socotelile si proiectiile pentru anul competitional viitor; in acest context, cred ca ar fi deosebit de interesant daca s-ar cunoaste, macar estimativ/aproximativ, care vor fi intentiile de organizare de competitii pentru anul RC 2012; bunaoara, la ce clase vom avea competitii, locatiile probabile, datele aproximative, numarul de etape, etc.
cu cit vom putea contura mai multe informatii despre aceste lucruri mai din timp, cred ca va creste anvergura fenomenului competitional rc, nu cred ca este greu de inteles ca e bine sa stii, macar aproximativ, ce trebuie sa "bugetezi", intr-un fel sau altul...
de aceea, domnilor, va invit respectuos sa creionati un proiect (macar estimativ, la nivel de intentii) vis-a-vis de ce concursuri vom avea la anul, sa stim ce ne "cumparam" si mai ales la ce clase alegem sa ne pregatim...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 01 December 2011 - 08:14 AM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#2 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 05 December 2011 - 03:00 PM

Aici este calendarul 2012 al federatiei http://www.frmd.ro/C...utomodelism.htm

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 05 December 2011 - 03:01 PM

0

#3 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 07:36 PM

aha...da'..., la SC, ce regulament se va aplica...? ca vad ca de "prins" in calendar, nu a fost greu, dar sintem extrem de curiosi ce specificatii tehnice vor fi...deasemenea, la unudoiopt, ce specificatii tehnice vor fundamenta incadrarea unui automodel la clasa respectiva...exista cumva aceste regulamente/specificatii tehnice editate DEJA?...sau au fost incluse ca si clasa de competitie in calendarul oficial FARA sa existe REDACTATE si COMUNICATE, PINA LA ACEASTA DATA, regulamentele tehnice specifice claselor respective...?
altfel spus, in baza caror regulamente si specificatii tehnice AU FOST DEFINITE SI INCLUSE aceste clase in calendarul competitional OFICIAL...?
avem voie sa le cunoastem din timp?
cum o fi?...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 06 December 2011 - 07:40 PM

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#4 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 07:44 PM

a, si inca o intrebare: de ce anume trebuie aprobat calendarul competitional de la AUTOMODELE in sedinta comisiei de AEROMODELE?...ca iar nu intelegem...zau asa...!
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 06 December 2011 - 07:46 PM

0

#5 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 07 December 2011 - 03:13 AM

Vezi postareamizzone, la 06 December 2011 - 07:36 PM, a spus:

aha...da'..., la SC, ce regulament se va aplica...? ca vad ca de "prins" in calendar, nu a fost greu, dar sintem extrem de curiosi ce specificatii tehnice vor fi...deasemenea, la unudoiopt, ce specificatii tehnice vor fundamenta incadrarea unui automodel la clasa respectiva...exista cumva aceste regulamente/specificatii tehnice editate DEJA?...sau au fost incluse ca si clasa de competitie in calendarul oficial FARA sa existe REDACTATE si COMUNICATE, PINA LA ACEASTA DATA, regulamentele tehnice specifice claselor respective...?
altfel spus, in baza caror regulamente si specificatii tehnice AU FOST DEFINITE SI INCLUSE aceste clase in calendarul competitional OFICIAL...?
avem voie sa le cunoastem din timp?
cum o fi?...
bafta si minuni!

Regulamentul pt 1/28 se va publica in zilele urmatoare
ca dimensiuni 1/28 este voie cu automodele cu dimensiunile maxime ale unui LM Miniz. Se va face un stand prin care trece masina si trebuie sa se incadreze-cine a fost la 1/10 stie ce spun. Nu se incadreaza - nu intra in concurs .
Ca electronica este open , poate lumea sa puna pe ea ce isi doreste , ca tot 65 ml are traseul.
Ca anvelope este voie doar cu anvelope de cauciuc - nu este voie cu Spume.
restul detaliilor in regulament .
0

#6 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 02:12 PM

eu credeam ca se definitiveaza din punct de vedere TEHNIC o clasa INAINTE sau CEL TARZIU in momentul includerii in calendar, nicidecum DUPA...
asteptam cu oarecare nedumerire si motivul pentru care calendarul de la AUTO se aproba in sedinta comisiei de AERO...
cam pe cind va fi public regulamentul de SC?...pe la jumatatea anului, asa?...
bafta si minuni!

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro