Modelism - RHC Forum: colectia Mari corabii! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

colectia Mari corabii!

#571 Useril este offline   jeli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 26-March 08

Postat 05 May 2011 - 11:23 PM

varianta cu coloratul canturilor cu tempera se poate vedea sub alta forma pe topicul cu cogga hanseatica.asa am facut eu butoiul prezentat in acel topic.linile ies aproape perfecte si subtiri.
sincer sa fiu nu as incerca varianta cu siliconul.probabil ca folosind silicon acrilic o sa mearga,dar mi se pare prea complicat cind sint multe alte metode mai usoare.asta nu inseamna ca nu poti incerca sa pui silicon intre baghete.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
0

#572 Useril este offline   Pauluno 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 03-February 11

Postat 16 June 2011 - 10:59 PM

Vad ca ultima postare s-a facut pe 6 mai. De atunci au mai trecut ceva numere. Chiar nu a mai facut nimeni nimic? Ceva poze cu lucrarile voastre nu mai puneti?
0

#573 Useril este offline   booggy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 429
  • Inregistrat: 21-October 09
  • Interests:114223

Postat 22 June 2011 - 08:21 AM

Azi primele tunuri , calitate Artesania Latina , adica buna spre foarte buna dupa parerea mea , cred ca am sa le las ne vopsite parca se vad mai bine .
La rusi din ce se vede in poze parca nu sunt din alama seaman cu zamac si atunci trebuiesc vopsite .
0

#574 Useril este offline   laurentziu 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 29-June 11

Postat 30 June 2011 - 06:29 AM

salut. voi ati primit in nr. 22 al revistei acel butoias?
0

#575 Useril este offline   flryn 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 15-June 11

Postat 30 June 2011 - 07:39 AM

Vezi postarealaurentziu, la 30 June 2011 - 06:29 AM, a spus:

salut. voi ati primit in nr. 22 al revistei acel butoias?

da
floryn
0

#576 Useril este offline   laurentziu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 July 2011 - 08:50 AM

Vezi postareaflryn, la 30 June 2011 - 07:39 AM, a spus:

da

da inseamna ca eu am avut ghinion .. am sunat la DEA si mi-au zis sa ma duc sa-l schimb la chiosc..bineinteles ca "doamna" de la chiosc nu a fost prea amabila sa mi-l schimbe pentru ca era desigilata revista, insa punguta cu piese era intacta. am renuntat si am mai cumparat un numar, din alta parte. :good:
0

#577 Useril este offline   mihail s 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 30-June 11

Postat 01 July 2011 - 01:44 PM

Imagine atasata: 3.jpgImagine atasata: 4.jpgImagine atasata: 1.jpgImagine atasata: 2.jpg Cele doua intrebari m-au determinat sa devin un nou membru si sa "pun ceva poze"
0

#578 Useril este offline   aurel.marian 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 03 July 2011 - 11:47 AM

foarte frumos,in special galeata si cufarul
0

#579 Useril este offline   ALEX GOMEZ 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 07-July 11

Postat 10 July 2011 - 02:03 PM

la ce nr pica galeata si cufarul?
0

#580 Useril este offline   mihail s 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 July 2011 - 05:27 PM

Vezi postareaALEX GOMEZ, la 10 July 2011 - 02:03 PM, a spus:

la ce nr pica galeata si cufarul?

La niciun nr.din cele 100 nu "pica" nici galeata si nici cufarul.Aceste obiecte si multe altele se pot face din materialele ramase (sipci,furnir...).Galeata am ansamblat-o pe un condesator cu diametrul de 8 mm.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1d.jpg
  • Imagine atasata: P1180602.jpg
  • Imagine atasata: 1b.jpg

0

#581 Useril este offline   ALEX GOMEZ 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 July 2011 - 11:27 AM

Vezi postareamihail s, la 10 July 2011 - 05:27 PM, a spus:

La niciun nr.din cele 100 nu "pica" nici galeata si nici cufarul.Aceste obiecte si multe altele se pot face din materialele ramase (sipci,furnir...).Galeata am ansamblat-o pe un condesator cu diametrul de 8 mm.

eu am fost sa imi iau abia vineri toate nr de la chiosc pt ca o femeie mi le-a oprit pana la nr 23, vad o piesa de la nr3 care este flambata ( unde se aseaza bucatile mici de scanduri ), ce fac?
si la nr 5 mai am o problema, coasta nr 12 e rupta unde vine sipca, e rupt suportul ala, se vede ca e agatat, o sa pun niste poze sa vedeti, abia m-am apucat sa fac tunurile si mi-au iesit calumea. Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Imi plac mult de tot aceste nave de mare
0

#582 Useril este offline   mihail s 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 July 2011 - 12:37 PM

Vezi postareaALEX GOMEZ, la 11 July 2011 - 11:27 AM, a spus:

eu am fost sa imi iau abia vineri toate nr de la chiosc pt ca o femeie mi le-a oprit pana la nr 23, vad o piesa de la nr3 care este flambata ( unde se aseaza bucatile mici de scanduri ), ce fac?
si la nr 5 mai am o problema, coasta nr 12 e rupta unde vine sipca, e rupt suportul ala, se vede ca e agatat, o sa pun niste poze sa vedeti, abia m-am apucat sa fac tunurile si mi-au iesit calumea. Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Imi plac mult de tot aceste nave de mare

Piesa de la nr.3 la care te referi este placa de punte si o poti plana pe o placa mai mare (pfl sau mdf melaminata) dupa ce lipesti scandurile de punte si o fixezi cu ajutorul unor clestisori sau menghinute cum sant cele din imaginea atasata.Referitor la piese rupte,acestea se lipesc cu un adeziv pentru lemn.Eu folosesc Super wood glue de la Bison(Olanda).

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1200777.jpg

0

#583 Useril este offline   ALEX GOMEZ 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 July 2011 - 10:28 PM

Vezi postareamihail s, la 11 July 2011 - 12:37 PM, a spus:

Piesa de la nr.3 la care te referi este placa de punte si o poti plana pe o placa mai mare (pfl sau mdf melaminata) dupa ce lipesti scandurile de punte si o fixezi cu ajutorul unor clestisori sau menghinute cum sant cele din imaginea atasata.Referitor la piese rupte,acestea se lipesc cu un adeziv pentru lemn.Eu folosesc Super wood glue de la Bison(Olanda).

stii la ce ma refer cand zic placa flambata ? adica acea placa are o alta forma decat cea dreapta, daca o indrept o sa crape
0

#584 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 11 July 2011 - 11:01 PM

Vezi postareaALEX GOMEZ, la 11 July 2011 - 10:28 PM, a spus:

stii la ce ma refer cand zic placa flambata ? adica acea placa are o alta forma decat cea dreapta, daca o indrept o sa crape

daca o uzi si o pui la indreptat nu are sa crape. omul a vrut doar sa dea o mana de ajutor, daca citeai topicul de la inceput ai fi vazut ca multi s-au confruntat cu situatia ta.

Aceasta postare a fost editata de worms: 11 July 2011 - 11:02 PM

0

#585 Useril este offline   mihail s 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 July 2011 - 05:22 PM

Vezi postareaALEX GOMEZ, la 11 July 2011 - 10:28 PM, a spus:

Imi pare rau ca mi-am irosit timpul raspunzandu-ti.Inchei acest ultim raspuns cu cateva precizari de care poti tine cont sau nu.Placa la care te referi nu este flambata[o piesa(teava,bara...) este flambata adica se curbeaza sub presiune la cele doua capete]si nu are o alta forma(deformata)ci este torsionata dupa uscare.Aceasta piesa poate sa fie planata pe o suprafata plana.
0

#586 Useril este offline   aurel.marian 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 July 2011 - 08:00 PM

eu o sa fac nava acoperita complet,inca nu imi dau seama ce grosime are placajul pe care ar trebui sa il cumpar,masurand ce am acum pe corabie am gasit grosimea de 2 mm si 2,5 mm.
0

#587 Useril este offline   Pauluno 

• Incepator
  • PipPip

Postat 17 July 2011 - 02:07 PM

M-am apucat si eu de corabie, si incerc sa pun cateva poze. Astept critici, ca sa imi dau seama unde am gresit.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMAG0008 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0009 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0010 (Large).jpg

0

#588 Useril este offline   Pauluno 

• Incepator
  • PipPip

Postat 17 July 2011 - 02:24 PM

Si mai cateva poze, cu ce am facut ieri.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMAG0011 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0012 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0014 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0015 (Large).jpg

0

#589 Useril este offline   aurel.marian 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 17 July 2011 - 04:50 PM

Vezi postareaPauluno, la 17 July 2011 - 02:07 PM, a spus:

M-am apucat si eu de corabie, si incerc sa pun cateva poze. Astept critici, ca sa imi dau seama unde am gresit.

cel mai bine este sa lipesti coastele cu puntea pusa pe acestea(dar fara sa lipesti puntea),asa ai siguranta ca nu vei avea probleme cand o sa lipesti definitiv puntile.
0

#590 Useril este offline   Pauluno 

• Incepator
  • PipPip

Postat 17 July 2011 - 05:26 PM

Inteleg ce vrei sa spui, si deja am avut o surpriza neplacuta: o jumatate din puntea inferioara, nu e tocmai ok, dar o pot rezolva, adica tai putin din ea si reusesc sa le pun acolo. E vorba de vreo 2 mm.
0

#591 Useril este offline   BUGHY12 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 05-August 10
  • Interests:sa lipesc carbon pe nave, eventual sa trag si o banda de izoler rosie, exact cum facea vecinul meu acum 20 de ani la dacie

Postat 18 July 2011 - 09:24 AM

Vezi postareaPauluno, la 17 July 2011 - 02:24 PM, a spus:

Si mai cateva poze, cu ce am facut ieri.

daca tot ai avut atata rabdare sper sa uiti putin de indicatiile din revista, si sa montezi toate coastele dupa care prima punte, o filezi, si dupa aia poti sa treci la urmatoarea punte
"cont de sters" deoarece sunt singurul fara licenta in modelism si fara master in pescuit.
0

#592 Useril este offline   theodore_008 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 14-June 11

Postat 20 July 2011 - 05:44 PM

Vezi postareamihail s, la 11 July 2011 - 12:37 PM, a spus:

salut,

eu imi construiesc bismarck_ul. vroiam sa te intreb de unde ti ai cumparat acei clesti? mai exact.de la ce magazin?sau esti din bucuresti?
0

#593 Useril este offline   mihail s 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 July 2011 - 06:32 PM

Vezi postareatheodore_008, la 20 July 2011 - 05:44 PM, a spus:

salut,

eu imi construiesc bismarck_ul. vroiam sa te intreb de unde ti ai cumparat acei clesti? mai exact.de la ce magazin?sau esti din bucuresti?

Clestii si alte dispozitive de prindere si fixare se gasesc de vanzare la magazine de bricolaj:Brico,Praktiker si la Hipermarket Auchan din Militari.
0

#594 Useril este offline   Pauluno 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 July 2011 - 01:18 PM

Inaintand cu montajul corabiei, m-am lovit deja de cateva chestii, si m-am uitat din nou pe dvd. Am ajuns la concluzia ca piesele corabiei, sunt facute ca pentru Romania. Pe dvd, am vazut diferente mari. Respectand ce spune in revista, am avut probleme.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMAG0017 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0018 (Large).jpg
  • Imagine atasata: IMAG0019 (Large).jpg

0

#595 Useril este offline   Monik 

• Nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 22-July 11

Postat 26 July 2011 - 03:39 PM

Salutare,

Am nevoie de un sfat de la voi. Recent am aflat şi eu că deabia după 100 de numere pot finaliza corabia. Mie mi se pare enorm de mult(şi timp şi bani). Am cumpărat deja 23 de numere şi am depus ceva muncă. Mi-ar părea rău să renunţ acum, mi-e şi dragă corabia dar totuşi..încă 2 ani..plus că mi-e teamă că nu voi fi în stare să o finalizez, partea cu catargele mi se pare extrem de complicată.
Să renunţ, să continui?
0

#596 Useril este offline   laurentziu 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 July 2011 - 03:45 PM

eu zic sa continui. eu stiam de la inceput ca o sa fie 100 de numere, dar totusi le cumpar. si le las pe toate acolo undeva intr-un sertar si dupa 2 ani am sa ma apuc si eu de corabie, asta daca nu o sa apuc mai devreme. :clapping: so go on :good: plus ca poate daca o s-o vezi la cineva mai tarziu.. construita.. o sa iti para rau ca nu ti-ai luat si tu. :)

Aceasta postare a fost editata de laurentziu: 26 July 2011 - 03:46 PM

0

#597 Useril este offline   Monik 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 July 2011 - 04:27 PM

Cred că asta am să fac. Deagostini m-a lovit la sentiment ca să zic aşa, îmi pare rău să renunţ acum...aşa că o să le măresc buzunarele şi eu 2 ani de-acum în colo :clapping:
0

#598 Useril este offline   jeli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 08:25 PM

Vezi postareaMonik, la 26 July 2011 - 03:39 PM, a spus:

Salutare,

Am nevoie de un sfat de la voi. Recent am aflat şi eu că deabia după 100 de numere pot finaliza corabia. Mie mi se pare enorm de mult(şi timp şi bani). Am cumpărat deja 23 de numere şi am depus ceva muncă. Mi-ar părea rău să renunţ acum, mi-e şi dragă corabia dar totuşi..încă 2 ani..plus că mi-e teamă că nu voi fi în stare să o finalizez, partea cu catargele mi se pare extrem de complicată.
Să renunţ, să continui?

eu in locul tau as renunta la achizitionarea acestei colectii.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
0

#599 Useril este offline   Monik 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 July 2011 - 09:49 PM

Am dat peste 3 mil până acum şi am pus suflet. Asta e învăţătură de minte să casc ochii bine altădată..să cred eu că în 25 de numere îmi fac corabie :clapping:
0

#600 Useril este offline   jeli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 10:18 PM

cu 400 de lei cumparai un kit de o calitate la fel de proasta ca si cel din revista.aveai toate piesele fara sa astepti 2 ani dupa ele,desi plateai banii toti odata,te costa mai putin,iar in doi ani puteai sa faci cel putin 3 nave.sint foarte multi care acum incearca sa isi vinda numerele cumparate pina acum.
0

Arata acest topic

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

27 useri citesc topicul
0 membri, 27 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro