Bine v-am gasit.
Urmaresc de ceva vreme tot ce scrieti aici, precum si e alte forumuri SIB. Apreciez munca tuturor, si a celor care si-au inceput cariera cu SIB, si a `batranilor chinezi` cu vechi state in domeniu. Pana acum am incercat si am reusit sa rezolv problemele aparute pe parcursul constructiei dupa cum ma dus capul, fara sa apelez la forumuri, chestie de ambitie, dar le-am citit intotdeauna cu interes. Prima mea postare o sa fie o copiere a unui coleg de forum, Mihai S, a carui idee de a confectiona unele `acareturi` care nu sunt incluse in planurile corabiei mi s-a parut geniala. Ca urmare, a iesit asta
colectia Mari corabii!
Postat 30 October 2024 - 10:06 AM
Caut partener pentru atelier NAVOMODELISM situat in Bucuresti , sector 3 , langa statia de metrou Anghel Saligny.
Atelierul este dotat aproape cu tot ce trebuie . De preferabil persoana cu abilitati pentru modele create de la zero. Eventual daca exista doritori pot pregati viitori navomodelisti. Contact Marius Racianu 0771572679.
Atelierul este dotat aproape cu tot ce trebuie . De preferabil persoana cu abilitati pentru modele create de la zero. Eventual daca exista doritori pot pregati viitori navomodelisti. Contact Marius Racianu 0771572679.