Hai ca iar m-am facut de cacao si constat ca cine spunea de comasarea celor doua topice avea dreptate. S-ar parea ca e vorba de acelasi lucru, dar sunt unii nestiutori (adica inclusiv EU) care nu se pricep la navo. Vad ca mai mult incurc, o sa ma retrag in liniste.
Felicitari celor care au inceput treaba!
Raman la ideea ca indiferent de detaliile frumoase, era potrivita o revista fie cu un avionas cu aripi din carton, de taiat cu foarfeca din "pagina din mijloc" si un betisor drept fuselaj (cu sau fara tubul de lipici aferent), pentru a face ceva in 30 de minute si a-l arunca prin camera sau pe geam. Adica sa te bucuri cu juniorul de ceva muncit cot la cot si la numarul urmator al revistei sa faci la fel cu altceva, chiar si o barcuta de facut din 2 numere (unul cu structura completa si unul cu accesoriile), sa poti termina ceva in viata asta de muritor. Daca eu pot avea rabdare 2 ani sa vad un fotomodel in patul meu, juniorul de 4 ani nu o sa inteleaga de ce trebuie sa treaca 3 ierni sau sa ajunga in clasa a doua sa vada ceva ce arata frumos dar nu poate pluti in cadita lui de baie. Si daca e sa o iau altfel, mai mult profit poti scoate santajand parintii cu copii, decat pe aia batrani, trecuti prin toate... Parerea mea. Mai bine tac!
Bafta again!
PS. Nu ca am reusit, dar inca sper. Ma refer la faza cu fotomodelul, cand nevasta nu-i acasa... Hai pa!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 31 January 2011 - 10:06 PM