Inscriere masini BG
Postat 10 February 2011 - 08:52 AM
bbibi55, la Jan 25 2011, 07:51 AM, a spus:
Stie cineva cum (nu) se recupereaza banii de la tamponarile cu masinile inmatriculate in tara-cefelor-late?
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 10 February 2011 - 09:04 AM
BogdanStancu, la Feb 10 2011, 08:52 AM, a spus:
Stiu eu! Daca te loveste unul cu nr. de BG, il sechestrezi in porbagaj pana vine nevasta-sa cu banii!
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 10 February 2011 - 12:05 PM
MLGore, la Feb 10 2011, 09:04 AM, a spus:
Da' ce, ma apuc sa ma iau la omor pe strada cu cefele-late?! Nu mai bine ii eliminam altfel de pe strazi ?
Postat 10 February 2011 - 03:59 PM
BogdanStancu, la Feb 10 2011, 08:52 AM, a spus:
Am avut eu problema asta in decembrie, mi-a lovit masina in parcare unul cu numere de BG. Bine ca macar nu a fugit si a venit sa-mi zica. Ideea e ca firmele romanesti de asigurare fac prin rotatie servicii si pentru asiguratorii bulgari. Cand am avut eu problema se ocupa de bulgari firma UNIQA. Asadar am fost la constatare la aceasta firma. Apoi a durat cam o luna pana au verificat in Bulgaria ca asigurarea e valabila. Intre timp eu am facut reparatia pe banii mei. Cand a venit OK-ul de la bulgari am dus la Uniqa factura, chitanta si devizul de la service. Acum sunt in asteptarea banilor de la ei, au zis ca dureaza cam 2 saptamani (o sa puna banii in cardul meu).
Aceasta postare a fost editata de misumat: 10 February 2011 - 04:01 PM
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 10 February 2011 - 09:07 PM
Care e spilul? E legal? Sau RHC -credeti voi- ca incurajeaza fortarea limitelor legalitatii?
Postat 10 February 2011 - 09:08 PM
furios, la Feb 10 2011, 12:40 PM, a spus:
Tu vorbesti din experienta, sau doar din auzite, ca in ultima vreme?
Postat 10 February 2011 - 09:43 PM
In alta ordine de idei, cea mai intalnita practica este urmatoarea:
- platesti unei firme din RO sau BG taxa de inmatriculare + comisionul aferent
- mergi cu masina in BG.
- este inmatriculata cu acte in regula pe numele unei firme sau a unei persoane din BG.
- te intorci linistit in RO
- firma sau persoana din BG radiaza dupa o luna masina
- umbli prin RO cu masina ilegal, o lovesti sau esti lovit
- se descopera ca esti in ilegalitate.
- se deschide dosar penal pe numele tau
Cred ca este de ajuns...
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 10 February 2011 - 10:51 PM
SFAT: a avut un prieten .. ia luat masina .. am auzit.. ceva concret ..din auzite ,sa ne dam cu parerea e usor ptr. unii,relatia pe care o am are si parc auto deci se poate cumpara masina direct de la el si inscrie in cazul in care doriti (masinile sunt aduse din lume ..GERMANIA,OLANDA ,ITALIA ETC ,masini neinscrise in BG exact cum au sosit..)
Acest pret este valabil pentru masini de pana la 2000cm,sa nu depaseasca 140 cp tot ce e peste este considerat 'masina lux'si nu se renteaza ma refer la cai 140cp daca in caz aeti SUV cu motor 2000-3000cm pana in 140 cai sau VAN se rezolva dar pretul este altul ..pretul este dat de asigurare care este mult mai mare deci peste 500 diferenta de la asigurare la BG atat,sper ca va este fost de folos !
Aceasta postare a fost editata de bbibi55: 10 February 2011 - 10:52 PM
Postat 10 February 2011 - 11:00 PM
Postat 10 February 2011 - 11:04 PM
Aceasta postare a fost editata de bbibi55: 10 February 2011 - 11:08 PM
Postat 10 February 2011 - 11:58 PM
bbibi55, la Feb 10 2011, 11:04 PM, a spus:
Nu am nimic personal cu tine. Mai ales daca faci treaba asta asa cum trebuie si fara sa tragi pe cineva in teapa, chiar te felicit si te incurajez (asta este motivul pentru care anuntul tau nu a fost sters, asa cum au mai fost sterse altele care promovau acelasi lucru).
Exemplul dat de mine este real, daca doresti te pun in legatura cu omul care a patit asta. Din pacate nu este singurul.
Nu am nimic nici cu bulgarii. Merg anual de 7-8 ori in Bulgaria, la diverse competitii. Chiar am o parere foarte buna despre ei, dar, ca si aici, exista multe uscaturi si acolo.
Exemplul cu felul in care functioneaza cartea verde in tarile vestice nu are nici o legatura cu felul in care functioneaza intre Bg si Ro. Poate peste cativa ani se va schimba ceva, pana atunci ramane un risc pe care cine doreste si-l asuma, cine nu, nu si-l asuma.
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 11 February 2011 - 11:34 AM
BogdanStancu, la 10 February 2011 - 09:07 PM, a spus:
Care e spilul? E legal? Sau RHC -credeti voi- ca incurajeaza fortarea limitelor legalitatii?
Nu stiu care e situatia generala, eu am avut doar aceasta experienta. Si nu mi s-a parut ca am avut eu mare noroc, erau destui pe la constatare cu aceeasi situatie si treaba mergea uns. E drept, cel care m-a lovit era un om civilizat, cu actele in regula, asigurarea valabila, etc. Probabil ca e plin de tepari in acest domeniu cu bulgaria. Primul pas ar fi sa suni la BAAR (www.baar.ro) si aia iti spun ce firma de asigurari de la noi se ocupa in perioada curenta de bulgari. Si apoi, cum am scris mai sus, te duci la constatare la firma romaneasca desemnata. Inteleg ca nimeni nu a mai avut problema asta concret dar vad ca nu ma credeti sau considerati ca am avut mare noroc. Nu e mai simplu sa sunati la BAAR astia si sa vedeti ce va spun si ei?
P.S. Poate e vorba de o confuzie... eu am fost lovit de o masina cu numere BG aici, in Bucuresti. Daca intrebarea era referitoare la accidente in Bulgaria atunci nu ma pricep.
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 13 December 2011 - 07:37 AM
inscriere direct pe persoana fizica (pe numele dvs. direct pe talon)=350 EURO
ACTE valabile 1 AN ,asigurare,itp,impozit,150 euro costa reinoirea actelor la an pentru masini pana in 2000cm/merg personal cu cei ce doresc inscriere in BG ,masina se inscrie in acceasi zi!!
Postat 22 March 2012 - 04:30 PM
Da, si eu am boala pe cocalari cu nr de bulgaria dar si pe.........baietii destepti
Cum am ajuns eu sa am numere de bulgaria si cum de masina mea este inscrisa legal? E uite asa ca pe vremea cand un cocalar platea 200 de euro pe inmatriculare eu am platit 600 de euro !!! tocmai ca sa fie treaba oabla.
Spuneam cum am ajuns cu numere de bulgaria: pai fii-ti atenti ca mai am un hobby, off-road 1/1, si can ai un hobby stiti bine cum e. Pe vremea cand mi-am cumparat eu toyota m-a costat 3000E iar tot pe vremea aia una cu numere romanesti si de 10 mai daramata costa 7-8000E. Ce sa fac !?
Am cumparato,toyota, si lasa ma ca o duc la tara daca e si ma dau p-acolo, pana castig procesul, ca taxa este peste 16 mii de euro!
Ce proces? Taxa de poluare. Este si a fost ilegala si discriminatorie.Am dat statul roman in judecata in 2009 pentru taxa de poluare. Am castigat procesul la prima instanta, statul a facut recurs si am ajuns la curtea de apel. Aici la prima infatisare, cauza in speta, s-a suspendat procesul in baza " art x" pana la dumnezeu asteapta, adica fara termen de repunere pe rol. Of...iar imi amintesc, atunci am simtit ca totul se naruie, aveam un gol in stomac si multe de spus dar am preferat sa tac....am plecat....m-am imbatat si m-am culcat.
Singura varianta ramasa era bulgaria pentru ca asta vrea statul roman NU NOI!!! ..si nu-mi spuneti acum ca puteam sa cumpar alta masina.
Am inscris masina pe bulgaria, normal, cu 600E dupa cum spuneam.
Paradoxal anut trecut in vara-toamna am primit citatie ca s-a repus cauza pe rol. S-a judecat am castigat, definitiv si irevocabil.
Lucrurile sunt muuult mai adanci nu fi-ti superficiali.Si la puscarie sunt oameni nevinovati!
Iar cocalaru tot cocalar e si cu nr de bulgaria si cu numere de sua si tot cu asigurare neplatita circula si cu numere de romania